gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Εγω παντως και στο σκαραμαγκα να κανετε την επομενη συναντηση θα ερθω
Εσυ 1ον
εχεις πμ....
2ον
να παρεις μηχανη λεμεεεε
Εχωωωωωωωωω Χ9 βεσπααααααααΕσυ 1ον
εχεις πμ....
2ον
να παρεις μηχανη λεμεεεε
Kαθησα για φραπε τις προαλλες στην πλατεια με τις καφετεριες και κοιταζα γυρω μου, ακουγα τις κουβεντες που ειχαν καποιες παρεες διπλα μου και φρικαρα... [size=10pt][size=10pt][size=10pt]οι γυναικες είναι ΓΤΠ, κουνιουνται σαν γαλοτσες, νομιζουν πως το γεγονος και μονο οτι παταει το τακουνι τους στη γη του Mπουρναζιου σημαινει τεραστια επιστημονικη ανακαλυψη ή εκτοξευση πυρηνικου πυραυλου.[/size][/size][/size] Απο την αλλη και οι αντρες δεν μιλανε καθολου, μονο κοιτανε σαν χανοι... ρε τί γινεται!
Νομιζω πως δεν ειναι ετσι οπως τα λετε, μαγκες....
Και να τονισω οτι δεν ειμαι απο εκει για να με νοιαζει...
Στις μαζωξεις του Bourdela Bikers Club, εχουμε βρεθει στην εν λογω πλατεια 7-8 φορες λογω προσβασιμοτητας απ'ολους...
Λοιπον εχω να σας πω οτι δεν ασχοληθηκαμε με κανεναν και καμμια στα διπλανα τραπεζια γιατι ο χαβαλες που καναμε ηταν απεριγραπτος...
Συστριγκλο λεμε...
Την τελευταια φορα στην Αιγλη, μας την επεσε ο ξανθος μουνος του μαγαζιου (κραχτης) εν ονοματι Αντριαννα, θεα σκετη λεμε, και μας επιασε το λακριντι...
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Και μας κερασε ολους, ολη την παρεα,απο το μαγαζι...[/size][/size][/size][/size][/size]
Με το αφεντικο μαλιστα βρεθηκαμε και γνωστοι οταν του ειπα οτι το "91 ημουν σερβιτορος στην παλια Κεντια, οντας φοιτητης...
Συμπερασμα...
Προτιμω το λαικο Μπουρναζι, απο το ιντελεκτουαλ Κολωνακι
Τα εχει πει και ο Μαζω...
ναι ρε παιδια, αλλα αυτη η κενοτητα στα βλεμματα ολων εκει περα μου εκανε φοβερη εντυπωση. Σαν να κοιτας τοιχο ειναι... κοιτας ματια και βλεπεις το απολυτο κενο, το απολυτο μηδεν! [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Στο κολωνακι δεν το βλεπεις αυτο, στη Γλυφαδα δε το βλεπεις, στην Ηλιουπολη δεν το βλεπεις σε τετοιο βαθμο.[/size][/size][/size][/size] Παντως ολα τα πιτσιρικια σχεδον μεγαλωνουν και δεν αναπτυσσονται πνευματικα, παρα μονο πληροφοριακα...
Ειδικά για το ΒΒC, εμένα μου τη σπάει το Μπουρνάζι. Το ότι έχω έρθει, το έχω κάνει για την παρέα, όχι για το μέρος. Το μέρος με απωθεί. Για τους εξής λόγους:
1) Δεν μπορούμε να καθόμαστε έχοντας απέναντι και βλέποντας τα μηχανάκια μας. Πράμα που είναι ΒΑΣΙΚΟ συστατικό στοιχείο κάθε τέτοια μάζωξης, τουλάχιστον εγώ (και όχι μόνο) έτσι τις αντιλαμβανόμουνα τα παλιά τα χρόνια που κάναμε αντίστοιχες τσάρκες οι μηχανόβιοι...
2) Από πλευράς θεάματος, σκατά. Δεν είναι δηλαδή το μέρος που θα πεις ότι θα πάω να κάτσω για να κάνω μάτι. Άμα θέλεις μάτι, πας Baby Gold ή Rasputin, δε πας στο Μπουρνάζι.
3) Γενικώς, με το πλήθος αυτό των Cafeteria που έχει αναπτυχθεί στην περιοχή έχεις την αίσθηση ότι εντάσσεσαι (και εντάσσεις την ψυχαγωγία σου) στα πλαίσια μιας βιομηχανίας, ενός industry. Και αυτό ΔΕΝ είναι του τύπου μου.
Υπάρχει π.χ. η cafeteria στη λίμνη του Μαραθώνα!
Υπάρχει η περιοχή της Λίμνης Βουλιαγμένης (για να πω και κάτι Νότιο, που δε τα ξέρω καλά!)
Και άλλα πολλά, που πας, κάθεσαι σχεδόν ΔΙΠΛΑ στο μηχανάκι σου, και έχεις την άνεσή σου.
Αλλά έχουμε κανένα λόγο να κυνηγάμε τα "trendy" μέρη?
Έχουμε κανένα λόγο να πηγαίνουμε σε μέρη που χρειάζεται Δημοτικός μπάτσος για να επιβλέπει την τάξη στο παρκάρισμα moto? Που είμαστε στην Times Square της Νέας Υόρκης επι τέλους?
Βεβαίως, ισχύει. Και σε αυτό το πλαίσιο, μαζευτήκαμε (όσες φορές μαζευτήκαμε) εκεί.
Αλλά το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται κι ο παπάς...
Στη Ρόδο να την κανετε...σα τισ 5ήμερες του σχολείου. Με το που βγείτε στο λιμανι θα σας αναλαβω εγώ μετά
next meeting???