st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 366
συχναζει στο μεταξουργειο και του αρεσουν τα ακαποτα ![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
με την ιδια λογικη εχουν και σεφ να τους φτιαχνει φιλετο με σως μαδερα.....αλλα που και που θα θελουν και κανενα πιτογυροΔεν καταλαβαινω τετοιουs τυπουs πραγματικα...Με τοσο χρημα που εχουν να ρεει αφθονο, μπορουν να εχουν οτι βιτσιο/ανωμαλια θελουνε τελειωs πριβε και σε ανωτερη ποιοτητα οσο και διακριτικοτητα/εχεμυθεια
Ναι αλλά το βρώμικο έχει άλλη χάρη,κάποιοι το βρίσκουν γοητευτικό(διάσημοι/άσημοι) και ας έχουν οικονομική άνεση και για άλλα κόλπα.....
με την ιδια λογικη εχουν και σεφ να τους φτιαχνει φιλετο με σως μαδερα.....αλλα που και που θα θελουν και κανενα πιτογυρο![]()
Ρε συ στην Βραζιλία ήταν,να πηδήξει ήθελε....πήγε.Οποιοs απ αυτουs θελει πιτογυρο η βρωμικο, παραγγελνει και του το φερνουν σπιτι
Με τοσα που θα τουs εδινε, γονυπετωs θα πηγαινανε
Ειδα και τον αλλον τον χαλια πουθελε να πηδηξει την μαυρη υπηρετρια (το μπλακ εκτρωμα) στο ξεν/χειο.......Κερδισε "φανταστικη" δημοσιοτηταΡε συ στην Βραζιλία ήταν,να πηδήξει ήθελε....πήγε.
Δεν το σκέφτηκε και πολύ,δεν το φιλοσόφησε,δεν το έψαξε.....
μακαρι μια μερα να του μοιασεις μαν......γιατι για ενα πηδημα της κακιας ωρας στελνεις ογδοντα πμ σε σαραντα μεληΡε συ στην Βραζιλία ήταν,να πηδήξει ήθελε....πήγε.
Δεν το σκέφτηκε και πολύ,δεν το φιλοσόφησε,δεν το έψαξε.....
Eγώ δεν είμαι ο Justin Bieber να βγάζω 1-2χιλιάδες δολάρια την ώρα!!!μακαρι μια μερα να του μοιασεις μαν......γιατι για ενα πηδημα της κακιας ωρας στελνεις ογδοντα πμ σε σαραντα μελη
Δεν καταλαβαινω τετοιουs τυπουs πραγματικα...Με τοσο χρημα που εχουν να ρεει αφθονο, μπορουν να εχουν οτι βιτσιο/ανωμαλια θελουνε τελειωs πριβε και σε ανωτερη ποιοτητα οσο και διακριτικοτητα/εχεμυθεια
Η κατουρλίλα, η χυσίλα και η καλτίλα που αναδίνει το Μετάξι και η Φυλής έχουν άλλη χάρη ρε τύπε...
Αυτό ήθελε και το παλικάρι... καλτίλα...
Το μόνο που σκέφτομαι κι εγώ είναι μήπως ο "συναγωνιστής" Τζάστιν έψαχνε κάνα άλλου τύπου "κοριτσι" όπως απεφάνθη πιο πανω και έτερος χρηστης...
Κορίτσι με τσαμπί... ;)
Το μόνο που σκέφτομαι κι εγώ είναι μήπως ο "συναγωνιστής" Τζάστιν έψαχνε κάνα άλλου τύπου "κοριτσι" όπως απεφάνθη πιο πανω και έτερος χρηστης...
Κορίτσι με τσαμπί... ;)
Α ετσι γινεται ε??? Εγω νομιζα οτι πρωτα εστελνεs προσκληση για θεατροΚαι πώς κάθε πήδημα μου μπορεί να'ναι value for money? Mα φυσικά στέλνοντας 80 πμ σε 40 μέλη εδώ.![]()
Έναν παράνομο οίκο ανοχής επέλεξε να επισκεφτεί ο 19χρονος ποπ σταρ Justin Bieber κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας.
Ο νεαρός σταρ θέλησε να κάνει ένα διάλειμμα από το επιβαρυμένο πρόγραμμά του συντροφιά με καλλίγραμμες Βραζιλιάνες, ωστόσο, οι παπαράτσι ήταν εκεί και τον απαθανάτισαν την ώρα που αποχωρούσε από το κακόφημο κλαμπ «Κένταυρος» που λειτουργεί ως οίκος ανοχής.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «New York Post», οι άνδρες της ασφάλειας του καταστήματος σκέπασαν τον Justin με ένα λευκό σεντόνι προκειμένου να μην αναγνωριστεί. Ωστόσο, τον «πρόδωσε» το τατουάζ του που φάνηκε την ώρα της διαφυγής του...
Aυτό θα το έκανα αν το μαγαζί ήταν δικό μου,τώρα που δεν είναι και ούτε καν πληρώνομαι είτε με δουν 2 άνθρωποι,είτε 30 που είναι το sold out,το ίδιο μου κάνει.Α ετσι γινεται ε??? Εγω νομιζα οτι [size=15pt]πρωτα εστελνεs προσκληση για θεατρο[/size]![]()
τυπε με τους τραπεζικους σου λογαριασμους τι παιζει? ανοιξανε?![]()
κι ο γκεοντολ δεν ειναι πολυ φανατικος φιλε.....αλλα σε μπουρδελο εχει παει για μια πιπουλα