Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.287
- Πόντοι
- 4.546
Έχει διχάσει ολόκληρη την κοινότητα.....τα ραντεβού θανάτου είναι προ τον πυλών.ο τραλαλακης που είναι να δει την παραγκα του;;;;
Έχει διχάσει ολόκληρη την κοινότητα.....τα ραντεβού θανάτου είναι προ τον πυλών.ο τραλαλακης που είναι να δει την παραγκα του;;;;
Τοτε φτιαξε αλλους 5 κλωνους να γινουν 10 μαζι με τους υπολοιπους κυρ Τρομπαδουρε για να ανεβωδεν έχεις μπει στη τριάδα;
Τοτε φτιαξε αλλους 5 κλωνους να γινουν 10 μαζι με τους υπολοιπους κυρ Τρομπαδουρε για να ανεβω
Με τρια κατοσταρικάκια πάντως, σας ψηφίζω .Τοτε φτιαξε αλλους 5 κλωνους να γινουν 10 μαζι με τους υπολοιπους κυρ Τρομπαδουρε για να ανεβω
Αν θες να τον αποτελειώσεις βγάλε silver alertΠρομότορα()Sapiens βρέθηκε ο Λάκης ή να βάλουμε Amber Alert?
Εμενα με πηρε το cg που προμοταρες και μου τα ειπε ολαμωρή λούγκρα εσένα σε παίρνουν τηλ θαμώνες από τα τσοντοσινεμά...
κατά δήλωσή σου
είναι κλεισμένος στο δωματιο και εξετάζει στρατηγική νίκης...Προμότορα()Sapiens βρέθηκε ο Λάκης ή να βάλουμε Amber Alert?
ωωωωωω θατηνε σκίσω !!!!Εμενα με πηρε το cg που προμοταρες και μου τα ειπε ολα
Αιντε παραπερα τωρα σπορε,εδω μιλανε οι αντρες, τα γυναικωτα αντρακια τα πρωινα μονο.
ουτε ο πρωην ανηψοεγγονος τετοια ληστειαΜε τρια κατοσταρικάκια πάντως, σας ψηφίζω .
Αν θέλετε μονοκουκι η ταρίφα ανεβαίνει στα 700 σε 12 άτοκες.
καλα μαν ηρεμησε δεν ειναι να πεις κιόλα σαν αλλους τύπους που παίζανε το παρανυφάκι σε γνωστό νήμα λαδοκορης ζητώντας στραπ ατσαδαμωρή λούγκρα εσένα σε παίρνουν τηλ θαμώνες από τα τσοντοσινεμά...
κατά δήλωσή σου
Εσυ saint πρεπει να παραδιδεις μαθηματα για το πως πρεπει να γραφονται οι κριτικες. Ειπαμε οτι οι κριτικες σου βρισκονται σε αλλο επιπεδο λογοτεχνιας.Αν θέλετε μονοκουκι η ταρίφα ανεβαίνει στα 700 σε 12 άτοκες.
Εσυ saint πρεπει να παραδιδεις μαθηματα για το πως πρεπει να γραφονται οι κριτικες. Ειπαμε οτι οι κριτικες σου βρισκονται σε αλλο επιπεδο λογοτεχνιας.
Ευχαριστώ για την φιλοφρόνηση. Επιφυλάσσομαι.Εσυ saint πρεπει να παραδιδεις μαθηματα για το πως πρεπει να γραφονται οι κριτικες. Ειπαμε οτι οι κριτικες σου βρισκονται σε αλλο επιπεδο λογοτεχνιας.
καλως όρισες βαλκανιο ευεργέτημα. ρίξε ψήφο να ξεροχυσουμεΘα τη φαληρίσει την τσεχική δημοκρατία ο Κλαύδιος.
who?καλως όρισες βαλκανιο ευεργέτημα. ρίξε ψήφο να ξεροχυσουμε
εχε το νου σου ομως γιατι γραφει και ο αλλος ο τυπος εδω που εχει εμμονή με τη πάρτη σου στο ανατολικό νήμα
αν δεν ξαναβάλεις το λαηκ στο ποστ για τη στραπατσαδα , αυτο που αρχικα πατησες και μετα το διεγραψες δηλαδης, δεν σου λεω
αν δεν ξαναβάλεις το λαηκ στο ποστ για τη στραπατσαδα , αυτο που αρχικα πατησες και μετα το διεγραψες δηλαδης, δεν σου λεω
Τώρα εσυ κυρ μπαχαλο ρουφιανίξ θελεις να μας πεις οτι δεν εισαι κλώνος. Πρώην κολαύζο του Νάσουτυπε λογικα καθε μερα κανει μπανιο ο τυπος. εκτος και αν εννοεις
Μου απεδειξες περιτρανα πως η ψηφος μου στο νικνειμ σου ως Μαλακα της χρονιας επιασε τοπο.Η επιδότηση για κάποια δέντρα είναι ανεξαρτήτως εισοδήματος. Πολύ καλώς τα παίρνει. Αντιθέτως, ο άλλος, βάσει του σεναρίου του, "δούλευε μαύρα την καντίνα" και εμφανιζόταν ως "άπορος".
Με αυτο το μουνοσκυλο κ την συμμορια του δεν με παραξενευει πως καβατζωνει επιδοτηση,με κανει ομως εντυπωση που γνωριζει το δικαιωμα του,που ψαχνει τις ημερομηνιες ωστε να καταθεσει εγγραφα και πως τελικα τα καταθετει.Ολα αυτα ενω εχεις πρωθυπουργικο μισθο,εχει μυριο στην τραπεζα και αλλα ποσα μαυρα.Ελλαντα εισαι αφου.Εχω την εντυπωση οτι τσεπωνει επιδοτησεις για ελιες και οχι επιδοματα.Δεν με παραξενευει.