Νικ Ο Ντικ
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 85
- Πόντοι
- 6
μιστερ τσακωμενος με την αλήθεια.
Νομιζω πως αυτος ο τιτλος ειναι τοσο οσο!!!
μιστερ τσακωμενος με την αλήθεια.
Ψηφίζουμε αυτόν που πιστέυουμε ότι μας έχει αραδιάσει μπαρούφες μικρές η μεγάλες,ψέυτη κατα συνείδηση και μη,μέλος που έχει φτιάξει μια κάλπικη εικόνα για τον εαυτό του με αποτέλεσμα να έχει ξεγελάσει και τον ίδιο,ψέυτη που μας τρολάρει και γενικά όλων των ειδών.
Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 23:00 μέχρι τότε δέχομαι προτάσεις,ενδεικτικά βάζω μερικά μέλη.
1.Majestic69
2.Tramountana
3.Bardamu
4.Baros
5.Γιώργος Γάσπαρης
6.Dmtrsxxxx
7.lux.tux
8.jimmy.m
9.stardust
10.dOpamina
11.kostasasximos86
12.Alex71
13.Purgiotis40
14.Ampelales
15.Master21
16.Zelijo
17.Duke nukem
Κάτι παίζει στο νήμα του Λορέντζο,έχω ξεχάσει κάποιον?
ρε το LION7 το φίλο μας τι τον έκανες και τον εφαγες παλιοσκυλο. :-(Κάτι παίζει στο νήμα του Λορέντζο,έχω ξεχάσει κάποιον?
17 ατομα ολα κι ολα και οι μισοι ειναι απ το μελι...δεν ντρεπεσαι λιγακι, λιγη τσιπα δεν εχειςΚάτι παίζει στο νήμα του Λορέντζο,έχω ξεχάσει κάποιον?
τον απαξιωσες τυπε :S :S :SΟ πινόκιο μπροστά του έλεγε μόνο αλήθειες..![]()
Καθόλου,αφού τον νικητή τον ξέρουμε.17 ατομα ολα κι ολα και οι μισοι ειναι απ το μελι...δεν ντρεπεσαι λιγακι, λιγη τσιπα δεν εχεις
θα βρηκε κανα γκομενετο και θα μαζευτηκε ο λιονταρος7...ρε το λεον το φίλο μας τι τον έκανες και τον εφαγες παλιοσκυλο. :-(
ε σ αυτο δε μπορω παρα να συμφωνησω...Καθόλου,αφού τον νικητή τον ξέρουμε.![]()
Θα παντρέφτηκε το λιονταράκι.ρε το LION7 το φίλο μας τι τον έκανες και τον εφαγες παλιοσκυλο. :-(![]()
όλοι έχουμε αλλά δε μαζευόμαστε.θα βρηκε κανα γκομενετο και θα μαζευτηκε ο λιονταρος7...
ενα φεγγαρι ημουν με μια που οποτε με βλεπε να ειμαι στο μπου μου ζαλιζε τ αρχιδιαόλοι έχουμε αλλά δε μαζευόμαστε.ας είναι και έτσι όμως.
![]()
ενα φεγγαρι ημουν με μια που οποτε με βλεπε να ειμαι στο μπου μου ζαλιζε τ αρχιδια
ε ναι ερώτημα θελειασε περιπτωση ανχελο...ειχε δει με το νικ που εγραφα και σε καποια φαση εμπαινε και εβλεπε να δει τι γραφω... η συνεχεια της σχεσης ηταν προδιαγεγραμμένη![]()
Αφού δεν βοηθάτε και μετά θα πετάγεστε και θα λέτε και αυτόν και τον άλλον και τον πουτσό μου τον γάλλον.ή συμπληρωσε την και με αλλους υποψηφιους ή θεστην στην διαθεση του κοινου προς ψηφοφορια...
εγω νομιζω οτι θελει συμπληρωση η λιστα