Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.641
- Πόντοι
- 1.406
Ρε μαλακες καντε πλεϋοφ ή δωστε τη κουπα στον Αλεκο να τελειωνουμε, εχει γινει βαρετο
Αφού ούτε εσύ δε με ψήφισες, μωρ' μαλάκα κι εσύ.
Μην συνεχίζεις γιατί θα αποσύρω και πάλι την ψήφο μου και από εσένα και από τον καλοκάγαθο Ρίο.Δεν πάει το χέρι μου Ριο.
Στο είπα.
Μπορεί να είσαι παπάρας αλλά έχεις καλή καρδιά.
Μην συνεχίζεις γιατί θα αποσύρω και πάλι την ψήφο μου και από εσένα και από τον καλοκάγαθο Ρίο.
Αφού ούτε εσύ δε με ψήφισες, μωρ' μαλάκα κι εσύ.
Προσκαλώ όλα τα μέλη σε δημόσια διαμαρτυρία με βασικό αίτημα να γίνουν φανερές οι ψήφοι χωρίς να μηδενιστούν και να κλειδωθούν οι έως τώρα για να μην μπορούν να αλλάξουν.Ρε μαλακες καντε πλεϋοφ ή δωστε τη κουπα στον Αλεκο να τελειωνουμε, εχει γινει βαρετο
Εσένα; Όχι...Γιατί;
Εσύ με ψήφισες βρε καριόλη μούτσο;
Εσένα; Όχι...
Όλα στο φως.
ρε μουνοπανο !!!Εσένα; Όχι...
Όλα στο φως.
Ο Νίπλης δεν μπορεί να μου τα πρήξει.Ωραία κοτσάνα έκανες.
Θα στα πρήξει τώρα η νιπλής.
Ωχ.ωχ,ωχ μαλλον θα τσιμπισεις λαικ απο γειτονακι τουΕσένα; Όχι...
Όλα στο φως.
Για να γίνει φανερό ποιος έχει αρχίδια εδώ μέσα.Ωχ.ωχ,ωχ μαλλον θα τσιμπισεις λαικ απο γειτονακι του
Καλά ρε Ρίο, τον κύριο Νίπλη ψήφισες; δεν έχεις ταξική συνείδηση εσύ; είναι δυνατόν; χαμένη ψήφος. Αίρω την ψήφο μου σε εσένα για να μάθεις.Εσένα; Όχι...
Όλα στο φως.
Ηταν μεγαλη η συνεισφορα σου στην προοδο του νηματος.Για πειτε μας πως καταληξατε στην αποφαση να στηριξατε τον συγκεκριμενο υποψηφιο,διακρινατε καποια ιδιαιτερα χαρακτηριστικα που σας εκαναν να τον τιμησετε με την ψηφο σας?Για να γίνει φανερό ποιος έχει αρχίδια εδώ μέσα.
Πιθανολογω οτι τον θεωρει μαλάκαΗταν μεγαλη η συνεισφορα σου στην προοδο του νηματος.Για πειτε μας πως καταληξατε στην αποφαση να στηριξατε τον συγκεκριμενο υποψηφιο,διακρινατε καποια ιδιαιτερα χαρακτηριστικα που σας εκαναν να τον τιμησετε με την ψηφο σας?
Καταλήξτε, όμως γιατί μου την έχετε βάλει και μου την έχετε βγάλει 3 φορές.Καλά ρε Ρίο, τον κύριο Νίπλη ψήφισες; δεν έχεις ταξική συνείδηση εσύ; είναι δυνατόν; χαμένη ψήφος. Αίρω την ψήφο μου σε εσένα για να μάθεις.
Η δημοκρατία δεν είναι παιχνίδι Ρίο. Σε ψήφισα 2 φορές για να μην γκρινιάζεις αλλά εσύ έρχεσαι με τον Κινέζο και διακωμωδείτε τους θεσμούς. Αρκετά σας ντάντεψα. Ως εδώ. Στο εξής θα μείνω έχοντας δώσει μόνο μια ψήφο σε αυτόν που πραγματικά την αξίζει.Καταλήξτε, όμως γιατί μου την έχετε βάλει και μου την έχετε βγάλει 3 φορές.
Πιθανολογω οτι τον θεωρει μαλάκα
Καλημερα Αρχιδιδασκαλε της ΣτοαςΚαλημέρα "φιλε" μου
Για αυτο σου λεω οτι ηταν επος ο ανθρωποςΘα τον συναντούσε πάνω στην Αχαρνών. Ο Σαββίδης δεν ήξερε από που να κρυφτεί