tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.339
- Πόντοι
- 3.656
Να ακούσω ένα ουδέτερο σχόλιο ....
για το σκάλωμα που έχουν φάει ;;;;;;;
Αν εννοείς για αυτό που παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες,προφανώς κάτι έχει συμβεί παλαιότερα μεταξύ σας και βγήκαν στη επιφάνεια μέσω του διαγωνισμού και η κατάσταση έχει ξεφύγει.Να ακούσω ένα ουδέτερο σχόλιο ....
Να ακούσω ένα ουδέτερο σχόλιο ....
Τα μερίδια ευθύνης δηλαδή θεωρείς ότι είναι ίδια ;Αν εννοείς για αυτό που παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες,προφανώς κάτι έχει συμβεί παλαιότερα μεταξύ σας και βγήκαν στη επιφάνεια μέσω του διαγωνισμού και η κατάσταση έχει ξεφύγει.
ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ!Δεν προλαβαινω σημερα, ισως αργα το βραδυ οταν ξεμπερδεψω απο τη γαλερα.
ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ!
Ως Fylobios δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο,αλλά ξέρω πως είχες και άλλα nick εδώ μέσα,έχει αναφερθεί.Είχα ασχοληθεί εγώ μαζί τους ποτέ ;
Κανείς δεν θυμάται τυπάρα.Ως Fylobios δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο
Δεν έχω κάτι εναντίον του barock,ή του steka,δεν μπορώ να τους χαρακτηρίσω ναυάγια από την στιγμή που σε αυτό το forum υπάρχουν άτομα πιο κατεστραμμένα και από απολιθωμένα ναυάγια του Μεσαίωνα.Κανείς δεν θυμάται τυπάρα.
Υπάρχουν και αποδείξεις .
Στην πρώτη μαλακία ψηφοφορία , πριν καμιά 10ετία , δεν ήξερα ότι υπήρχαν κάτι μαλάκες σαν το στέκα και το μπαρόκ.
Μου έστελναν pm ότι έχουν γράψει ΧΙΛΙΑΔΕΣ posts για την πάρτη μου ... και έκατσα και διάβασα λίγο .
Όντως έτσι ήταν.
Τυπικά ναυάγια, ο barock πχ και ο stekas72
ολόκληρο αύγουστο
έγραφαν εκατοντάδες posts την ημέρα παροτρύνοντας άλλους .... να με ψηφίζουν στη μαλακία του στέκα .
Ειλικρινά , πριν την πρώτη σου επαφή με ιντερνετικά φόρα ...
θα πίστευες ότι υπάρχουν τέτοια ναυάγια ;;;
Aν σου ειναι ευκολο να αναφερεις νικ,κανενα ξεχασμενο ποστ,να πεταξεις και 2-3 σποντες.Να κανουμε δουλιτσαΔεν έχω κάτι εναντίον του barock,ή του steka,δεν μπορώ να τους χαρακτηρίσω ναυάγια από την στιγμή που σε αυτό το forum υπάρχουν άτομα πιο κατεστραμμένα και από απολιθωμένα ναυάγια του Μεσαίωνα.
Σαν αυτά που σου αναφέρω,όχι δεν περίμενα
Aν σου ειναι ευκολο να αναφερεις νικ,κανενα ξεχασμενο ποστ,να πεταξεις και 2-3 σποντες.Να κανουμε δουλιτσα
Aν σου ειναι ευκολο να αναφερεις νικ,κανενα ξεχασμενο ποστ,να πεταξεις και 2-3 σποντες.Να κανουμε δουλιτσα
Ω,μα δεν ηταν αναγκη
Δε ξέρουνε να ψάξουμε?Aν σου ειναι ευκολο να αναφερεις νικ,κανενα ξεχασμενο ποστ,να πεταξεις και 2-3 σποντες.Να κανουμε δουλιτσα
Σαν πρόχειρο χαρτί καταγραφής αποδόσεων μοιάζει, ναι κάτι φορές τα σημειώνω έτσι - ειδικά αν είναι να ασχοληθώ με 4 παιχνίδια κι άνω. Αν σε βγάλει ο δρόμος προς τα κάτω, πέστο, θα κεράσω ακάπαυτο απεναντι τι ειναι ρε τυπε
Ο @Κώστας Λαδάκης δεν €χ€ι ανάγκη για free fuck, ως μεγαλολαδέμπορας2/2 ΣΚΟΡ - 140 ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΥΑΔΑ
Τα τελευταία χρόνια με την ignore list, θα μπορούσαν να με αγνοήσουν και να μη διαβάζουν .
Έχουν φάει τεράστιο κόλλημα.
Εάν κάνουμε εσένα ignore τύπε με ποιον θα διασκεδάζουμε;
Είσαι καλααααά;