Νέα

Μπουρδελιάρης συναγωνιστής και ο Justin Bieber!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Roumanolagnos1313
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Δεν καταλαβαινω τετοιουs τυπουs πραγματικα...Με τοσο χρημα που εχουν να ρεει αφθονο, μπορουν να εχουν οτι βιτσιο/ανωμαλια θελουνε τελειωs πριβε και σε ανωτερη ποιοτητα οσο και διακριτικοτητα/εχεμυθεια
με την ιδια λογικη εχουν και σεφ να τους φτιαχνει φιλετο με σως μαδερα.....αλλα που και που θα θελουν και κανενα πιτογυρο :uglystupid:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ναι αλλά το βρώμικο έχει άλλη χάρη,κάποιοι το βρίσκουν γοητευτικό(διάσημοι/άσημοι) και ας έχουν οικονομική άνεση και για άλλα κόλπα.....
με την ιδια λογικη εχουν και σεφ να τους φτιαχνει φιλετο με σως μαδερα.....αλλα που και που θα θελουν και κανενα πιτογυρο :uglystupid:

Οποιοs απ αυτουs θελει πιτογυρο η  βρωμικο, παραγγελνει και του το φερνουν σπιτι
Με τοσα που θα τουs εδινε, γονυπετωs θα πηγαινανε

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Οποιοs απ αυτουs θελει πιτογυρο η  βρωμικο, παραγγελνει και του το φερνουν σπιτι
Με τοσα που θα τουs εδινε, γονυπετωs θα πηγαινανε
Ρε συ στην Βραζιλία ήταν,να πηδήξει ήθελε....πήγε.

Δεν το σκέφτηκε και πολύ,δεν το φιλοσόφησε,δεν το έψαξε.....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Ειδα και τον αλλον τον χαλια πουθελε να πηδηξει την μαυρη υπηρετρια (το μπλακ  εκτρωμα) στο ξεν/χειο.......Κερδισε  "φανταστικη" δημοσιοτητα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

μακαρι μια μερα να του μοιασεις μαν......γιατι για ενα πηδημα της κακιας ωρας στελνεις ογδοντα πμ σε σαραντα μελη

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
μακαρι μια μερα να του μοιασεις μαν......γιατι για ενα πηδημα της κακιας ωρας στελνεις ογδοντα πμ σε σαραντα μελη
Eγώ δεν είμαι ο Justin Bieber να βγάζω 1-2χιλιάδες δολάρια την ώρα!!! :idiot: :uglystupid:

Έτσι κάθε πήδημα μου πρέπει να'ναι value for money.......o Justin έχει το χρήμα και για να στραβοπηδήξει,εγώ όχι. :birdman:

Και πώς κάθε πήδημα μου μπορεί να'ναι value for money? Mα φυσικά στέλνοντας 80 πμ σε 40 μέλη εδώ. :birdman:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Δεν καταλαβαινω τετοιουs τυπουs πραγματικα...Με τοσο χρημα που εχουν να ρεει αφθονο, μπορουν να εχουν οτι βιτσιο/ανωμαλια θελουνε τελειωs πριβε και σε ανωτερη ποιοτητα οσο και διακριτικοτητα/εχεμυθεια

Η κατουρλίλα, η χυσίλα και η καλτίλα που αναδίνει το Μετάξι και η Φυλής έχουν άλλη χάρη ρε τύπε...

Αυτό ήθελε και το παλικάρι... καλτίλα...

Το μόνο που σκέφτομαι κι εγώ είναι μήπως ο "συναγωνιστής" Τζάστιν έψαχνε κάνα άλλου τύπου "κοριτσι" όπως απεφάνθη πιο πανω και έτερος χρηστης...

Κορίτσι με τσαμπί...   ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
   Η κατουρλίλα, η χυσίλα και η καλτίλα που αναδίνει το Μετάξι και η Φυλής έχουν άλλη χάρη ρε τύπε...

Αυτό ήθελε και το παλικάρι... καλτίλα...

Το μόνο που σκέφτομαι κι εγώ είναι μήπως ο "συναγωνιστής" Τζάστιν έψαχνε κάνα άλλου τύπου "κοριτσι" όπως απεφάνθη πιο πανω και έτερος χρηστης...

τυπε με τους τραπεζικους σου λογαριασμους τι παιζει? ανοιξανε?  :grin:

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16

Λέτε να ήθελε κορίτσι με τσαμπί και με ..... σταφύλια;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Και πώς κάθε πήδημα μου μπορεί να'ναι value for money? Mα φυσικά στέλνοντας 80 πμ σε 40 μέλη εδώ. :birdman:
Α  ετσι γινεται ε???  Εγω νομιζα οτι πρωτα εστελνεs προσκληση για θεατρο  :grin:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215

Έναν παράνομο οίκο ανοχής επέλεξε να επισκεφτεί ο 19χρονος ποπ σταρ Justin Bieber κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας.

Ο νεαρός σταρ θέλησε να κάνει ένα  διάλειμμα από το επιβαρυμένο πρόγραμμά του συντροφιά με καλλίγραμμες Βραζιλιάνες, ωστόσο, οι παπαράτσι ήταν εκεί και τον απαθανάτισαν την ώρα που αποχωρούσε από το κακόφημο κλαμπ «Κένταυρος» που λειτουργεί ως οίκος ανοχής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «New York Post», οι άνδρες της ασφάλειας του καταστήματος σκέπασαν τον Justin με ένα λευκό σεντόνι προκειμένου να μην αναγνωριστεί. Ωστόσο, τον «πρόδωσε» το τατουάζ του που φάνηκε την ώρα της διαφυγής του...

Αξιος!!!

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Α  ετσι γινεται ε???  Εγω νομιζα οτι [size=15pt]πρωτα εστελνεs προσκληση για θεατρο[/size]  :grin:
Aυτό θα το έκανα αν το μαγαζί ήταν δικό μου,τώρα που δεν είναι και ούτε καν πληρώνομαι είτε με δουν 2 άνθρωποι,είτε 30 που είναι το sold out,το ίδιο μου κάνει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
γαργαρας ποδολαγνος  :2funny: :2funny:

Eraser