alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Και κατι ταμίες στα σουπερ μαρκετ πιανουν κοτσους κατι πρωην αριστερους νυν κεντρωουςNαι αλλά οι κολομβιανες πιανουν καποιους δικηγόρους κοτσους
Και κατι ταμίες στα σουπερ μαρκετ πιανουν κοτσους κατι πρωην αριστερους νυν κεντρωουςNαι αλλά οι κολομβιανες πιανουν καποιους δικηγόρους κοτσους
Τρένο πας...Tύπε βλεπω εισαι στο απολυτο μηδεν, γνωμη σου
Πέρυσι δεν ήμουν καν στη λίστα ,οπότε προοδευσαTύπε βλεπω εισαι στο απολυτο μηδεν, γνωμη σου
Ε ναι ρε τύπε, βαλε το παρεακι του μασονου, βαλε και κατι ναυαγια συριζαιους, λες να μην μαζευονται 25 ατομα? Τι περιμενες δηλαδη? Και λιγοι ειναιΤρένο πας...
Καμια αμφιβολια δεν ειχα, εισαι εξαλλου απο τα χαϊδεμένα παιδια του αρχιμασονουΠέρυσι δεν ήμουν καν στη λίστα ,οπότε προοδευσα
ΥΓ. Σε ψηφισα
Εγώ πάντως είμαι Νεοδημοκρατης και σε ψήφισα καθαρά για την μαλακιά που σε δέρνει με την Κολομπιανα...Ε ναι ρε τύπε, βαλε το παρεακι του μασονου, βαλε και κατι ναυαγια συριζαιους, λες να μην μαζευονται 25 ατομα? Τι περιμενες δηλαδη? Και λιγοι ειναι
Φέτος τα Χριστούγεννα θα βγούμε όλα τα μασωνοπαιδα να πούμε τα κάλαντα να μαζέψουμε λεφτά για να σε στείλουμε πακέτο στη κολομβιαΚαμια αμφιβολια δεν ειχα, εισαι εξαλλου απο τα χαϊδεμένα παιδια του αρχιμασονου
Ηδη σε βλεπω με αλλο ματιΕγώ πάντως είμαι Νεοδημοκρατης
Κρατα τα λεφτα σου τύπε, να κανετε ρεφενέ να κανετε δωρο καμια εσκορτ για μια ωρα για τον ξεβρακωτο αρχηγο σας και να του την στειλετε εκει που κρυβεται απο τους κλητηρεςΦέτος τα Χριστούγεννα θα βγούμε όλα τα μασωνοπαιδα να πούμε τα κάλαντα να μαζέψουμε λεφτά για να σε στείλουμε πακέτο στη κολομβια
Κοτσους γιατι ρε λορδε,εγω τουλαχιστον τη πηδηξαΚαι κατι ταμίες στα σουπερ μαρκετ πιανουν κοτσους κατι πρωην αριστερους νυν κεντρωους
Αν γινω και εγω νδ θα με βλέπεις αλλο μάτι?Ηδη σε βλεπω με αλλο ματι
Μπραβο τύπε, να της ζητησεις να κανει τα στραβα ματια στο ταμειο να μην σου χτυπαει τα προφυλακτικαΚοτσους γιατι ρε λορδε,εγω τουλαχιστον τη πηδηξα
Εσυ τι εγινε με τη κολομβιαννα?
Αν γινεις εσυ ΝΔ θα αλλαξω κομμαΑν γινω και εγω νδ θα με βλέπεις αλλο μάτι?
Γιατι ρε λορδε να αλλαξεις κομμα?Μπραβο τύπε, να της ζητησεις να κανει τα στραβα ματια στο ταμειο να μην σου χτυπαει τα προφυλακτικα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν γινεις εσυ ΝΔ θα αλλαξω κομμα
"del año".El pendejo dell anno!
Για να μας καταλαβαίνουν κ στη κολομπια
Φαρσι τα μιλας τα σπανιολικα"del año".
Και τι θελεις, να πηδηξει κι εσενα ο Χοσε? Ζηλεψες?Φαρσι τα μιλας τα σπανιολικα
Τελικά τι γίνεται εκει κατω?καποιος μου ειπε εσυ πληρωνεις και ο χοσε πηδαει ισχυει αυτο?
Οχι ρε αλλα δεν σε πηραζει που ξεχειλωνει το κολομβιαννα?Και τι θελεις, να πηδηξει κι εσενα ο Χοσε? Ζηλεψες?