DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.889
- Πόντοι
- 41.129
Αν μιλάς εσύ τι να πεί ο dmtrsxxx.
προφανως οσοι με ψηφισαν το εκαναν κατα λάθος....
απλα ηθελαν καπκυ να ριξουν μια ψήφο.. δεν εξηγειται αλλιως.
Αν μιλάς εσύ τι να πεί ο dmtrsxxx.
Προχθές λέγανε τα παιδιά για την αφραγκιά τον σελέμπριτυ και λέγανε όσες δεν κάνουν βίζιτες πάνε survivor Κάποιος ρώτησε για τη Στικούδη,μήπως είδες κάτι κάπου κάποτε?προφανως οσοι με ψηφισαν το εκαναν κατα λάθος....
απλα ηθελαν καπκυ να ριξουν μια ψήφο.. δεν εξηγειται αλλιως.
Προχθές λέγανε τα παιδιά για την αφραγκιά τον σελέμπριτυ και λέγανε όσες δεν κάνουν βίζιτες πάνε survivor Κάποιος ρώτησε για τη Στικούδη,μήπως είδες κάτι κάπου κάποτε?
Τον έχεις βρέξει?την Στικούδη την γαμαει ενας φιλος μου τσάμπα οταν αλλοι πληρώνουν χιλιάρικα..... του χρωσταει μεγαλη χάρη.
Ψηφίζουμε αυτόν που πιστέυουμε ότι μας έχει αραδιάσει μπαρούφες μικρές η μεγάλες,ψέυτη κατα συνείδηση και μη,μέλος που έχει φτιάξει μια κάλπικη εικόνα για τον εαυτό του με αποτέλεσμα να έχει ξεγελάσει και τον ίδιο,ψέυτη που μας τρολάρει και γενικά όλων των ειδών.
Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 23:00 μέχρι τότε δέχομαι προτάσεις,ενδεικτικά βάζω μερικά μέλη.
1.Majestic69
2.Tramountana
3.Bardamu
4.Baros
5.Γιώργος Γάσπαρης
6.Dmtrsxxxx
7.lux.tux
8.jimmy.m
9.stardust
10.dOpamina
ακόμα με μανταλάκι είναι τύπε η εσπρεσοΙακοβως -Μπαροκ και Μπαρος μήπως να περάσετε απο το νημα μου (άμα φοράτε παντελονια ) να ζητήσετε μια δημόσια συγνώμη για την άδικη αμφισβήτηση και το τρολαρισμα που μου κάνατε ΕΕ ?Η εκτος εαν θελετε τα συνεχεια ??
δεν τις αγοράζει μάλλον τις αρπάζεις απο τα σχοινιά. :Sακόμα με μανταλάκι είναι τύπε η εσπρεσο
Μλκς τι έγινε στη ψηφοφορία,μεγάλες αλλαγές.
δεν τις αγοράζει μάλλον τις αρπάζεις απο τα σχοινιά. :S
Ιακοβως -Μπαροκ και Μπαρος μήπως να περάσετε απο το νημα μου (άμα φοράτε παντελονια ) να ζητήσετε μια δημόσια συγνώμη για την άδικη αμφισβήτηση και το τρολαρισμα που μου κάνατε ΕΕ ?Η εκτος εαν θελετε τα συνεχεια ??
Προσοχή μην καταπιείς τη σφήνα.Λορέντζο εχεις πρόβλημα να γλειψω την κολοτρυπα της κοπελιάς ? μπορεις να την ρωτήσεις αμα ενδιαφερεται ?
Προσοχή μην καταπιείς τη σφήνα.
Και γω θα βολευτώ με την εσπρέσσο αφου την δουλέψει πρώτα ο Λορέτζος με τη σφήνα.θα δουλέψει το κωλαρακι της με τη σφηνα ο Λορέντζος και μολις ανοίξει η τρυπκυλα της θα βαλω μέσα τη διμετρη γλωσσα μου να της κανω κολονοσκοπηση.... μπορεί να θελει η κοπέλα για αυτο του λεω να ρωτησει...