Νέα

Μπουρδελοκατάσταση στη Δυτική Μακεδονία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα piravlakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

piravlakis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Είμαι νέο μέλος στο site και μόλις έκανα την εγράφη μου.
Θέλω να πληροφόρησω όλους τους συναγωνιστές για την κατάσταση.
Στην Κοζάνη ίδια κατάσταση εδ'ω και χρόνια με ένα σπίτι στην έξοδο της πόλης προς τα Κοίλα με την κοπέλα(λέμε και καμιά μαλακία) να μην βλέπεται.
Πιο κάτω από την διασταύρωση για Βατερό είναι το άλλο σπίτι με τις κλασίκες μαύρες 2 τον αρίθμο.Καλύτερη κατάσταση άπο το πρώτο σπίτι που ανέφερα αλλά όχι τίποτα σπουδαίο.
Και φτάνουμε στο new entry.Πρίν από δύο μήνες πέριπου άνοιξε μπουρδέλο στην Καστόρια.Βρίσκεται στο 3οχλμ Καστόριας- Ιωαννίνων 500μ πρίν από το χωριό Κολοκυνθού.
Δουλεύει εκεί η Χριστίνα από την Ρουμανία όπως δηλώνει η ίδια και η ταρίφα ανέρχεται στην πανελλαδική τιμή των 30Ε

Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Μπράβο ρε pyravlakis!!!Αν και νέος το report σου το πρόσφερες στο site!Πολύ χαίρομαι όταν βλέπω δραστήρια μέλη με όρεξη να δώσουν τα φώτα τους και στους υπόλοιπους μπουρδελομάχους.Ειδικά για τις μικρές πόλεις νομίζω ότι ο καθένας μας πρέπει να προσφέρει ό,τι μπορεί με λεπτομερείς πληροφορίες και περιγραφές.Ελπίζω να συνεχίσουν κι αλλοι με παρουσίαση της κινητικότητας στην πόλη τους ώστε να ενημερωνόμαστε έγκυρα οι ψάχνοντες!!!

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Στην Κοζάνη ίδια κατάσταση εδ'ω και χρόνια με ένα σπίτι στην έξοδο της πόλης προς τα Κοίλα με την κοπέλα(λέμε και καμιά μαλακία) να μην βλέπεται.
Πιο κάτω από την διασταύρωση για Βατερό είναι το άλλο σπίτι με τις κλασίκες μαύρες 2 τον αρίθμο.Καλύτερη κατάσταση άπο το πρώτο σπίτι που ανέφερα αλλά όχι τίποτα σπουδαίο.
Αστο piravlakis η Κοζανη εχει μεινει πολυ πισω στον αγοραιο έρωτα!Καμια φορα το δευτερο φερνει κανα καλο μαυρακι, το πρωτο ειναι  για ηληκιες ανω των 60.

Και φτάνουμε στο new entry.Πρίν από δύο μήνες πέριπου άνοιξε μπουρδέλο στην Καστόρια.Βρίσκεται στο 3οχλμ Καστόριας- Ιωαννίνων 500μ πρίν από το χωριό Κολοκυνθού.
Δουλεύει εκεί η Χριστίνα από την Ρουμανία όπως δηλώνει η ίδια και η ταρίφα ανέρχεται στην πανελλαδική τιμή των 30Ε
Ναι, ε?
Για πες............

