είμαι σίγουρος ότι όποιος το έχει κάνει αν το έχει πράξει, στην πραγματικότητα δεν θα το ήθελε. Με μια 2η σκέψη δεν θα το έκανε κανείς ξανά για κανέναν θέλω να πιστεύω. Μπορούμε να διαφωνούμε μεταξύ μας αλλά, μέχρι εκεί. Πάντως Φεθρυ καλό είναι να συχωρέσεις και εσύ άτομα που ίσως να έχουν κάνει λάθος και, που ίσως το έχουν μετανιώσει
εδώ κάνεις κάποιο λάθος.. το έκανα και μάλιστα συνειδητά διότι ο εν λόγω "κύριος" έβρισε την οικογένεια μου (δεν θα χάσω την ώρα μου παραθέτοντας τα πόστ)..
και επειδή μία φορά πρίν από πολύ καιρό παρασύρθηκα από έναν παρόμοιο μαλάκα (Whitey) για παρόμοιο λόγο και του ανταπάντησα και έφαγα Mute για αρκετές μέρες ακολούθησα αυτό που είπε η διαχείριση του σαίτ και τον ανέφερα..
το έκανα λοιπόν συνειδητά καταγγέλοντας μία παραβίαση των κανόνων (εξύβριση οικογενειών, πεθαμένων κλπ) που όλοι τους έχουμε διαβάσει ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ στην οποία αν ήθελα να απαντήσω σύμφωνα με τις οδηγίες του εν λόγω "κυρίου" θα έπρεπε να είχα κάνει ακριβώς το ίδιο και να είχα πέσει στο επίπεδο του...
αν αυτό λέγεται ρουφιανιά τότε σύμφωνα με τον ορισμό της με πληρώνει ο αντισθένης να του κάνω το μαντρόσκυλο πράγμα το οποίο δεν ισχύει... ιδού και ο ορισμός για να μην συνεχίσει να μου ζαλίζει τα αρχίδια
Ρουφιάνος είναι ο αναλώσιμος άνθρωπος που εκτελεί μια ποταπή αποστολή για λογαριασμό άλλου, ώστε να μην εκτεθεί ο εντολέας του. Ο χαρακτηρισμός για άνθρωπο που δεν έχει ή που δεν προβάλλει δική του γνώμη, άποψη, που ενεργεί σύμφωνα με τις υποδείξεις άλλου
Συνηθέστερες αποστολές του ρουφιάνου είναι:
(α) η εξέταση, διερεύνηση (μιας κατάστασης, μιας υπόθεσης) με σκοπό το σχηματισμό όσο το δυνατό πληρέστερης εικόνας, πριν τη λήψη αποφάσεων ή την έναρξη ενεργειών
(β) η έκφραση απειλών, ο εκφοβισμός.
(γ) η σκόπιμη πρόκληση
παρακαλώ την άποψη σας για το ποιός είναι ρουφιάνος και ποιός όχι..