stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
ρε τύπε ειλικρινα τωρα, βγαινει ο στοκχολμ και δηλώνει οτι ο διαγωνισμός αλλαζει και επισημως αναλαμβάνει τον ελεγχο η μπουεφα, βγαζει μεχρι και πμ με σενα που του δινεις την ευχη σου
Mr Μαλάκας 2023- Προκριματικά - Page 64 - bourdela.com forum
Επειδή ο stekas72 είναι λίγο ... και αρκετά κομματόσκυλο ... και οι ψηφοφορίες του είναι σαν εκλογές που .... ψηφίζουν όχι μόνο δέντρα , αλλά και θάμνοι , βρύα και λειχήνες και τελευταια μερα ... μετα τις 04.55 μεχρι 05.30 ... μπορεί να πέσουν όσες ψήφοι δεν έπεσαν σε 20 μέρες .... Για...www.bourdela.com
και παρολα αυτα συνεχίζεις και λες οτι ειναι παράγκα;
δηλαδη σε ποιον εδωσες την ευχη σου τύπε; σε καποιον που θα συνεχισει ενα διαγωνισμό παράγκα;
δεν ειναι κακο να κανεις ενα λαθος. εδω μια οικογενεια ειμαστε.
αν γυρνούσες το χρονο πισω θα ακυρωνες το ντιλ που ξεκαθαρα παραχώρησες δικαιώματα της μπουεφα;
Τύπε λυπάμαι αλλά χάνεις λάδια .... με τον στοκχολμ κανονίσαμε να κάνει τον διαγωνισμό, εγώ έχω πολλές δουλείες με τα ακίνητα (ξέρει ο τραλαλακης) , ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΤΗΚΕ με την παραγκα του τραλαλακη!!!!!!
Το αποτέλεσμα της συγχώνευσης δεν το αναγνωρίζω ούτε εγώ και η Bouefa φυσικά .... όταν έκανα εγώ τον διαγωνισμό μιλούσα με τους διαχειριστές και έλυνα τα τεχνικά προβλήματα, μοίραζα και μπαναρίσματα σε πουστιές που δεν βλέπατε όλοι σας ......
Κατάλαβες τώρα τίποτα;;; ή χαμένα λόγια;;;;;;