tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Καλά ρε ΠΠ, κάθεσαι και μιλάς με ρουφιάνους;
μπα.. σε αμολύσανε εσένα? πάλι πίπες πήρες στους θηριοδαμαστές σου?
μπα.. σε αμολύσανε εσένα? πάλι πίπες πήρες στους θηριοδαμαστές σου?
Τα εχω παρει με το σκηνικο του παπαζολη. Μια χαρα παιδι ειναι, και δεν προσβαλλει κανεναν. Αν ειναι για το αντμινιλικι στο αλλο σαιτ, ειναι μαλακια τελειως γιατι δεν προκαλεσε ποτε. Δηλαδη και εγω στους συναδελφους μου να μην μιλαω γιατι ειναι ανταγωνιστες, ή ακομα καλυτερα να τους βουλωνω το στομα.Και φυσικά ελπίζω να ξαναδούμε τον Παπαζόλη ξανά.
Πόσους ακόμα ρουφιάνεψες τις μέρες που έλειψα;
σε ποιόν μοντεράτορα κάθησες και σε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
??????????
Τα εχω παρει με το σκηνικο του παπαζολη. Μια χαρα παιδι ειναι, και δεν προσβαλλει κανεναν. Αν ειναι για το αντμινιλικι στο αλλο σαιτ, ειναι μαλακια τελειως γιατι δεν προκαλεσε ποτε.
φιλοι μου να προσέχετε τον fethry.. έχει τώρα τα μέσα.. θα μας μπανάρει όλους...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ελπίζω να έβαλες μυαλό...
:o
Ωχ; Εδώ είσαι εσύ;
Τί έγινε; Θέλεις να μου απευθύνεις ό, τι ερώτηση μου έκανες όσο κυκλοφορούσες με άλλα ψευδώνυμα; Έτσι υποψιάζομαι ότι έγινε...
Πάντως χάρηκα που επέστρεψες διότι είχε αδυνατίσει το μπλοκ σας. Ελπίζω να έβαλες μυαλό...
θα μας πείς τώρα τι έκανες και σε ξεμπανάρανε?
οι όμοιοι σου είχανε τάξει την Μακεδονία και την Θράκη στην προσπάθεια τους να πάρουνε την εξουσία..
εσύ τι τους έταξες ?? η μάλλον καλύτερα τι τους έκανες ???![]()
![]()
ή
![]()
![]()
ή
![]()
![]()
ή
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κοίτα ρε θράσος ο ρουφιανόπουστας......
oτι πεις ΜΠΑΧΑΛΕ!Δεν κυκλοφόρησα ΠΟΤΕ με άλλα ψευδώνυμα.
Σαν να λέμε, δεν είμαι ο ρουφιανο-τράνυ, πρώην teras1956 (που τον μπανάρανε, ως γνωστόν και μπήκε με άλλο νικ).
Αν δεν με πιστεύεις άλλωστε, μπορείς να ρωτήσεις τον Αντισθένη, αντί να ανακυκλώνεις τις γνωστές συκοφαντίες.
Γιατί δεν το κάνεις;
Δεν κυκλοφόρησα ΠΟΤΕ με άλλα ψευδώνυμα.
Σαν να λέμε, δεν είμαι ο ρουφιανο-τράνυ, πρώην teras1956 (που τον μπανάρανε, ως γνωστόν και μπήκε με άλλο νικ).
Αν δεν με πιστεύεις άλλωστε, μπορείς να ρωτήσεις τον Αντισθένη, αντί να ανακυκλώνεις τις γνωστές συκοφαντίες.
Γιατί δεν το κάνεις;
oτι πεις ΜΠΑΧΑΛΕ!
(μήκε και με ένα άλλο δευτερο το οποίο δε θυμάμαι, ας βοηθήσουν οι αναγνώστες)
Κοίτα ρε θράσος ο ρουφιανόπουστας......
έλα τώρα μην ντρέπεσαι... δήλωση υπέγραψες όπως και πολλοί όμοιοι σου.. .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()