shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
Βάλε αποδείξεις που σε γαμανε τα τραβεστίολα θα γινουν μιας και διαβασα οτι ειμαι πολυ καλος ρουφιανος
Βάλε αποδείξεις που σε γαμανε τα τραβεστίολα θα γινουν μιας και διαβασα οτι ειμαι πολυ καλος ρουφιανος
κακομοιρογλου για πες ρε που την εχεις την βιλα στο βουνο που μενεις ακου πλουσιος μην χανεις την ψυχραιμια σου θα σου χρειαστει αγορακιΒάλε αποδείξεις που σε γαμανε τα τραβεστί
Σε σπηλιά μένω τυπε όχι στο βουνόκακομοιρογλου για πες ρε που την εχεις την βιλα στο βουνο που μενεις ακου πλουσιος μην χανεις την ψυχραιμια σου θα σου χρειαστει αγορακι
Αυτή την μαλάκια έχεις να πεις κάτι καλύτερο δεν βρήκες κακομοίρηκακομοιρογλου για πες ρε που την εχεις την βιλα στο βουνο που μενεις ακου πλουσιος μην χανεις την ψυχραιμια σου θα σου χρειαστει αγορακι
εισαι πολυ κουραστικος οπως ησουν και τοτε για να σου φτιαξω προφιλ ...εγω τουλαχιστον ειναι επιλογη μου να μιλαω με οποιους θελω και οχι να με διωχνουν και να μου λενε σκασε το παραξηλωσεςΣε σπηλιά μένω τυπε όχι στο βουνό
Σε σπηλιά μένω τυπε όχι στο βουνό
ενα μυνημα οχι τοσα πολλα για μια απαντηση μου ....Αυτή την μαλάκια έχεις να πεις κάτι καλύτερο δεν βρήκες κακομοίρη
Τον πρωταγωνιστή όχι . Ξέρουμε όμως θαυμαστή και fan των πρακτικών που εφαρμόζονται στην ταινία.μηπως γνωριζει κανεις τον πρωταγωνιστη που κανει ντουετο με την κυρια γαβριμμμμμ
τα πραγματα να τα μετρας και απο τις 2 πλευρες.... γιατι ειναι κακο να ξερεις μονο την μια ...τωρα ολα τα αλλα ειναι προς καταναλωσηΕσυ εισαι οντως ρουφιανος, καλα σε ειπε ο αλλος.
Εμενα γιατι με ειπε ρουφιανο δεν καταλαβα.
Επειδη τον ειπα νταντι ντε βιτο? Μονος του αυτοσαρκαζεται και λεει οτι ειναι κοντος και καραφλας.
Δηλαδη αυτος δεν ηταν ρουφιανος οταν ελεγε για τον px75 οτι ηταν τρομακτικος που τον ειχε δει απο κοντα?
Ξερεις ρε τυπε τοσα χρονια εδω μεσα και κατι πουστρακια σαν και αυτον δεν εχουν καταλαβει ακομα με ποιον τους παιρνει να κωλοτριφτουν και με ποιον οχι....
Σταμάτα ρε ανακατωσούρα...ωπα ωπα, τι ανακαλυψεις ειναι αυτες ?
για δωσε ινφοζ...
τα αλλα τα ξερω γιατι ειναι παλια.Σταμάτα ρε ανακατωσούρα...
Μπας να μπαχαλέψεις τοσοβαρόνήμα
Να κάτσεις να μελετήσεις παππά !!τα αλλα τα ξερω γιατι ειναι παλια.
αυτα τωρα δε ξερω λογω απουσιας μου απο τον ιστοτοπο.
Τι Παππάς είναι;Να κάτσεις να μελετήσεις παππά !!
μπα δεν ειμαι για τετοια σκηνικα παλι, ψιλοβαρεθηκα.Να κάτσεις να μελετήσεις παππά !!
Να κάτσεις να μελετήσεις παππά !!
Μου χύθηκε ο καφές μη τα λες έτσι απότομα.Δεν είναι του επιπέδου ενός ζεν πρεμιέ οδοντοκτηνιατρου με 19,2 γενικό λυκείου, με ντουζίνες ρολόγια με κάρτες πιστοποίησης και γνησιότητας και άπειρα τηλεκοντρόλ.
Πρωκτικός ΜετροπόντικαςΤι Παππάς είναι;