OP
OP
P

piravlakis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γειά σας και πάλι.Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια ΝΟΤΝΟΤ.Σχετικά με τα σπίτια της Κοζάνης δεν έχω να πω πολλά μιας και λειτουργούν καιρό και όποιος τα τίμησε ξέρει την κατάσταση.Οτι είπε ο φίλος Bajas ισχύει στο ακέραιο.Συμφωνώ και εγώ μαζί του μιας και έχω  προσωπική άποψη.Σε ότι αφορά Κοζάνη και Καστοριά ότι εξελίξεις υπάχουν εγώ θα τις αναφέρω στο forum μιας και είναι στον άξονα επαγγελματικών μου υποχρεώσεων.
Για την Καστοριά το σπίτι ήταν μια έκπληξη.(Μακάρι ν'ανοίξουν κι άλλα)
Το μπουρδέλο βρίσκεται στο 3ο χλμ Καστοριάς- Ιωαννίνων 500 μέτρα πριν το χωριό Κο
λοκυνθού.Στην δεξιά μεριά του δρόμου δίπλα από το βενζινάδικο CYCLON.
Πρώτη επίσκεψη ήταν η Χριστίνα εκ Ρουμανίας λεπτή ψήλη καστανόξανθη φιλίκη με αρκέτη ο
όρεξη για κάθε είδους παιχνίδια.Ο χώρος πολύ καλός τα δωμάτια καθαρά.Καινούριο γαρ, αυτό έλειπε !!!
Μέρες αργότερα έμαθα ότι δουλεύει και άλλο μωρό εκ Ουκρανίας χωρίς να είναι τσεκαρισμένο από εμένα προσωπικά.
Θα ήθελα να μάθω από άλλα μέλη σχετικά με την κατάσταση σε Φλώρινα και Γρεβενά.

kalamata

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
44
Πόντοι
0
Παιδιά, ξέρει κανείς κάτι για Σέρρες;

Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Ναι ξέρω εγώ για Σέρρες ενώ ξέρω πολλά και για τα μαγαζιά της Ρόδου...Ρε kalamata βλέπεις τι γράφεις και που γράφεις?????????Πήγαινε στο αντίστοιχο θέμα και θα βρεις για Σέρρες ό,τι τραβάει η ψυχή σου (και το πουλί σου).Ας μην γράφουμε όμως άσχετα πράγματα σε άσχετους χώρους.Για φαντάσου τα πάνω από 20.000 μέλη του site να έκαναν αυτό που κάνεις κι εσύ.Το forum θα γινόταν Βιετνάμ....Συγκεντρώωώώώσου λοιπόν!!!

OP
OP
P

piravlakis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γειά σας και πάλι συναγωνιστές.Προχθεσινή κατάθεση στο μπουρδέλο στα Κοίλα της Κοζάνης στις 19/01 22.30. Δεν είχε κίνηση και ήταν μια καλοστεκούμενη μαυρούλα εν ονόματι Φένια.
Η οποία αν δεν με απατά η μνήμη μου πρέπει να έχει κάμποσο καιρό στο σπίτι αυτό. Ο χώρος όχι ότι καλύτερο αλλά οι γκάβλες ήταν πολές που είπα μέσα μου δε βαριέσε.
Είχα πάρει θέση μάχης και περίμενα μέχρι που έσκασε μύτη το γκομενάκι, αφού τα είπαμε για λίγο άρχισε το θεσπέσιο τσιμπούκι μικρής όμως διάρκειας και συνέχισης μετα δικής μου επιμονής.Μετά αφού αλάξαμε όλες τις στάσεις και έχυσα κατα το πισοκολητό με αποχαιρέτισε με ένα φιλί στο αυτί.
Από ελληνικά αρκετά καλά για συνενόηση και αρκέτη διάθεση από μέρους της.Ο χώρος καλό θα είναι να βελτιωθεί γιατί όπως είπα και παραπάνω δεν αξίζει τα 30 ευροπουλάκια.Τα μπουρδέλα στην Φυλής είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση.Αθήνα και πάλι Αθήνα.

Alex2211

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Στο κουφέτο τι παίζει; Και εκεί εχώ ακούσει διάφορα.

jimy33

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Στο κουφέτο τι παίζει; Και εκεί εχώ ακούσει διάφορα.
Για πες τι ακουσες ρε φιλε γιατι με ενδειαφερει παντως εχει καλα κοματια που σου πινουν το αιμα ομως πανακριβο μαγαζι αν δε προσεξεις βαζεις γραμματιο και φευγεις.για το μαγαζι με τις βουλγαρες ξερει κανεις κατι?ειναι στο γυαλινο κτηριο.

