Διαγραμμένο μέλος 134098
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 219
- Πόντοι
- 26
Εμενα η μεσαια με ΓΚΑΒΛΩΝΕΙ ΑΓΡΙΑ KAI ΑΤΕΡΜΟΝΑ
:S λειπει ο τεταρτος καβαλαρης της αποκαλυψης
καλτ σκηνικα δηλαδη τυπετη μεσαία και τη δεξιά τις είχα πάρει πριν κανα 1- 2 χρόνια δε θυμάμαι καλά και έχω γράψει και ενημέρωση.
η αγγελία ήταν χωρίς φωτογραφίες τότε σε ένα διαμέρισμα απέναντι από τα δικαστήρια
η μικρή η μεσαία δυστηχώς είναι πολύ καλύτερη στις φωτογραφίες (τότε) από κοντά
είναι για τον πούτσο. προσπάθησα να φύγω αλλά η γριά με κατάλαβε και είχε κλείσει την πόρτα και είχε κάτσει μπροστά
για μασάζ ούτε λόγος σιχαινόμουνα, τέλος πάντων επειδή τις λυπήθηκα είπα μια να μου πάρουν πίπα για 50 ευρώ
(μάλλον πριν δύο χρόνια θα είναι τότε όλο και κάτι έμενε)
μου πήρε η γριά μια μέτρια έως χάλια ενώ η μικρή ήταν κάτι σαν χαπακωμένη και υπνωτισμένη.
επειδή μου έπεφτε ο πούτσος η γριά βγάζει τα βυζιά από το σουτιέν για ισπανική.
εκεί είναι που σιχάθηκα τελείως και μου έγινε ο πούτσος όπως γίνεται
την άνοιξη όταν μπαίνεις για τα πρώτα μπάνια στη θάλασσα. με τα πολλά τράβηξα μια μαλακία με τα
χίλια ζόρια ενώ αυτή μου έγλυφε το μπούτι και έχυσα στα βυζιά
(πήγα για μούρη αλλά με έντεχνη προσποίηση η αειθαλής βετεράνα γριά το απέφυγε) η μικρή τρίχες σπυράκια κοιλάρα
αφήστε! σημειωτέον ότι τους είπα να μην γδυθούν αλλά αυτές έμειναν με τα εσώρουχα
πάλι καλά που δε χέστηκα από τον τρόμο. θυμάμαι ακόμα μετά 5λεπτη συζήτηση για τις λαϊκές της αθήνας
η γριά μου πρότεινε να πηγαίνω ζωγράφου κάθε δευτέρα γιατί της κυψέλης δεν λέει.
αυτά και όπως λέει και κάποιος άλλος μπαρουτοκαπνισμένος συναγωνιστής, αυτά με την δική μου εμπειρία
δεν σημαίνει ότι και εσείς θα περάσετε το ίδιο.
ανετα τυπε!!
τη μεσαία και τη δεξιά τις είχα πάρει πριν κανα 1- 2 χρόνια δε θυμάμαι καλά και έχω γράψει και ενημέρωση.
η αγγελία ήταν χωρίς φωτογραφίες τότε σε ένα διαμέρισμα απέναντι από τα δικαστήρια
η μικρή η μεσαία δυστηχώς είναι πολύ καλύτερη στις φωτογραφίες (τότε) από κοντά
είναι για τον πούτσο. προσπάθησα να φύγω αλλά η γριά με κατάλαβε και είχε κλείσει την πόρτα και είχε κάτσει μπροστά
για μασάζ ούτε λόγος σιχαινόμουνα, τέλος πάντων επειδή τις λυπήθηκα είπα μια να μου πάρουν πίπα για 50 ευρώ
(μάλλον πριν δύο χρόνια θα είναι τότε όλο και κάτι έμενε)
μου πήρε η γριά μια μέτρια έως χάλια ενώ η μικρή ήταν κάτι σαν χαπακωμένη και υπνωτισμένη.
επειδή μου έπεφτε ο πούτσος η γριά βγάζει τα βυζιά από το σουτιέν για ισπανική.
εκεί είναι που σιχάθηκα τελείως και μου έγινε ο πούτσος όπως γίνεται
την άνοιξη όταν μπαίνεις για τα πρώτα μπάνια στη θάλασσα. με τα πολλά τράβηξα μια μαλακία με τα
χίλια ζόρια ενώ αυτή μου έγλυφε το μπούτι και έχυσα στα βυζιά
(πήγα για μούρη αλλά με έντεχνη προσποίηση η αειθαλής βετεράνα γριά το απέφυγε) η μικρή τρίχες σπυράκια κοιλάρα
αφήστε! σημειωτέον ότι τους είπα να μην γδυθούν αλλά αυτές έμειναν με τα εσώρουχα
πάλι καλά που δε χέστηκα από τον τρόμο. θυμάμαι ακόμα μετά 5λεπτη συζήτηση για τις λαϊκές της αθήνας
η γριά μου πρότεινε να πηγαίνω ζωγράφου κάθε δευτέρα γιατί της κυψέλης δεν λέει.
αυτά και όπως λέει και κάποιος άλλος μπαρουτοκαπνισμένος συναγωνιστής, αυτά με την δική μου εμπειρία
δεν σημαίνει ότι και εσείς θα περάσετε το ίδιο.
οχι μην τον φοβιζεται τον ανθρωπο, τι νεφρο???/
αυτες τρεμουν το ισκιο τους, ειναι ολες παρανομες....
απλα απο τις αγγελιες ειναι ολες τριμπαζα, για πολυ σκληροπυρηνικους κομαντο....
κοιταχτε εδω...
χαχαχαχαχα
τυπε ζιρο παρε ματι αυτην
KOMONISTIKI-AFENDRA (Αθήνα)
IME AVSTERI ,O STALIN STA XERIA MU GINETE GATAKI.
Η ηλικία μου είναι 32 έτη
Πλησιαζει το πασχα...να τη σουβλισουμε να φαει ενας λοχος...αν σε φοβιζει ο χωρος, αυτο θα σε τρομαξει σιγουρα!! ειναι η καρτελα χρηστη! καταλαβαινω τις επιφυλαξεις που εχεις,αλλα τοσες αγγελιες υπαρχουν για επισκεψη στο χωρο της κοπελας και απ' οτι εχω διαβασει εδω,δεν εχει αναφερει κανενας καποιο προβλημα!