Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.426
- Πόντοι
- 46.423
Μόνο μελομακάρονα τρώει άντε και κάνα ρόδι
Πόσες ψήφους έχω ?
Μόνο μελομακάρονα τρώει άντε και κάνα ρόδι
Τύπε πρέπει να είσαι σε τρελές αφραγκιές.Φανταστείτε πόσα χρόνια κρέμεται από τις αρχιδάρες μου ο φουκαράς.
Δυστυχισμένη ύπαρξη .
Αυτό το ΝΑΥΑΓΙΟ .... που όλη του η ζωή είναι να βγάλει ... κάποιον άγνωστο που μισεί λόγω επαγγέλματος
ψηλά σε ψήφους στο διαγωνισμό που ο ίδιος διοργανώνει σε μπουρδελό φόρουμ ....
ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 10 ΜΥΡΙΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ....
και ότι δουλεύει πωλητής βέβαια ... με εταιρικό !
Ελαίς πήζεις , ετσι?Ο Στέκας έχει ένα καλό, ότι είναι λογιστής,
και μια φορά είχε γράψει κάτι σωστό,
ότι ο νόμος 4172/2013, Κώδ. Φορ. Εισοδ.
κατάργησε πλήρως το νόμο 2238/1994.
Επίσης έχει Αυστραλέζικο διαβατήριο και
υποστηρίζει ότι η Ελλάδα έπρεπε να ήταν
σαν Αμερικάνικη πολιτεία.
Αφού είμαστε με τις ΗΠΑ, τουλάχιστον να ήμασταν
σαν πολιτεία των ΗΠΑ. Με τους Γερμανούς που μπλέξαμε
χρεωκόπησε η χώρα.
Αν από το 1967 υπήρχαν βάσεις των ΗΠΑ σε νησιά απέναντι
από την Τουρκία, είχαν δοθεί ευκολίες για επενδύσεις
από ΗΠΑ, και είχαν συνεννοηθεί για συνεργασία σε Φ.Α.
και πετρέλαιο, θα ήμασταν ΟΚ.
Μου αρέσουν οι Σλάβες, και στις ΗΠΑ βρίσκεις
πολλές ωραίες Σλάβες, όπως και στην Αγγλία.
Θα ήμασταν πολιτεία των ΗΠΑ και θα είχαμε
και Ρωσι΄δες - Ουκρανέζες κτλ.
Η Γερμανία γαμιέται !
Η ΝΔ είναι πρώτα δούλοι των Γερμανών, μετά του Ερντό
και μετά των ΗΠΑ.
Ουστ !
Θέλουμε Μελανια
μονο αν εχεις ΣΑΞΟ εισαι απαλλαγμενος απο τετοιες σκεψειςΤύπε πρέπει να είσαι σε τρελές αφραγκιές.
3 στις 2 προτάσεις σου έχουν να κάνουν με ακίνητα, τουτού και μετρητά...
Εισαι στη λίστα?μονο αν εχεις ΣΑΞΟ εισαι απαλλαγμενος απο τετοιες σκεψεις
σου εκαναΕισαι στη λίστα?
Αν όχι κάνε με παράθεση..
επεσε με μεγαθηρια ρε φιλε!ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ δεν εχει καμμια τυχη...
πανε τα λεφτα μου εστω αυτα τα ΛΙΓΑ ενος ΜΙΣΘΩΤΟΥ που εχωσα στην μπου-μπετ
Στο ειπα ωριων δεν κανεις για μαλακας - απο μια τσαντα μπορεις να βγαλεις μονο οτι εχει μεσα - το ιδιο ισχυει και για τους ανθρωπους
Αποφάσισα να εγκαταλείψω την προσπάθεια και να μη μαλακιστώ άλλο. Δεν έχει νόημα. Κρίμα γιατί είχα σχέδια για αυτήν την πρωτιά. Θα έφερνα νέα πνοή μαλακίας στο site. Κρίμα γιατί πίστεψα ότι αυτή η τυχαία υποψηφιότητα, ήταν γραφτή από τη μοίρα. Αρχίδια. Θα προσπαθήσω ξανά από 1/1/24 για του χρόνου, καθώς οι υψηλές θέσεις είναι θέμα ΣΚΛΗΡΗΣ, επίπονης και επίμονης προσπάθειας και όχι θέμα λίγων μόνο ημερών. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσοι με ψηφίσατε. Εύχομαι καλή επιτυχία στην επικρατέστερη τετράδα.
φουλ για τετραδα που ΔΥΣΤΥΧΩΣ ομως θα μεινει χωρις μεταλιοεπεσε με μεγαθηρια ρε φιλε!
σκεψου τωρα να φτανεις τεσσερις τσουλου και να χεις αντιπαλους μπαρτσα ρεαλ μπαγερν.....τι να κατεβεις να κανεις,μονο συμμετοχη για την τιμη των οπλων που κοιταξες στα ματια τα μεγαθηρια!φουλ για τετραδα που ΔΥΣΤΥΧΩΣ ομως θα μεινει χωρις μεταλιο
Που ειναι ο δικός σου ρε μανσκεψου τωρα να φτανεις τεσσερις τσουλου και να χεις αντιπαλους μπαρτσα ρεαλ μπαγερν.....τι να κατεβεις να κανεις,μονο συμμετοχη για την τιμη των οπλων που κοιταξες στα ματια τα μεγαθηρια!
τον καημενο ,αυτος θα ηταν εκτος διαγωνισμου ως γαλαξιακος μαλακας ,επιτιμος ισοβιος πρωταθλητης,αλλα του εκοψε η μανουλα του το ιντερνετ γιατι δεν εβαζε μυαλο και τον επαιζε ολη μερα με τσοντες!...καλα του εκανε μπας και τον ηρεμησει!Που ειναι ο δικός σου ρε μαν
Χαμηλά είσαι ακόμα θες προσπάθειαΠόσες ψήφους έχω ?
Ποιά εταιρεία ρε κακόμοιρο σκουπίδι ... και ποιο αμάξι ... ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ...ΥΓ. Επειδή είσαι και χαζός, το εταιρικό ΙΧ είναι της εταιρίας μου .... εσύ κάνε βόλτες με το πατίνι σου, όσο μπορείς να το φορτίσεις .....
Ποιά εταιρεία