Νέα

Μπράβοι και νταβατζήδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
οι περισσοτεροι δεν προκαλουν εχουν πολυ διακριτικη παρουσια (εντολη επιχειριματιων)
το θεμα ειναι πολυπλοκο καπου χρειαζονται
στην θεσσαλονικη μου ειχε τυχει σκηνικο τετοιο πριν 2 χρονια στην προμηθεως με ενα νταβα

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
στην θεσσαλονικη μου ειχε τυχει σκηνικο τετοιο πριν 2 χρονια στην προμηθεως με ενα νταβα
αν σε προκαλεσε χωρις λογο ναι ειναι μαλακας μηπως ηταν κανενας απο εκεινα
τα σαβουρια που περιφεροντε εκει στα στενα;

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
αν σε προκαλεσε χωρις λογο ναι ειναι μαλακας μηπως ηταν κανενας απο εκεινα
τα σαβουρια που περιφεροντε εκει στα στενα;
το σκηνικο πεχτηκε ως εξης:μπηκα σε ενα σπιτι και οσυγκεκριμενος ηταν εξω οταν βγηκα με ακολουθησε και στο επομενω σπιτι που μπηκα παί περιμενε απεξω οταν βγηκα περιμενε και την ψιλιστικα την δουλεια αφου προχωρησα να βγω προς την μοναστηριου ειχε ενα σπιτακι και λεω δεν ριχνω μια ματια και εδω μπενω μεσα και μπαινει και αυτος αφου βγηκα να φυγω τον ακουσα να λεει κατι με την τσατσα και ηρθε εξω και μου λεει φιλε καμια κοπελα δεν σου κανει?του απαντησα εσενα τι σε νοιαζει και μου λεει ειμαι εδω για να προσεχω τα κοριτσια και να κανω αλλαγες αν τυχον χρειαστει.η απαντηση μου ηταν μαλλον πρεπει να κανεις καποιες αλλαγες και η πρςτη που πρεπει ειναι να σταματησεις να περνεις τον κοσμο απο πισω.

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
το σκηνικο πεχτηκε ως εξης:μπηκα σε ενα σπιτι και οσυγκεκριμενος ηταν εξω οταν βγηκα με ακολουθησε και στο επομενω σπιτι που μπηκα παί περιμενε απεξω οταν βγηκα περιμενε και την ψιλιστικα την δουλεια αφου προχωρησα να βγω προς την μοναστηριου ειχε ενα σπιτακι και λεω δεν ριχνω μια ματια και εδω μπενω μεσα και μπαινει και αυτος αφου βγηκα να φυγω τον ακουσα να λεει κατι με την τσατσα και ηρθε εξω και μου λεει φιλε καμια κοπελα δεν σου κανει?του απαντησα εσενα τι σε νοιαζει και μου λεει ειμαι εδω για να προσεχω τα κοριτσια και να κανω αλλαγες αν τυχον χρειαστει.η απαντηση μου ηταν μαλλον πρεπει να κανεις καποιες αλλαγες και η πρςτη που πρεπει ειναι να σταματησεις να περνεις τον κοσμο απο πισω.
:jerking: :jerking: μαλακας ο τυπος

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
δεν προκαλουν εχουν πολυ διακριτικη παρουσια (εντολη επιχειριματιων)
το θεμα ειναι πολυπλοκο καπου χρειαζονται
Όπως το λες.
Είναι η "άμεση επέμβαση" της ιστορίας (μια που η κρατική "Άμεση Δράση" κάθε άλλο παρά "άμεση" είναι).
Και οι κοπέλες αισθάνονται μια σφάλεια λόγω αυτών των τύπων, τέτοια δουλειά που κάνουν, στο χώρο που την κάνουν, τις ώρες που την κάνουν, στις περιχές που την κάνουν....
Λες να είναι τυχαίο που τα κρούσματα ληστειών σε μπουρδέλα είναι τόσο περιορισμένα (συγκριτικά με το τι γίνεται σε mini market, βενζινάδικα, σπίτια, κλπ)?
Οφείλεται στην παρουσία τους.

Και ΔΕΝ ενοχλούν τους πελάτες.
Αντίθετα, ρίχνουν και ένα βλέφαρο στα αμάξια και τα μηχανάκια που παρκάρουν για λίγο στη Φυλής...
Δε θα πάει ο άλλος να βάλει σύρμα στην πόρτα για να αρπάξει κασετόφωνο όταν ξέρει πως παραδίπλα είναι 2-3 τύποι που παίζουν ρόλο "σεκιούριτυ".

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
:jerking: :jerking: μαλακας ο τυπος
[/quot]και η ςρα δεν ηταν βραδινη.ηταν απογευμα καλοκαιρι δηλαδη μολις σκοτινιαζει τι θα γινετε.τωρα στην φυλης εχει ενα σωρο απο δαυτους αλλα οποτε παω δεν παω μονος παω με παρεα smith&wesson 9mm. :dancing: :dancing:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.853
Πόντοι
6.030
Όπως το λες.
Είναι η "άμεση επέμβαση" της ιστορίας (μια που η κρατική "Άμεση Δράση" κάθε άλλο παρά "άμεση" είναι).
Και οι κοπέλες αισθάνονται μια σφάλεια λόγω αυτών των τύπων, τέτοια δουλειά που κάνουν, στο χώρο που την κάνουν, τις ώρες που την κάνουν, στις περιχές που την κάνουν....
Λες να είναι τυχαίο που τα κρούσματα ληστειών σε μπουρδέλα είναι τόσο περιορισμένα (συγκριτικά με το τι γίνεται σε mini market, βενζινάδικα, σπίτια, κλπ)?
Οφείλεται στην παρουσία τους.

Και ΔΕΝ ενοχλούν τους πελάτες.
Αντίθετα, ρίχνουν και ένα βλέφαρο στα αμάξια και τα μηχανάκια που παρκάρουν για λίγο στη Φυλής...
Δε θα πάει ο άλλος να βάλει σύρμα στην πόρτα για να αρπάξει κασετόφωνο όταν ξέρει πως παραδίπλα είναι 2-3 τύποι που παίζουν ρόλο "σεκιούριτυ".
Έτσι που τα λες ωραία  μου ακούγονται. Η αλήθεια είναι ότι όσες φορές έχω πετύχει κάποιον έξω από μαγαζί που να τον έχω κόψει για μπράβο(ή όπως αλλιώς το λέτε) δεν έχω αισθανθεί κάποια απειλή.

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Για να μην μπερδευομαστε οσους αναφερετε ειναι απλα φυλακες και η δουλεια τους ειναι να προσεχουν την ομαλη λειτουργια του καταστηματος και οχι να δημιουργουν προβληματα στους καλοπροαίρετους πελατες . Προσλαμβάνονται απο τους ιδιοκτητες των καταστημάτων και δεν εχουν σχεσει με τις κοπελες, η δουλεια τους ειναι να επεμβαίνουν σε ληστειες,φασαριες κτλ. Παρολο που οπλοφορουν ειναι διακριτικη και δεν προκαλουν κανεναν. 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
241.058
Πόντοι
46.232
Για να μην μπερδευομαστε οσους αναφερετε ειναι απλα φυλακες και η δουλεια τους ειναι να προσεχουν την ομαλη λειτουργια του καταστηματος και οχι να δημιουργουν προβληματα στους καλοπροαίρετους πελατες . Προσλαμβάνονται απο τους ιδιοκτητες των καταστημάτων και δεν εχουν σχεσει με τις κοπελες, η δουλεια τους ειναι να επεμβαίνουν σε ληστειες,φασαριες κτλ. Παρολο που οπλοφορουν ειναι διακριτικη και δεν προκαλουν κανεναν. 
έχεις δίκιο όσον αφόρα ότι προσέχουν τα μαγαζιά ,το ξέρεις ότι είναι παράνομο αν όντως οπλοφορούν?

VatoLoco

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Like
194
Πόντοι
1
Που ειναι οι καλη παλιοι καιροί που συχνα πυκνα επεφταν πιστολιες στην Φυλης

SK1971

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
1
ρε παιδια, σε λιγο θα με πεισετε οτι οι ντανατζηδες ειναι καλοι ανθρωποι με προσφορα στην κοινωνια ! Παλιοκαριοληδες ειναι, αγραμματοι, αχρηστοι, τεμπεληδες, που δεν ειναι ικανοι να βρουν μια κανονικη δυλεια, γι αυτο κανουν  τους μαγκες σε πουτανες !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom