Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.101
- Πόντοι
- 6.796
Αφού ο άλλος ψήφισε τις πάυλες.
Εκανα μαλακια παλι.. ξαναμηδενισε
Αφού ο άλλος ψήφισε τις πάυλες.
Θενκς,μαζί με τον Πυργιώτη πάνε πακέτο νομίζωμαστερακος21
Δεν πειράζει θα ζήσεις και έτσι.Εκανα μαλακια παλι.. ξαναμηδενισε
χαχα,τις παλιές δεν τις ξέρω.Το τρακάρισμα θα τον κάψει γιατί είναι πολύ πρόσφατοο πυργιωτης με την ιστορια με την γκομενα που τον τρακαρε και την πηδηξε, παει καλα!!!
αυτος πρεπει να ηταν (με αλλο νικ) που μας ειχε αφηγηθει την ιστορια με την κουφαλαλη, και την ιστορια με την πρεζου που τη κερασε σουβλακι και μετα πηγε, αφου την επλυνε, και τη γαμησε...
Τον άντι πως και δεν τον έβαλες;
ενώ εσύ ρε αρχιμαλακα εισαι όλο αληθειεςo dopamina λεει οτι ζει στο UK οτι εχει ζωη και βγαινει εξω απο το σπιτι
παθολογικος ψευτης
Είπες μεγάλη αλήθεια.ολοι για τα σιδερα ειναι στο μπου.κομ ελάχιστα μελη εχουμε σωας τας φρενας
αυτο εχω να πω εγω και καλο βραδι παω για σκληρο γαμησι με μια σερβιτορα που γνωρισα πριν λιγο σε γνωστη καφετέρια
τυπε γιατι δεν την πηρες στο wc :S :S :Sολοι για τα σιδερα ειναι στο μπου.κομ ελάχιστα μελη εχουμε σωας τας φρενας
αυτο εχω να πω εγω και καλο βραδι παω για σκληρο γαμησι με μια σερβιτορα που γνωρισα πριν λιγο σε γνωστη καφετέρια
μονο αληθειες λεω γλιτσα...........μονο αληθειεςενώ εσύ ρε αρχιμαλακα εισαι όλο αληθειες
Τον άντι πως και δεν τον έβαλες;
Εχω και την ψηφοφορια της επομενης βδομαδας.
Ποιο μελος κανει τις περισσοτερες ακυρες ψηφοφοριες και δημιουργει ανουσια νηματα.
1 Μπαρος
2 Ντοπας
ολοι για τα σιδερα ειναι στο μπου.κομ ελάχιστα μελη εχουμε σωας τας φρενας
τυπε γιατι δεν την πηρες στο wc :S :S :S
Έχεις βάλει τα δυνατά σου αλλά και πάλι θέλεις δουλειά να φτάσεις το μέγιστο επίπεδο.ηθελα να το χαρώ με την ησυχια μου το 18χρονο πιπινι μυστη μου...
το εβαλα κατω το μωρο χτες και το εχυσα 12 φορες σε ενα βραδι.