alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Καλα κάνει.Εν τω μεταξύ, το αφεντικό την έχει κοπανίσει, και έχει αφήσει τον λακέ να ρεζιλεύεται μόνος του.
Τι αφεντικό θα ηταν εξαλλου?
Καλα κάνει.Εν τω μεταξύ, το αφεντικό την έχει κοπανίσει, και έχει αφήσει τον λακέ να ρεζιλεύεται μόνος του.
δηλώνω κατηγορηματικώς οτι αν ανεβασει φωτοπαίχτη δε βοηθάς καθόλου και μου τον συγχιζεις.
Τι θελεις βρε ανθρωπε? Σε τι να βοηθησει?παίχτη δε βοηθάς καθόλου και μου τον συγχιζεις.
δηλώνω κατηγορηματικώς οτι αν ανεβασει φωτονιγηριανού σκαμερκολομπιανας με χαρτάκι ποστ ιτ και φόντο σαη αποσύρω την ψήφο μου
Δεν αρκειδηλώνω κατηγορηματικώς οτι αν ανεβασει φωτονιγηριανού σκαμερκολομπιανας με χαρτάκι ποστ ιτ και φόντο σαη αποσύρω την ψήφο μου
οχι μαν θελω να ποστάρω φιδια εχω στοκαρει πολυ πραμα. περιμενω να ανεβασει φωτοΘες να δεις παργαλάτσο τύπε ; ή το λες για τα άλλα μέλη ;
οχι μαν θελω να ποστάρω φιδια εχω στοκαρει πολυ πραμα. περιμενω να ανεβασει φωτο
+1δηλώνω κατηγορηματικώς οτι αν ανεβασει φωτονιγηριανού σκαμερκολομπιανας με χαρτάκι ποστ ιτ και φόντο σαη αποσύρω την ψήφο μου
τύπε εχω και για σενα γκιφ απονομη που ταιριαζει για το ασημένιο μετάλλιο. 48 ψήφοι δεν τα πηγες και ασχημα.Πάλι εδώ η Νιπλαινα και ο ΕΣΤΕΜΜΕΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ 2023;;;
αυτοΤι θελεις βρε ανθρωπε? Σε τι να βοηθησει?
+1δηλώνω κατηγορηματικώς οτι αν ανεβασει φωτονιγηριανού σκαμερκολομπιανας με χαρτάκι ποστ ιτ και φόντο σαη αποσύρω την ψήφο μου
Μεγάλο μέρος του κοινού, νόμιζε ότι θα είχε κι άλλη ψηφοφορία για κατουρημένο στραπονιάρη των σινεμά.τύπε εχω και για σενα γκιφ απονομη που ταιριαζει για το ασημένιο μετάλλιο. 48 ψήφοι δεν τα πηγες και ασχημα.
Κυρα Νιπλαινα ο Νιπλης σου που πάει;τύπε εχω και για σενα γκιφ απονομη που ταιριαζει για το ασημένιο μετάλλιο. 48 ψήφοι δεν τα πηγες και ασχημα.
τύπε λες μετα την απονομη να εχει κοκτέιλ πάρτυ με κλαουντια παρανυφάκι και γκεστ τεα κλπ;Μεγάλο μέρος του κοινού, νόμιζε ότι θα είχε κι άλλη ψηφοφορία για κατουρημένο στραπονιάρη των σινεμά.
Αλλιώς θα έπαιρνε παραπάνω ψήφους.
Συγχαρητήρια ΕΣΤΕΜΜΕΝΕ ΜΑΛΑΚΑ 2023.Μεγάλο μέρος του κοινού, νόμιζε ότι θα είχε κι άλλη ψηφοφορία για κατουρημένο στραπονιάρη των σινεμά.
Αλλιώς θα έπαιρνε παραπάνω ψήφους.
τύπε αν ειναι να στεναχωριέσαι υπόσχομαι θα αποσύρω τη ψήφο μουΚυρα Νιπλαινα ο Νιπλης σου που πάει;
τους εχει κατσει βαρύ τύπε. παιζει να ανοιξουν καμια ψηφοφορία για βυζια φυρου μπακοδήμου κλπ και στο παρα ενα να την κανουν συνένωση με μιστερ μαλακα. μιλαμε για ναυαγιακαι αλλη ψηφοφορία ανοιξε ...
τους εχει κατσει βαρύ τύπε. παιζει να ανοιξουν καμια ψηφοφορία για βυζια φυρου μπακοδήμου κλπ και στο παρα ενα να την κανουν συνένωση με μιστερ μαλακα. μιλαμε για ναυαγια