Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.118
- Πόντοι
- 12.756
ΕΣΥ ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ , ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΤΡΙΠΛΑ τύπε τετοια ντρίπλα καιρο ειχαμε να δουμε. τους μαυρισες τα ονειρα, τους σκοτεινιάσες τον ουρανο, τους άλλαξες την πίστηΕΣΥ ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ , ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ
...καντινιερη, η δεξια φωτο για παρακμιακο κεντρο για μνημοσυνα μου κανει! Γαμω την φτηνια μου μεσα δηλαδη
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΤΡΙΠΛΑ τύπε τετοια ντρίπλα καιρο ειχαμε να δουμε. τους μαυρισες τα ονειρα, τους σκοτεινιάσει τον ουρανο, τους άλλαξες τιμη πίστη
Το μυνημά μου στις 12:42. Άνοιξα το νήμα και είδα τον παίκτη να έχει 32 και να είναι με διαφορά 4 ψήφων τέταρτος(τότε ο πέμπτος είχε 28)
Αυτό με προέτρεψε να γράψω και το μυνημα προς τους ψηφοφόρους του και να ζητήσω highlights.
Το 30 από που προκύπτει;
ειναι πριν την ανακαίνιση .. δεν πρεπει να προκαλουμε...καντινιερη, η δεξια φωτο για παρακμιακο κεντρο για μνημοσυνα μου κανει! Γαμω την φτηνια μου μεσα δηλαδη
ελα κλεισε το μαγαζι κωλοτρυπιδα εγινε ο διαγωνισμος ΑΚΥΡΑ ΟΛΑΤο μυνημά μου στις 12:42. Άνοιξα το νήμα και είδα τον παίκτη να έχει 32 και να είναι με διαφορά 4 ψήφων τέταρτος(τότε ο πέμπτος είχε 28)
Αυτό με προέτρεψε να γράψω και το μυνημα προς τους ψηφοφόρους του και να ζητήσω highlights.
Το 30 από που προκύπτει;
Και πάλι είναι άδικο απέναντι στους υπόλοιπους, ειδικά τους πρώτους της λίστας.32 ειχε λεμε !!!
Μαλάκας εισαι και εσυ ;;
Εχεις κανει εναν διαγωνισμο πουτανα και ουτε τις ψηφους δεν ξερεις μαλακα
πεταχτηκε ενας μαλακας ειπε 30 και το δεχθηκες
Είσαι ακόμη στην λίσταΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΩΔΙΑ ΑΠΟΧΩΡΩ..
οπου φτωχος και η μοιρα τουΕίσαι ακόμη στην λίστα
εδω εισαι τύπεΑντί να κάνει κάποιος ντρίπλα έγινε
Εργαλείο δημιουργίας GIF | Tenor
Ανεβάστε κινούμενα GIF στο Tenor για να τα κοινοποιήσετε σε κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μηνύματα κειμένου και οπουδήποτε αλλού.tenor.com
μεγαλη αληθεια τύπε. για αλλη μια φορα ξεγλιστράς. μια με το νήμα γλυφαδας μια με το μινχαουζεν, μια τωρα, μιλαμε τους εχεις κανει κηδείαοπου φτωχος και η μοιρα του
Η BOUEFA θα λάβει τις αποφάσεις της για τη συνέχεια ή όχι του διαγωνισμού μέχρι τα Χριστούγεννα.
Η διαδικασία λήψης απόφασης δεν θα γίνει εν θερμώ και θα επαναπροσδιοριστούν όλα τα δεδομένα.
εδω εισαι τύπε
Αν θες να ειναι καποιος συγκεκριμένος στειλε μου ενα πμΚάτσε να δεις το βράδυ που θα πέσουν και κομματικές πιέσεις τι θα γίνει …
μέχρι τις 25 του μήνα θα έχουμε μείνει καμιά δεκαριά στη λίστα που ο πρώτος θα έχει 9 ψήφους …