celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.120
- Πόντοι
- 6.056
Ειχα προλαβει κατι ελαχιστα δικσετες,πιτσιρικαςΚάποιος έβαλε σάπια δισκέτα με ιό στον 486DX2 του ... χαμούρες .... δεν ντρέπεστε
Ειχα προλαβει κατι ελαχιστα δικσετες,πιτσιρικαςΚάποιος έβαλε σάπια δισκέτα με ιό στον 486DX2 του ... χαμούρες .... δεν ντρέπεστε
Εγώ είχα προλάβει και τις 8ιντσες, πριν τις 5.25 ... πριν τις 3 ...Ειχα προλαβει κατι ελαχιστα δικσετες,πιτσιρικας
Του την πεσανε τα γαλαζια στελεχη γιατι δεν ταχθηκε υπερ των Αμερικανων στα της ΟυκρανιαςΟ stokadoura τι σας φταίει;
Ειχα προλαβει κατι ελαχιστα δικσετες,πιτσιρικας
Πρέπει να έχω κάτι ξεχασμένες στην αποθήκη τώρα που το αναφέρατεΕγώ είχα προλάβει και τις 8ιντσες, πριν τις 5.25 ... πριν τις 3 ...
Πρέπει να έχω κάτι ξεχασμένες στην αποθήκη τώρα που το αναφέρατε
E φαινεται ο ανθρωπος που κραταει αρχειο.Για οσα μελη ενδιαφερονται για βιδεο με σελεμπριτιζ πμ στον αξιοτιμο κυριο Μανιμαλ.Πρέπει να έχω κάτι ξεχασμένες στην αποθήκη τώρα που το αναφέρατε
Kαλώ όλα τα μέλη να μποικοταρουν αυτον τον fake διαγωνισμο και να περιμενουν τον Στέκα ως καθ' υλην αρμοδιο να τον πραγματοποιησει.
Εχει καταντησει βαρετο καθε χρονο ο Λακης να φτιαχνει δικο του διαγωνισμό επειδή θεωρει στημενο τον κανονικο. Θυμομαστε προπερσι που εφτιαξε δικο του, επειδη στον κανονικο εβγαινε πρωτος.
Προφανως λοιπον πρεπει να αγνοηθεί το νημα αυτο επιδεικτικά.
ο Νταιμα με πτυχιο νομικης ειναι αυτος ... οταν τα ελεγα δεν με ακουγατεΠω ρε πούστη....
E φαινεται ο ανθρωπος που κραταει αρχειο.Για οσα μελη ενδιαφερονται για βιδεο με σελεμπριτιζ πμ στον αξιοτιμο κυριο Μανιμαλ.
Βάλε και εμένα,είναι καιρός που λέω να αποχωρήσω από το σαη,μπας και φύγω με το βαρύτιμο τρόπαιοΞέχασα τον zebu ....
Βάλε και εμένα,είναι καιρός που λέω να αποχωρήσω από το σαη,μπας και φύγω με το βαρύτιμο τρόπαιο
Kατσε ρε,που θα πας?Ενταξει μπορει να σε ζαλιζουν λιγο με τα πμ οι τυποι για τα βιδεο(που εχεις αρκετα στην κατοχη σου) αλλα θα το διευθετησουμε το θεμαΒάλε και εμένα,είναι καιρός που λέω να αποχωρήσω από το σαη,μπας και φύγω με το βαρύτιμο τρόπαιο
Kατσε ρε,που θα πας?Ενταξει μπορει να σε ζαλιζουν λιγο με τα πμ οι τυποι για τα βιδεο(που εχεις αρκετα στην κατοχη σου) αλλα θα το διευθετησουμε το θεμα
Mηπως να φωναξουμε και την space hellas για να δεσει το γλυκο στα ποσοστα; με δοκιμασμενη συνταγη για μαστερσεφικα κολπα. Ειστε εθισμενοι στις μαιμουδιες. Παραγκα εισαι ετοιμη ;Kαλώ όλα τα μέλη να μποικοταρουν αυτον τον fake διαγωνισμο και να περιμενουν τον Στέκα ως καθ' υλην αρμοδιο να τον πραγματοποιησει.