Λοιπόν παιδιά είμαι από επαρχία. Χώρισα εδώ και έξι μήνες και πλέον γαμάω ατελείωτα (...όσο μπορώ βέβαια. Ανοίγω λοιπόν ένα πρωτότυπο θέμα με τίτλο "Καριόλες Μπουζουκόβιες" και αρχίζουμε να γράφουμε όλοι ότι ξέρουμε για ξέκωλα που τους αρέσουν τα μπουζούκια και ο πούτσος. Να ένα περιστατικό το Σάββατο : Είμαι στον Πύργο Ηλείας Σαββατόβραδο, παιδιά ειλικρινά δεν παίζει τίποτα, αλλά και γενικότερα τα μαγαζιά νέκρα. Δεν υπάρχουν φράγκα. Κρίση! Μου λέει φίλος που μένει εκεί "μην πας σε δύο-τρία κωλόμπαρα που έχει θα σου φάνε τα λεφτά και δεν θα γαμήσεις. Τράβα στο μοναδικό μπουζουξίδικο που έχει. Είναι κάτι τραγουδιάρες, αλανιάρες θα περάσεις καλά. Να μην σας κουράζω το μαγαζί είχε μόνο 5 παρέες και καμιά δεκαριά άτομα στο μπαρ. Ξενέρωσα και άρχισα να καρφώνω μια λουλουδού, ένα μουνί να χτυπιέσαι κάτω, τι να γράφω τώρα. Γίνεται το κονέ. Με το τρόπο μου της είπα ότι θέλω να της κάνω ένα καλό δώρο. Με παίρνει όταν τελείωσε μου προτείνει ένα ξενοδοχείο και με τρελλαννε παιδιά. Είμαι ακόμα κολλημένος. Μιλάμε για το πιο τρέλλο γαμήσι της ζωής μου. Το δώρο 100 Ευρώ.
Ερώτηση για σας τους Αθηναίους. Έρχομαι συνέχεια Αθήνα και προσπαθώ να μαθαίνω. Μου έλεγε εδώ στο Μεσολόγγι χθες βράδυ κάποιος γνωστός για ένα μπουζουξίδικο - προσοχή όχι κωλόμπαρο - στην Ηλιούπολη που γίνονται τρελά κονέ με ξεκωλιάρες που γαμιούνται για ένα ποτό. Είχε εμπειρία μέσα κει. Το όνομα του μαγαζιού εντός των ημερών γιατί δεν το θυμάμαι.
Ξέρετε εσείς γενικά τέτοια συνοικιακά στέκια;
Ερώτηση για σας τους Αθηναίους. Έρχομαι συνέχεια Αθήνα και προσπαθώ να μαθαίνω. Μου έλεγε εδώ στο Μεσολόγγι χθες βράδυ κάποιος γνωστός για ένα μπουζουξίδικο - προσοχή όχι κωλόμπαρο - στην Ηλιούπολη που γίνονται τρελά κονέ με ξεκωλιάρες που γαμιούνται για ένα ποτό. Είχε εμπειρία μέσα κει. Το όνομα του μαγαζιού εντός των ημερών γιατί δεν το θυμάμαι.
Ξέρετε εσείς γενικά τέτοια συνοικιακά στέκια;