CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.173
- Πόντοι
- 2.606
μαλλον ,για αυτο την πατησε ο καψερος ....ξεροκαυλωσε και σου λεει με μια δυο αντε τρεις φορες δεν γινεσαι..........κατι τετοια φορουσε η χατζη ρε παληκαρια
μαλλον ,για αυτο την πατησε ο καψερος ....ξεροκαυλωσε και σου λεει με μια δυο αντε τρεις φορες δεν γινεσαι..........κατι τετοια φορουσε η χατζη ρε παληκαρια
...επισης μαγκα μου, κ μια ευχη για ολους μαγκες "καλα μουνια στον πουτσο σας"Χρόνια πολλά τύπε μου, ότι καλύτερο
ποιος ειπαμε οτι εισαι εσυΣου 'κατσε βαρια η τραμπούκα που 'φαγες απο τον γέρο για τον απροσκλητο(koumanida) που εφερες στο τραπεζι και βρηκες ευκαιρια να πατησεις γελάκια σιγανοπαπαδιά εσυ.
Κοιτάχτε κατι αντρες βρε!
...ρε μαγκα μου, μν κανεις σαν την χηρα στο κρεβατι!!!! Επρεπε να παρκαρω πρωτα για να ανταποδωσω τις ευχες!έχει χαλάσει η φάση. Τους λες χρόνια πολλά και σου πατάνε like
ενα ανθρωπακι εισαι κακομοιρο και μιζερο
Ευλογία Κυρίου και έλεος Αυτού έλθει εφ υμάς τέκνον μου.Είμαι στην πρωτεύουσα και πριν λίγο στο αμάξι αυτό μπήκε ένα μουνέτο.
Αφού έκατσε το δελτίο και βγήκε το studio να μην πάω;
Θείε @The Saint* θα δώσεις την ευχή σου;
Δεν είμαι πάντα μονοχοφάης, δίνω και κανένα δελτίο, αλλά εκεί μέσα είναι όλοι πυρηνικοί επιστήμονες
Καλησπέρα φιλεΜάζεψε ο μεθύστανας το σκυλολόι του ή ακόμα;
Καλησπέρα μπραδερίνι μου.Καλησπέρα φιλε
Τι ωρα λες να αρχισουμε να τσακωνόμαστε ;Καλησπέρα μπραδερίνι μου.
Δεν προλαβαινω σημερα, ισως αργα το βραδυ οταν ξεμπερδεψω απο τη γαλερα.Τι ωρα λες να αρχισουμε να τσακωνόμαστε ;
Γιατι εχω και κάτι δουλειες μετά
πολυ δουλεια και σημερα γαμησε ταΔεν προλαβαινω σημερα, ισως αργα το βραδυ οταν ξεμπερδεψω απο τη γαλερα.
Καλως, μπραδερινιΔεν προλαβαινω σημερα, ισως αργα το βραδυ οταν ξεμπερδεψω απο τη γαλερα.
ΤΙΜΙΟ ΔΕΞΙΟ ΑΓΝΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.πολυ δουλεια και σημερα γαμησε τα
ντρεπομαι που θα το πω αλλα δεν φταιω εγω καθομαι ΧριστουγενναΤΙΜΙΟ ΔΕΞΙΟ ΑΓΝΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.
Μην τους λυπασαι αυτους τυπε ..ΤΙΜΙΟ ΔΕΞΙΟ ΑΓΝΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.
ιδρωτίλα μυρίζει απο τους μεροκαματιάρηδεςΜυρίζει μπαρούτι η ατμόσφαιρα
και σκατιλα απο τον βοθρατζηιδρωτίλα μυρίζει απο τους μεροκαματιάρηδες