Alex2211

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Για πες τι ακουσες ρε φιλε γιατι με ενδειαφερει παντως εχει καλα κοματια που σου πινουν το αιμα ομως πανακριβο μαγαζι αν δε προσεξεις βαζεις γραμματιο και φευγεις.για το μαγαζι με τις βουλγαρες ξερει κανεις κατι?ειναι στο γυαλινο κτηριο.

Ακούσα για κάτι "φάσεις" στις καβάντζες του Μαγαζιού, σίγουρα όπως λες όχι φτηνές, βεβαία δυσκολεύομαι να το πιστέψω διοτί πολλές φορές αυτά τα διαδίδει το ίδιο το μαγαζί για να τραβήξει πελάτες. Για το γυάλινο κτίριο ακούσα απο φίλο που πήγε ότι παίζει παρέα (δεν έχω πάει) η γκόμενα κάθεται με ένα ποτό (ιδια τιμή γυναικεία και ανδρικά 6 ευρώ) πολλη ώρα πάνω απο μισή. Τώρα για οτιδήποτε αν παίζει άλλο δεν ξέρω να πω με σιγουριά.

naperasoumekala

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γειά σας και πάλι.Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια ΝΟΤΝΟΤ.Σχετικά με τα σπίτια της Κοζάνης δεν έχω να πω πολλά μιας και λειτουργούν καιρό και όποιος τα τίμησε ξέρει την κατάσταση.Οτι είπε ο φίλος Bajas ισχύει στο ακέραιο.Συμφωνώ και εγώ μαζί του μιας και έχω  προσωπική άποψη.Σε ότι αφορά Κοζάνη και Καστοριά ότι εξελίξεις υπάχουν εγώ θα τις αναφέρω στο forum μιας και είναι στον άξονα επαγγελματικών μου υποχρεώσεων.
Για την Καστοριά το σπίτι ήταν μια έκπληξη.(Μακάρι ν'ανοίξουν κι άλλα)
Το μπουρδέλο βρίσκεται στο 3ο χλμ Καστοριάς- Ιωαννίνων 500 μέτρα πριν το χωριό Κο
λοκυνθού.Στην δεξιά μεριά του δρόμου δίπλα από το βενζινάδικο CYCLON.
Πρώτη επίσκεψη ήταν η Χριστίνα εκ Ρουμανίας λεπτή ψήλη καστανόξανθη φιλίκη με αρκέτη ο
όρεξη για κάθε είδους παιχνίδια.Ο χώρος πολύ καλός τα δωμάτια καθαρά.Καινούριο γαρ, αυτό έλειπε !!!
Μέρες αργότερα έμαθα ότι δουλεύει και άλλο μωρό εκ Ουκρανίας χωρίς να είναι τσεκαρισμένο από εμένα προσωπικά.
Θα ήθελα να μάθω από άλλα μέλη σχετικά με την κατάσταση σε Φλώρινα και Γρεβενά.
Μετα απο πολυ καιρο και μιλαμε  για μετα απο 6 μηνες το πετυχα ανοιχτο.μου φανηκε περιεργο που εξω απο αυτο ηταν 2 τυποι μεσα σε ενα xsara και καθοταν.μπηκα ρε παιδια απο περιεργεια.με το που μπηκα βγηκε μια ξανθια πολυ λεπτη και αβυζη τελειως.κωλο δεν δινει.ζητησε 30 ευρω και αυτο που εχω να πω σε εσας,ειναι ρε παιδια πρεπει να ειστε πολυ απογοητευμενοι η' πολυ μπακουρια για να πληρωσετε 30 ευρω για αυτην την μπουρουχα!!!
ελπιζω να βοηθησα!

Kastoras33

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Ανοιξε παλι στην Κολοκυνθου με δυνατο μωρο !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom