You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδέλα στη Θεσσαλονίκη που προσφέρουν κωλαράκι!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα aggelooos2000
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 289
- Εμφανίσεις 103K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Εσείς Θεσσαλονικείς μπουρδελοψαγμένοι,εγώ ειρηνοποιός!!!
Υ.Γ.Τηλεφωνάκι από call girlακι please τώρα που σαν μόνιασα!!!
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Κώλυμα του site φταίει!!!το ποσταρες δυο φορες γιατι μας εκοψες για ηλιθιους κ δεν θα το πιαναμε?
Κάθε φορά που θα μπω υποφέρω!!!
πας να μας κοροιδεψεις εσυ ε?πονηρουληΕσείς Θεσσαλονικείς μπουρδελοψαγμένοι,εγώ ειρηνοποιός!!!
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Το πάω διπλωματικά!!!πας να μας κοροιδεψεις εσυ ε?πονηρουλη
Τηλ. στο μπατσουλίνι δεν θα δώσετε;;;!!!
Y.Γ.Άντε καλοί μου άνθρωποι να κάνω λίγη δουλίτσα γιατί θα με διώξουν από το σώμα!!!
Το πάω διπλωματικά!!!
Τηλ. στο μπατσουλίνι δεν θα δώσετε;;;!!!
Y.Γ.Άντε καλοί μου άνθρωποι να κάνω λίγη δουλίτσα γιατί θα με διώξουν από το σώμα!!!
ολα στον καιρο τους
johngeorgie
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Ποιες κοπελες δινουν κωλαρακι σε βαρδαρη/μυλο? Εχει περασει κανεις συναγωνιστης καμια τσαρκα για να ενημερωσει? Παιζει καμια καινουργια κοπελα που να δινει κωλαρακι?
johngeorgie
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Παιδια θελω να ξαναρωτησω, ποιες κοπελες δινουν κωλαρακι? Καντε μια ενημερωση αν μπορειτε. Αν κανεις δοκιμασε πειτε πως ηταν και ποσο εκανε. Ευχαριστω πολυ.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.049
- Πόντοι
- 13.755
γιατι δε διαβαζεις λιγο παραπανω??δεν αλλαξαν και πολλα.συγκεκριμενες ειναι οι κοπελες που δινουν κωλοΠαιδια θελω να ξαναρωτησω, ποιες κοπελες δινουν κωλαρακι? Καντε μια ενημερωση αν μπορειτε. Αν κανεις δοκιμασε πειτε πως ηταν και ποσο εκανε. Ευχαριστω πολυ.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.049
- Πόντοι
- 13.755
ναι και εχω δωσει περιγραφη πριν κανενα μηνα.για μενα δεν αξιζει για πρωκτικο η συγκεκριμενη.εχει πολυ στενο κωλο και σε δυσκολευει να μπεις.με το ζορι μπαινει το δαχτυλο...φιλε αποσο εχω διαβασει η γιελενα πορτογαλεζα απτο μπλε βαρδαρη δινει λωκο αλλα δεν γνωριζω παραπερα γιατι δεν την δοκιμασα
johngeorgie
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Ευχαριστω μαγκες για τις πληροφοριες. Διαβασα οτι μια Χριστινα στην Κεφαλληνιας δινουν κωλαρακι σε προγραμμα. Ειναι η γνωστη Χριστιναρα απο Κοροβογκου? Την πηρε κανεις αλλος να πει εντυπωσεις? Ζηταει παντως πολλα για το προγραμμα με κωλαρακι για αυτο ρωταω.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.049
- Πόντοι
- 13.755
Δεν ειναι η γνωστη ΧριστιναΕυχαριστω μαγκες για τις πληροφοριες. Διαβασα οτι μια Χριστινα στην Κεφαλληνιας δινουν κωλαρακι σε προγραμμα. Ειναι η γνωστη Χριστιναρα απο Κοροβογκου? Την πηρε κανεις αλλος να πει εντυπωσεις? Ζηταει παντως πολλα για το προγραμμα με κωλαρακι για αυτο ρωταω.
straham
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Γεια σας συναγωνιστες.Μια που μιλατε για κωλαρακια μηπως ξερει κανεις που βρισκεται η Ντανιελα(καυλιαρικο milf που τα κανει ολα),με επισκεψεις στον δικο της χωρο?
Υ.Γ. οποιος γνωριζει κατι ας μην το καταθεσει με λεπτομεριες(μη την καψουμε την κοπελα..)
Υ.Γ. οποιος γνωριζει κατι ας μην το καταθεσει με λεπτομεριες(μη την καψουμε την κοπελα..)
ollandos3
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2008
- Like
- 13
- Πόντοι
- 6
τι εστι ντανιελα? δωσε λεπτομερειες για να καταλαβουμε ποια εννοεις?...με επισκεψεις στον δικο της χωρο?
johngeorgie
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Υπαρχει καμια ανανεωση στο συγκεκριμενο θρεντακι? Εντοπισατε καμια καινουργια κοπελα που να δινει κωλαρακι? Την Ελενα την Πορτογαλεζα που λεγατε δεν μπορεσατε να την πετυχω στο Μπλε μια φορα που πηγα. Αντε να αυξανονται οι κουλογκομενες στην Θεσσαλονικη! Ευχαριστω προκαταβολικα.
johngeorgie
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Η ντανιελα ηταν καπου κατω απο την ανθεων κ μετα πηγε στη μαρτιου
καλο μιλφακι με 100 τα εκανε ολα αλλα εχω να τη δω ενα χρονο περιπου
τα τηλ της τα εχω οποιος ενδιαφερεται ας ερθει πμ
αν κ νομιζω αυτη βαζει αγγελια
Μπορεις να δωσεις καμια περιγραφη για την συγκεκριμενη μπας και την ξερω?
trustworth
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Η ντανιελα ηταν καπου κατω απο την ανθεων κ μετα πηγε στη μαρτιου
καλο μιλφακι με 100 τα εκανε ολα αλλα εχω να τη δω ενα χρονο περιπου
τα τηλ της τα εχω οποιος ενδιαφερεται ας ερθει πμ
αν κ νομιζω αυτη βαζει αγγελια
παρακαλω με pm το τηλ της Ντανιέλας
thanks
new york boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 99
- Πόντοι
- 1
παιδια μια milf με σιλικονατα, λεπτη στο μπουρδελο της νικηφορου ουρανου τερμα δινει κωλο. περασα βραδυ προχθες και μου ειπε η τσατσα. δεν την πηρα. αν τη δοκιμασει κανεις ας γραψει.
επισης και απο μια αγγελια που πηρα τηλ δινει κωλο. ειναι καπου στην πετρου σινδικα. επισης δεν πηγα . αν θελετε στειλτε μου μειλ να σας δωσω τηλ να γραψετε καμια κριτικη.
ευχαριστω
paixtroni1@yahoo.gr
επισης και απο μια αγγελια που πηρα τηλ δινει κωλο. ειναι καπου στην πετρου σινδικα. επισης δεν πηγα . αν θελετε στειλτε μου μειλ να σας δωσω τηλ να γραψετε καμια κριτικη.
ευχαριστω
paixtroni1@yahoo.gr
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 930
- Απαντήσεις
- 71
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις