alithias
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Η εγκεφαλική σoυ ανεπάρκεια βρίσκεται στα θρεντ που χρησιμοποιείς. Δεν μπορώ να τα ξαναδιαβάσω, με κουράζεις με τόση αμερικάνικη κουλτούραΒΡΕΣ ΜΙΑ (1)!
Η εγκεφαλική σoυ ανεπάρκεια βρίσκεται στα θρεντ που χρησιμοποιείς. Δεν μπορώ να τα ξαναδιαβάσω, με κουράζεις με τόση αμερικάνικη κουλτούραΒΡΕΣ ΜΙΑ (1)!
Η εγκεφαλική σoυ ανεπάρκεια βρίσκεται στα θρεντ που χρησιμοποιείς. Δεν μπορώ να τα ξαναδιαβάσω, με κουράζεις με τόση αμερικάνικη κουλτούρα
Η εγκεφαλική σoυ ανεπάρκεια βρίσκεται στα θρεντ που χρησιμοποιείς. Δεν μπορώ να τα ξαναδιαβάσω, με κουράζεις με τόση αμερικάνικη κουλτούρα
Πάλι θα γαμηθεί η συζήτηση. Καλώς την συμπάθεια μου, καλά είσαι?Ενδιαφέρον να μιλας ΕΣΥ για αμερικανική κουλτούρα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ενδιαφέρον να μιλας ΕΣΥ για αμερικανική κουλτούρα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μπορώ, λοιπόν, ΒΑΣΙΜΑ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΩ,
πως όταν με κατηγορείς για αρλούμπες,
απλώς, ΕΣΥ ΛΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ!
αφού δεν έχεις εντοπίσει καμιά "αρλούμπα" μου!
[/quote
ναι είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστούν οι αρλούμπες σου. χαχαχα
ναι είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστούν οι αρλούμπες σου. χαχαχα
μην με κουράζεις, σου είπα που βρίσκονται οι βαθυστόχαστες αναλύσεις του κώλου που κάνειςμάλλον, αφού δεν βρήκες καμιά!
μην με κουράζεις, σου είπα που βρίσκονται οι βαθυστόχαστες αναλύσεις του κώλου που κάνεις
πιες κανά Calgonοκ!
αδυνατείς να μου καταλογίσεις "αρλούμπα", λες αρλούμπες, τέλος!
πιες κανά Calgon
Γιατι περίμενες να αλλάξει κάτι? Άντε την επόμενη να χορέψουν και την "Λίμνη των κύκνων" στην εκκλησίαΒασικα το σκηνικο στον Αγιο Παντελεημονα ηταν μια ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ κοστους"καλη πραξη".
Τι εμεινε δηλαδη σε κοινωνικο/πολιτικο επιπεδο απο αυτην την κινηση?ΤΙΠΟΤΕ.
Και οι μαφιες εξακολουθουν να υπαρχουν,και οι σιστες εξακολουθουν να υπαρχουν,και ΤΙΠΟΤΕ δεν αλλαξε.
λαθος!αρλούμπες!
Βασικα το σκηνικο στον Αγιο Παντελεημονα ηταν μια ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ κοστους"καλη πραξη".
Τι εμεινε δηλαδη σε κοινωνικο/πολιτικο επιπεδο απο αυτην την κινηση?ΤΙΠΟΤΕ.
Και οι μαφιες εξακολουθουν να υπαρχουν,και οι σιστες εξακολουθουν να υπαρχουν,και ΤΙΠΟΤΕ δεν αλλαξε.
πως θα σου φαινόταν να γινόταν μια συναυλία στη Μεκκα? ας πουμε για την τρομοκρατια... εαν όχι στη Μεκκα, μπορεις να προτείνεις ενα οποιοδήποτε τζαμι στον κόσμο που θα γινόταν δεκτή μια εκδήλωση για έναν τοσο καλό σκοπό!κατ' αρχάς ΣΩΣΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ!
ήταν μια συμβολική χριστιανική κίνηση.
κι αυτή όμως ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, όπως φαίνεται κι από τα φασισταριά εδώ!
λαθος!
αρλούμπα είναι πως όποιος πιστεύει στη διαφορετικότητα των φυλών ειναι ρατσιστής! αυτή είναι η μεγαλύτερη αρλούμπα που υπάρχει και όποιοι την αναπαράγουν οι περισσότερο ηλίθιοι απο όλους!
Οι φασιστες αν δεν ηταν μπιτ ηλιθιοι πιθανοτατα δεν θα ηταν φασιστες.κατ' αρχάς ΣΩΣΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ!
κι αυτή όμως ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, όπως φαίνεται κι από τα φασισταριά εδώ!
ναι δώσε και κώλο, Σωστή Εκτίμηση! Δόλιε ντολμά, άντε να πάς να ζήσεις στην Αλβανία – στο Αφγανιστάν – στο Πακιστάν... Τα εισιτήρια δικά μου!κατ' αρχάς ΣΩΣΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ!
κι αυτή όμως ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, όπως φαίνεται κι από τα φασισταρι άι εδώ!