Επισκέπτης
Αλεξάνδρα, Παιανιέων 24
καλησπερα σας
ξερει κανεις κυρια με αξυριστο μουνι?
οπου και να ειναι
καλημερα στη παρεα στην αθηνα εχει τη (μαρια τρελοκοτσιδου - παρασιου 36) - την ( μπορμπορα βεργας 6 στο κατω και στο επανω ) την ( λιλιαν διδιμου 8 β κατω ) και ας βαλω κ την νανα καλυμνου 36 ετσι λογο παλαιοτητας.
ολεσ οι παραπανω με εξερεση την νανα λογο ηλικιας εχουν καλη εμφανιση κ υπηρεσιες ακομα κ σε απλο προγραμμα
Ωραίο θεματάκι.
Να το επεκτείνω λίγο για να διευρυνθούν οι πιθανές επιλογές.
Ξέρει κανείς ιερόδουλες αυτή την περίοδο σε μπουρδελάκια στούντιο μασαζ πιάτσες που να έχουν έστω τριχοφύία σε σχήμα λωρίδας ή περιποιημένου τριγώνου(εκτός φυσικά από τα γνήσια και παρθένα δάση?)
καλησπερα φιλος ... αν ξερεις με ενδιαφερει να μου πεις που θα βρω με τριχαΘα σου στείλω π.μ για κάποια αλλά δεν την εγκρίνω (με τίποτα) σαν συμμετοχή εκτός του ότι είναι μετριόφατσα μιλφ.
Έχει όμως κάργα τρίχα μέχρι κώλο. Το παίζει μασατζού...το παίζει είπα και βρίσκεται σε γνωστό σπίτι-φωλιά
με κάποιες άλλες μετριότατες που εμφανίζονται κατά παραγγελία.
καλησπερα .. δεν εχω λαβει κανενα π.μ. στειλε σε παρακαλω αν μπορειςκαλησπερα φιλος ... αν ξερεις με ενδιαφερει να μου πεις που θα βρω με τριχα
εχεις κανενα νεοτερο για την μαλλιαρη? μηπως ειναι αυτη στην ευελπιδων?Θα σου στείλω π.μ για κάποια αλλά δεν την εγκρίνω (με τίποτα) σαν συμμετοχή εκτός του ότι είναι μετριόφατσα μιλφ.
Έχει όμως κάργα τρίχα μέχρι κώλο. Το παίζει μασατζού...το παίζει είπα και βρίσκεται σε γνωστό σπίτι-φωλιά
με κάποιες άλλες μετριότατες που εμφανίζονται κατά παραγγελία.