baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.807
- Πόντοι
- 6.035
Εσ υ δεν είσει που ψήφισες τις τελίτσες στην αρχή.Προτεινω ρεσετ στη ψηφοφορια και φτου κι απ την αρχη πιο οργανωμένα..
Εσ υ δεν είσει που ψήφισες τις τελίτσες στην αρχή.Προτεινω ρεσετ στη ψηφοφορια και φτου κι απ την αρχη πιο οργανωμένα..
Εσ υ δεν είσει που ψήφισες τις τελίτσες στην αρχή.![]()
αν υπηρχε στο παμε στοιχημα η νικη μου δεν θα πληρωνε τπτ..Αλλοί 9 να ψηφίσουν θα μπούμε στην τελική οχτάδα.![]()
Στην τριάδα είσαι σίγουρα.αν υπηρχε στο παμε στοιχημα η νικη μου δεν θα πληρωνε τπτ..![]()
4αδα επρεπε να βγαλεις μπαρος..γιατι 8αδα?Στην τριάδα είσαι σίγουρα.![]()
Μετά 4αδα για τςλικό νικητη.Σκέφτομαι να βάλω μπόνους τοιν Λιάκοσαν που μου διέφυγε. :S4αδα επρεπε να βγαλεις μπαρος..γιατι 8αδα?![]()
Είσαι γατάκι μπροστά τους.Κολλησα στους 7.. να ποσταρω τπτ στο Γυμνές φωτογραφίες από τις κοπέλες / γυναίκες μας??
μπα..θελει πολυ δουλεια για να σου βγει τ ονομα! εχεις πολυ δρομο ακομα!Κολλησα στους 7.. να ποσταρω τπτ στο Γυμνές φωτογραφίες από τις κοπέλες / γυναίκες μας??
μπα..θελει πολυ δουλεια για να σου βγει τ ονομα! εχεις πολυ δρομο ακομα!![]()
Πάρε συμβουλές απο τον Πυργιώτη και που ξέρεις μπορεί κάτι να κάνεις.Το πρωτο μου ποστ ηταν μια γκομενα απο το internet που στο tin eye εβγαλε χιλιαδες αποτελεσματα..
Πάρε συμβουλές απο τον Πυργιώτη και που ξέρεις μπορεί κάτι να κάνεις.
Ο Πυργιώτης είναι ωραίος δεν είναι κομπλεξικός σαν τον Λορενς της μαλακίας.Ο Πυργιωτης ποσταρει δικα του γκομενακια οντως.. δε θα πρεπε να κατηγορειτε
Ο Πυργιώτης είναι ωραίος δεν είναι κομπλεξικός σαν τον Λορενς της μαλακίας.
Ο Πυργιωτης ποσταρει δικα του γκομενακια οντως.. δε θα πρεπε να κατηγορειτε