barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.714
- Πόντοι
- 5.506
Δεν βλεπω καποια καταχωρηση επίσημη στσ νεσ θέματα του σαη. Η μονη επισημη καταχωρηση ειναι αυτη που γραφουμε τωρα.
Δεν βλεπω καποια καταχωρηση επίσημη στσ νεσ θέματα του σαη. Η μονη επισημη καταχωρηση ειναι αυτη που γραφουμε τωρα.
Καλησπέρα σε ολους και χρονια πολλα σε ολους. Μετα απο πολυ σκεψη αποφασισα να χορηγησω τον διαγωνισμό Μιστερ Μαλακας για το ετος 2025. Ο χορηγος βρεθηκε, προλαβα την τελευταία στιγμη την αντιπαλη διοργανώτρια αρχη, μιας και δεν επεσαν ακομα υπογραφές με αυτους. Εγω ομως τις υπογραφες τις εχω, τα συμβολαια, ολα κομπλε.
Ο διαγωνισμος δωριζεται απο εμενα στην διοργανωτρια αρχη ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ που θα αναλαβει και την διεξαγωγη του οποτε το αποφασισει αυτή.
Σε λιγα εικοσιτετραωρα το 2024 μας αποχαιρετά. Καλη χρονια σε όλους.
Κάτσε και θα δειςνιπλη παρε αλεξ71 δικηγορο και καντους ασφαλιστικα μετρα.....ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΛΕΜΕ
Έχουν ξεκινήσει να ακονίζουν τα μαχαίρια τους για τη μάχη που είναι προ το πυλών...Να ευχηθώ καλή χρονιά και καλή επιτυχία στους 'φιλους' υποψήφιους και να μην μας απογοητεύσουν την χρονια που έρχεται και να πιάσουν την κορυφή.
Να σαι καλα. Του χρόνου, καπου στα τελη Νοεμβρη με αρχες Δεκεμβρη τα λεμε.καλή αρχή
Και γιατί να μην ξεκινήσουμε από τώρα;Να σαι καλα. Του χρόνου, καπου στα τελη Νοεμβρη με αρχες Δεκεμβρη τα λεμε.
Μισο λεπτο.Και γιατί να μην ξεκινήσουμε από τώρα;
Είμαστε σίγουροι πως θα ζει το ραμολι μέχρι την καταληκτική ημερομηνία;Μισο λεπτο.
Εχω δωσει στον Αγιο τα κλειδιά. Δεν εχει απαντησει ακομα. Αυτο δεν σημαινει ουτε αποδοχη, αλλα ουτε και απορριψη.
Ο Αγιος εχει περιθωριο να απαντησει εως και τις 30 Νοεμβριου 2025 αν αποδεχεται ή απορρίπτει την προταση.
Δεν βιαζομαστε.
Γι αυτο λεω. Ισως ομως στα στερνα του, να αποδεχτει και να δωσει κληρονομια στον Αθηναίο τον διαγωνισμο.Είμαστε σίγουροι πως θα ζει το ραμολι μέχρι την καταληκτική ημερομηνία;
Μισο λεπτο.
Εχω δωσει στον Αγιο τα κλειδιά. Δεν εχει απαντησει ακομα. Αυτο δεν σημαινει ουτε αποδοχη, αλλα ουτε και απορριψη.
Ο Αγιος εχει περιθωριο να απαντησει εως και τις 30 Νοεμβριου 2025 αν αποδεχεται ή απορρίπτει την προταση.
Δεν βιαζομαστε.
Εχει κατοχυρωθει, κύριε. Λυπαμαι. Προσπαθηστε του χρονου για το 2026 και αν ειστε γρήγοροι θα παρετε εσεις τον διαγωνισμο.σε κοβω πολυ αισιοδοξο με την ημεορμηνια
Γιατί δε βγάζεις τον καλύτερο κάθε μήνα και τον Δεκέμβρη ο μεγάλος τελικός?Μισο λεπτο.
Δεν βιαζομαστε.
Γι αυτο λεω. Ισως ομως στα στερνα του, να σποδεχτει και να δωσει κληρονομια στον Αθηναίο τον διαγωνισμο.
Εγω ειμαι ο δωρητης. Οχι της διοργανωτριας αρχης. Αλλοι αποφασίζουν τον τροπο διεξαγωγης.Γιατί δε βγάζεις τον καλύτερο κάθε μήνα και τον Δεκέμβρη ο μεγάλος τελικός?
Ούτε όμιλοι, ούτε τίποτα.