Ισιδώρα
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
εσύ ποιο λόγο είπαμε πως είχες να ζητήσεις από τον μοντ να με μπανάρει;βρωμοπουλάδα η βέλβυ είχε όντως σοβαρό λόγο που πάτησε το ρουφιανόκουμπο. Δε μάλωνε με το τέρας για μαλακίες
εσύ ποιο λόγο είπαμε πως είχες να ζητήσεις από τον μοντ να με μπανάρει;βρωμοπουλάδα η βέλβυ είχε όντως σοβαρό λόγο που πάτησε το ρουφιανόκουμπο. Δε μάλωνε με το τέρας για μαλακίες
Τό πρόβλημά μου είναι ότι στόν Αγ. Παντελεήμονα ή άθεη (δήθε μου τάχα μου) αριστερά ταυτίστηκε μέ τόν ένθεο (δήθε μου τάχα μου) Αρχιεπίσκοπο.
εσύ ποιο λόγο είπαμε πως είχες να ζητήσεις από τον μοντ να με μπανάρει;
εδω εχω την γνωμη οτι εγεινε το αντιθετο που ειναι και προδοσια
Εσυ ο ιδιος εχεις χαρακτηρισει"κατασκοπεια"τετοιου ειδους επιχειρησεις της Αστυνομιας,αρνουμενος την προβοκατορολογια.Τάδε έφη υ/π...
Φυσικά αγνοείς τί είναι κατασκοπεία και τί είναι νόμιμη αστυνομική επιχείρηση αλλά αυτό είναι το λιγότερο...
Παζουζου σπρεχεν:ειναι προδοσια ενας ιερωμενος να"ταυτιζεται με την αριστερα".εδω εχω την γνωμη οτι εγεινε το αντιθετο που ειναι και προδοσια
δεν τρέχει κάστανο.σε μπάναρε; :o Έχω την άντεργκράουντ και δεν το είδα. Ε τον γκάστεζ
Για πλάκα το λεγα, μην είσαι σφικτοκώλα![]()
Ας μην ξεχνάμε ότι γιά δεκαετίες η ΚΝΕ ήταν πρώτη δύναμη στίς Θεολογικές Σχολές.Τυχαίο;
Ας μην ξεχνάμε ότι γιά δεκαετίες η ΚΝΕ ήταν πρώτη δύναμη στίς Θεολογικές Σχολές.Τυχαίο;
Εσυ ο ιδιος εχεις χαρακτηρισει"κατασκοπεια"τετοιου ειδους επιχειρησεις της Αστυνομιας,αρνουμενος την προβοκατορολογια.
Και πολυ σωστα εκανες,αλλα ΤΩΡΑ το αλλαζεις και μιλας για"νομιμες αστυνομικες επιχειρησεις"και ετερες λιγδιες.
Βεβαιως και πριν 20-25 χρονια η ΕΛΑΣ ουτε θα διανοουνταν να βγαλει στους δρομους εν οψει διαδηλωσης ενα ταγμα αστυνομικων με πολιτικα...
Τι λές καλέ?Μπαμ και κάτω?Πριτςςςς...ο αρχιεπίσκοπος στο γουδί !!!
με συνοπτικές διαδικασίες!!!!
η κνε ήταν πρώτη στις περισσότερες σχολές....
η κνε ήταν πρώτη στις περισσότερες σχολές....
λοιπόν φασιστοεθνικάκια;
είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ;![]()
![]()
![]()
καλη προσπαθεια ;)Παζουζου σπρεχεν:ειναι προδοσια ενας ιερωμενος να"ταυτιζεται με την αριστερα".
Δεν ξερω τι ειναι ο Ιερωνυμος και ουτε με απασχολει,το ποστ της παζουζουνας σχολιαζω.
Αν δεν κανω λαθος,με την ιδια λογικη?,πριν αρκετο καιρο καποιοι νοικοκυραιοι-αγανακτισμενοι-οχι δεν ειμαστε φασιστες- πηγαν να καψουν τον παπα και τον ναο στον αγ.παντελεημονα,γιατι μοιραζε συσσιτια και ρουχα στους μεταναστες....οι θρησκευομενοι!Παζουζου σπρεχεν:ειναι προδοσια ενας ιερωμενος να"ταυτιζεται με την αριστερα".
Δεν ξερω τι ειναι ο Ιερωνυμος και ουτε με απασχολει,το ποστ της παζουζουνας σχολιαζω.
λοιπόν φασιστοεθνικάκια;
είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ;![]()
![]()
![]()