κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.783
- Πόντοι
- 19.795
Έχεις λογκαρει με τον κλώνο, για αυτόΕμένα γιατί δεν βγάζει αποτελέσματα ενώ έχω ψηφίσει;
Ποιος είναι πρώτος ;
Έχεις λογκαρει με τον κλώνο, για αυτόΕμένα γιατί δεν βγάζει αποτελέσματα ενώ έχω ψηφίσει;
Ποιος είναι πρώτος ;
Ειναι μυστικα τα αποτελεσματα τυπε,θα ενημερωθεις σε λιγο απο τα κεντρικαΕμένα γιατί δεν βγάζει αποτελέσματα ενώ έχω ψηφίσει;
Ποιος είναι πρώτος ;
Εμένα γιατί δεν βγάζει αποτελέσματα ενώ έχω ψηφίσει;
Ποιος είναι πρώτος ;
Τυπος Βολκανο δεν μπορει να δει τα αποτελεσματα κι εσυ τα γνωριζεις απ εξω.Εσυ κινεις τα νηματα πισω απο την κρυφη ψηφοφοριααλέξανδρος έχει λοκάρει στις 57 μπαρόκ και σταλόνε σταθερά 33.....
καμιά φορά τι είναι η ζωή... να έχουν ακριβώς τις ίδιες ψήφους
Για μαλακες ψαχνεις?(εισαι στο καταλληλο μερος παρεμπιπτοντως)Με ένα κατοσταρικάκι μπορώ να σας το λύσω το θέμα.
επειδή εγώ τα πάω καλά με τα κομπιούτερς και τους αριθμούς από την πρώτη στιγμή έχω ψηφίσει τον εαυτό μου για να βλέπω αποτελέσματα και κρατάω τις ψήφους μου για το τέλος....Τυπος Βολκανο δεν μπορει να δει τα αποτελεσματα κι εσυ τα γνωριζεις απ εξω.Εσυ κινεις τα νηματα πισω απο την κρυφη ψηφοφορια
Mηπως σε κοιταζει και καποια Ροζα τυπεεπειδή εγώ τα πάω καλά με τα κομπιούτερς και τους αριθμούς από την πρώτη στιγμή έχω ψηφίσει τον εαυτό μου για να βλέπω αποτελέσματα και κρατάω τις ψήφους μου για το τέλος....
στο τέλος ΕΓΩ θα κρίνω το αποτέλεσμα του 2ου και του 3ου γιατί για τον πρώτο ούτε πυρηνική βόμβα δεν τον ρίχνει τον άλεξ από τη θέση του
αν είναι καλό μουνί ή αν έχει πολλά λεφτά δεν έχω θέμα ας με κοιτάξειMηπως σε κοιταζει και καποια Ροζα τυπε
ξεροχυσα με λεπτο χιουμορ τύπεMηπως σε κοιταζει και καποια Ροζα τυπε
Είναι φυσικό ταλέντο ο άτιμος.Εισαι ο μιστερ μαλακας 2023 δαιμονισμενε με τ κουλη!προσπαθησες και τα κταφερες!
Ευγε,πρεπει να επιβραβευονται οι προσπαθειες μας,να αναγνωριστει καποια στιγμη η αξια μαςξεροχυσα με λεπτο χιουμορ τύπε
(+1 ψήφο)
Ο πρώτος είναι πρώτος ..Μίλησε ο νο2 μαλάκας.....
Καλά,έχει μέλλον ακόμα....Ο πρώτος είναι πρώτος ..
Ο δεύτερος τιποτα
Ξεροχυνω με θεσμό μιστερ μαλακα. Στο παρελθον έχουν καεί συναγωνιστές που κέρδισαν τον διαγωνισμό, διέγραψαν λογαριασμό και πολυ πιθανο να νοσηλευτηκαν σε ψυχιατρική κλινική
Ειλικρινά θεωρείς άδικοΔεν βλέπω να διαφωνούμε κάπου.
Επίσης, άλλο το σκουπίδιασμα αυτιστικού τύπου π.χ. Παπαροφίλλιπας, Σέσκουλος που κολλάει ο επεξεργαστής στην λέξη πούστης, και άλλο το σκουπίδιασμα τύπου π.χ. Το πουλί, που είναι πιο ευρηματικό και πνευματώδες.
Σε εμβρυακή στάση με λυγμούς..Ο διαγωνισμός που κατακρεουργεί υποστάσεις... Τσακίζει ψυχές... Βλέπεις δίμετρα παλικάρια να κλαίνε αγκαλιά με την χέστρα όπου κάνουν συνέχεια εμετούς.