athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.872
- Πόντοι
- 12.756
τα κουτσαβακια δεν πεθαινουν ποτε να ξερεις...ισα ισα πιστευουν οτι ειναι κατι..Πικρη αληθεια.
τα κουτσαβακια δεν πεθαινουν ποτε να ξερεις...ισα ισα πιστευουν οτι ειναι κατι..Πικρη αληθεια.
ε ναι10 σελιδες σε κανα 2 ποστ του Ρεζ σταθηκα,τα αλλα σουπα(αλβανε,πουστη,φτωχε,κλαψομουνη) ουτε ενα καντηλι,ουτε μια καιμουργια ατακα
Εγινες στοχος τυπε ετοιμάσου για μπαράζ δειτε και δειτετα κουτσαβακια δεν πεθαινουν ποτε να ξερεις...ισα ισα πιστευουν οτι ειναι κατι..
εχει και η αλβανια ρε που φτασαμε10 σελιδες σε κανα 2 ποστ του Ρεζ σταθηκα,τα αλλα σουπα(αλβανε,πουστη,φτωχε,κλαψομουνη) ουτε ενα καντηλι,ουτε μια καιμουργια ατακα
για το μονο που φοβαμαι ειναι το ΑΦΜ μου μην πεσει σε λαθος χερια και ΠΡΟΣΕΧΩ πολυΕγινες στοχος τυπε ετοιμάσου για μπαράζ δειτε και δειτε
Τι θόρυβος ήταν αυτός;ΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ………….
Σαν κλαράκι έσπασες όταν εμφανίστηκε η κυρία Τεα, αστα αυτά σε μένα πονηρέ......μην σπας τύπε. εδω μια οικογενεια ειμαστε. μην γραφεις για παντόφλες και ξπγ. η οργή δεν θα σε βγαλει πουθενα. θελει αγαπη και κατανοηση και
ΣΤΡΑΠ ΑΤΣΑΔΑ
Τέα - Page 85 - bourdela.com forum
τώρα που γράψατε για την Τεα, θυμήθηκα την τελευταία μας συνάντηση πριν κανένα 2μηνο. θα γράψω στο ανάλογο thread!www.bourdela.com
Αληθεύει ότι μαζεύεις κάτιΤο νου σου εσύ, αρχίζω και μαζεύω γραμμάτια που θα τα πληρώσεις στον ημιτελικό με τον Λάκαρο
Ποιος ειναι ποιος για να μην μπερδευομαστε τυπε....ας γραψω και εγω...φυλακοβιος α,φυλακοβιος β μπραχαμιωτης,ξεφτυλα κλπ
σε εχω στην απεξω ρε μουνη εσεναΠοιος ειναι ποιος για να μην μπερδευομαστε τυπε....
Πουλχερια για να κατασταλαξουμε...σε εχουμε γραμμενο στα αρχιδια μας.Ικανοποιηθηκες τωρα;Κοπελιές...
Να κατασταλάξουμε κάπου, για να έχουμε και μια βάση συζήτησης.
Η λογομαχία άρχισε επειδή φύγατε από το τρολλονημα που άνοιξα; Η γιατί υποστήριξα τον @alex71 στην ομαδική τραμπούκα που του κάνετε;
Αμα δεν σου αρεσει τυπε πηγαινε να δεις καμμια ταινια του Φουν Μαν Τσου απο το 1543.....10 σελιδες σε κανα 2 ποστ του Ρεζ σταθηκα,τα αλλα σουπα(αλβανε,πουστη,φτωχε,κλαψομουνη) ουτε ενα καντηλι,ουτε μια καινουργια ατακα
δεν πειραζει τυπε πες τους αλλουςσε εχω στην απεξω ρε μουνη εσενα
δινω σασπενς..ενταξει ο πρωτος ειναι γνωστος δεν χρειαζεται ονομαδεν πειραζει τυπε πες τους αλλους
ετσι παει εδω τωρα μετα τα πολλα "αλλος ηταν δεν τον ξερετε "
Κατηγορείσθε οτι φθονείτε τους πτυχιούχους?Ιατρός είναι και ο κ. Γιανεβάνης, γιατρός είναι και ο κ. Σαρουμανος, αλλά και αρκετοί άλλοι. Είδατε κανένα μένος προς αυτούς; Αν ναι, υποδείξτε μου το πόστ.
Καλυτερη πλοκη και διαλογους απο δω μεσα θα εχει.Πανελ της Καινουργιου καταντησαμεΠουλχερια για να κατασταλαξουμε...σε εχουμε γραμμενο στα αρχιδια μας.Ικανοποιηθηκες τωρα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αμα δεν σου αρεσει τυπε πηγαινε να δεις καμμια ταινια του Φουν Μαν Τσου απο το 1543.....
Δε γίνεται μαν είναι μυστικόδεν πειραζει τυπε πες τους αλλους
ετσι παει εδω τωρα μετα τα πολλα "αλλος ηταν δεν τον ξερετε "
Τι σε κάνει να πιστεύεις τύπε πως η δίκη σου διαβεβαίωση είναι αξίωμα;Ο Ζαν είναι Τσεχία! Καρατσεκαρισμένο σύμφωνα με όσα λέει
Καλά να περνάς παικταρά Ζαν
Επ!Η πιο θλιβερη και βαρετη περσονα στην ιστορια του σαι εισαι τυπε...
και για τον μπαχαμιωτη καπου παει ο νους μουδινω σασπενς..ενταξει ο πρωτος ειναι γνωστος δεν χρειαζεται ονομα
απλα ο κοσμος ειναι μικρος μαν μου...και για τον μπαχαμιωτη καπου παει ο νους μου