Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Και μόνο από τις 11/06/10. Το έστιψες το μυαλό σου
τουλάχιστον ξερω ορθογραφια.. απο το τπτ
Και μόνο από τις 11/06/10. Το έστιψες το μυαλό σου
ίσιος σε κρίση αυτογνωσίας; μπα!
ίσιος σε διχασμό προσωπικότητας; ίσως!
ίσιος κωλοτουμπας; ΝΑΙ!![]()
δεν ειναι καλε :S
μην σκας εν τσιρκο ειναι απο μονος του...Μάστερ ΠΠ που δεν καταλαβαίνει ότι τον φτύνουν αλλά νομίζει ότι βρέχει;
Αξία ανεκτίμητη!
Συνέχισε και όπου να' ναι όλο και κάποιο τσίρκο θα βρεθεί να σε πάρει για κάτι μεταξύ ανθρώπου ελέφαντα και της γυναίκας με τα μούσια/ άνδρα με βυζιά.
τουλάχιστον ξερω ορθογραφια.. απο το τπτ![]()
Μάστερ ΠΠ που δεν καταλαβαίνει ότι τον φτύνουν αλλά νομίζει ότι βρέχει;
Αξία ανεκτίμητη!
Συνέχισε και όπου να' ναι όλο και κάποιο τσίρκο θα βρεθεί να σε πάρει για κάτι μεταξύ ανθρώπου ελέφαντα και της γυναίκας με τα μούσια/ άνδρα με βυζιά.
Αυθαίρετες εξισώσεις από κάποιον που δεν έχει ούτε αρχίδια ούτε επιχειρήματα αλλά προσποιείται- όχι και τόσο πειστικά- ότι διαθέτει και τα δύο...
Μάστερ ΠΠ που δεν καταλαβαίνει ότι τον φτύνουν αλλά νομίζει ότι βρέχει;
Αξία ανεκτίμητη!
Και την εξάσκεις ασύστολα
Παιδί μου...
εσυ αντιθετως δε χρειαζεται καμια προσπαθεια για να πεισεις οτι εισαι αδερφη...Μα γιατί τόσο πάθος να μας πείσεις οτι είσαι στρέιτ;
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχ
τους κινούσε παράλληλα τους δύο λογαριασμούς ;)
Αν είσαι στραβός, δε φταίω εγώ.
Μόνο που έξοδος απο την κρίση δεν σημαίνει απαραίτητα και χρήση του πρώτου πληθυντικού (επτωχεύσαμε, μαζί τα φάγαμε κλπ).
Κάτι που για σένα είναι εκ των ων ουκ άνευ.
Ωραίαααα.
Θέλεις λοιπόν διάλογο; Εγώ ναι. Εσύ; Είσαι για μια ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ που έλεγαν και στο Μεσαίωνα; Χωρίς χαρακτηρισμούς και άλλα που αποπροσανατολίζουν από το διάλογο;
Εγώ ΜΕΣΑ! Πάμε λοιπον. Αλλά, ΌΛΗ Η ΥΠΟΓΑ και ΌΛΗ Η ΦΑΡΜΑ, ετσι; Όχι μόνο μεταξύ μας. Να πέσουν στο τραπέζι όλες οι απόψεις όλων.
What d' ya say? ;)
Ωραίαααα.
Θέλεις λοιπόν διάλογο; Εγώ ναι. Εσύ; Είσαι για μια ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ που έλεγαν και στο Μεσαίωνα; Χωρίς χαρακτηρισμούς και άλλα που αποπροσανατολίζουν από το διάλογο;
Εγώ ΜΕΣΑ! Πάμε λοιπον. Αλλά, ΌΛΗ Η ΥΠΟΓΑ και ΌΛΗ Η ΦΑΡΜΑ, ετσι; Όχι μόνο μεταξύ μας. Να πέσουν στο τραπέζι όλες οι απόψεις όλων.
What d' ya say? ;)
εγώ που δεν έχω τέτοια μπορώ;για δήθεν @@...
εγώ που δεν έχω τέτοια μπορώ;
ωραία λοιπόν.
περί τίνος πρόκειται; όχι για την εκδήλωση στον αγ.παντελεήμονα φαντάζομαι!