Νέα

Μπράβο στον Καμμένο για τη γαζέλα του Καλαγκμπόρ Κατερίνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gagarin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
Tου καπερναρου προταση θα ηταν.χρονια στα δικαστηρια για ελληνοποιησεις υπερ καθε λογης πουταναριου. thumbs up

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Μεχρι τοτε θα μας εχουν φανει τα κοκκαλα απο την πεινα :grin:

θυμαμαι μια συνεντευξη του βεγγου

που ελεγε οτι στα νιατα του εκανε την διαδρομη στον φλοισβο 3-4 φορες μηπως βρει κανα 50αρακι κατω να παρει κουλουρι

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Tου καπερναρου προταση θα ηταν.χρονια στα δικαστηρια για ελληνοποιησεις υπερ καθε λογης πουταναριου. thumbs up

θα μας βγαλουν κ ελληνιδα την κονγκολεζα

τα εχουν κανει μουνι στο θεμα αυτο.. ξερω αλβαναρα που επειδη τελειωσε εδω σχολειο πηρε ελληνικη ταυτοτητα

και ειναι εξω τωρα το μουνοσκυλο και βριζει την ελλαδα και τους ελληνες

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
θα μας βγαλουν κ ελληνιδα την κονγκολεζα

τα εχουν κανει μουνι στο θεμα αυτο.. ξερω αλβαναρα που επειδη τελειωσε εδω σχολειο πηρε ελληνικη ταυτοτητα

και ειναι εξω τωρα το μουνοσκυλο και βριζει την ελλαδα και τους ελληνες
Αχάριστοι άνθρωποι ρε συ...δεν σέβονται καθόλου που το ''Αλβανός'' χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα υποτιμητικά.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Αχάριστοι άνθρωποι ρε συ...δεν σέβονται καθόλου που το ''Αλβανός'' χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα υποτιμητικά.

δεν εχω κανενα προβλημα με τους αλβανους

εχω μ αυτους που εφαγαν ψωμι εδω και δεν το εκτιμησαν

και μεγαλυτερο προβλημα μ αυτους που πηραν ταυτοτητα ελληνα και βριζουν την ελλαδα εξω ή βγαζουν τις αλβανιες τους εχοντας την σταμπα ελληνα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
δεν εχω κανενα προβλημα με τους αλβανους

εχω μ αυτους που εφαγαν ψωμι εδω και δεν το εκτιμησαν

και μεγαλυτερο προβλημα μ αυτους που πηραν ταυτοτητα ελληνα και βριζουν την ελλαδα εξω ή βγαζουν τις αλβανιες τους εχοντας την σταμπα ελληνα
Το ψωμί το δούλεψαν,δεν το έφαγαν απλά και ξέρεις κανέναν που να μην είχε την στάμπα του ''αλβανός'',''ξένος'',''μετανάστης'',''υποανάπτυκτος'' κτλ;;;

Οπότε τα μπράβο πάνε σε αυτούς που είναι αρκετά μάγκες κ δεν βρίζουν.

Οι άλλοι πράττουν το αναμενόμενο κ μόνο καταδικαστέο δεν είναι.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μετα τον καμμενο θα το ρικει στο σιτυτουρ
αυτο και αν ειναι πολιτικοποιηση :grin:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το ψωμί το δούλεψαν
πολυ σκληρα τυπε :grin:
diarriktis_12.jpg

%CE%BB%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B72.jpg

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Αυτο θα πει.....βιτρινα κοματοs

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οικοδομή,χωράφια εννοώ φυσικά και σε χειρωνακτικές εργασίες.

Καλή η πλάκα δεν λέω,ντάξει.
και μονο που εφερναν τον καθε αρρωστο συγγενη τους για νοσηλεια στην ελλαδα και εκαναν τα παιδια τους στα νοσοκομεια της ελλαδας αρκει τυπε
τους ξεπληρωσε το ελληνικο κρατος για την πολυτιμη προσφορα τους στο πατημα σταφυλιων και στο μαζεμα καπνου :grin:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
ΟΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΑΛΒΑΝΟΙ

δεν θα γινουν ποτε ελληνες

οσες ταυτοτητες και εαν τους δωσουν ραγκουσηδες και σια

την πατριδα μου ομως εξω δεν θα την διαβαλλουν..ιδιως εαν εχουν παρει ελληνικη ταυτοτητα..

Επισκέπτης
Το ψωμί το δούλεψαν,δεν το έφαγαν απλά και ξέρεις κανέναν που να μην είχε την στάμπα του ''αλβανός'',''ξένος'',''μετανάστης'',''υποανάπτυκτος'' κτλ;;;

Οπότε τα μπράβο πάνε σε αυτούς που είναι αρκετά μάγκες κ δεν βρίζουν.

Οι άλλοι πράττουν το αναμενόμενο κ μόνο καταδικαστέο δεν είναι.

Ναι ρε φίλε είναι, και αλβανοί είναι και ξένοι και μετανάστες και υποανάπτυκτοι και οι 4 λέξεις τους αντιπροσωπεύουν. Αλβανική είναι η υπηκοότητα τους, ξένοι προς τον ελληνικό έθνος, μετανάστες στη χώρα μου και υποανάπτυκτοι σε σχέση με εμάς γιατί αλλιώς δεν θα έφευγαν από την χώρα τους. Κανείς δεν παίρνει την απόφαση να φύγει από την χώρα του αν δεν ξέρει ότι πάει κάπου καλύτερα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ναι ρε φίλε είναι, και αλβανοί είναι και ξένοι και μετανάστες και υποανάπτυκτοι και οι 4 λέξεις τους αντιπροσωπεύουν. Αλβανική είναι η υπηκοότητα τους, ξένοι προς τον ελληνικό έθνος, μετανάστες στη χώρα μου και υποανάπτυκτοι σε σχέση με εμάς γιατί αλλιώς δεν θα έφευγαν από την χώρα τους. Κανείς δεν παίρνει την απόφαση να φύγει από την χώρα του αν δεν ξέρει ότι πάει κάπου καλύτερα.
ΤΟ ίδιο ισχύει κ για τους έλληνες μετανάστες φαντάζομαι,δηλαδή υπο των χωρών που πάνε κ δεν σε πειράζει καθόλου αν λέγεται έτσι;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom