Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.282
...Παρεπιπτόντως στο 1ο μου είπαν πως είναι καινούργια Ρωσίδα,πρώτη φορά δουλεύει...όποιος ξέρει ας γράψει κάτι..
Τα προηγούμενα ποστ δεν τα διάβασες;
...Παρεπιπτόντως στο 1ο μου είπαν πως είναι καινούργια Ρωσίδα,πρώτη φορά δουλεύει...όποιος ξέρει ας γράψει κάτι..
Καλησπέρα καλός σας βρήκα ειμαι νέο μέλος θα ήθελα να ρωτήσω τη παίζει τώρα Σέρρες υπάρχει κάτι αξιόλογο ?
καιρός να φέρει καμία άλλη στην θέση της η Κορινα και φυσικά να φέρουν καλά μωρά στα Σερρας να ανέβει και ο σεξ -τουρισμόςΌπως λέει και ο κουκλακης πολύ ψοφια πράγματα στις σερρες.μονο στο 3ο εγώ πέτυχα μια καλη που άξιζε κάπως,από Βουλγαρία η Σερβία δεν θυμαμαι,όνομα Στέλλα,θα κάτσει μερες.στο 1ο η Κορίνα ψάχνει λέει καινούργια για μετά το πασχα.γενικα πάντως μόνο Θεσσαλονίκη και δράμα αξίζει που είναι διπλα.
Στο 2ο ο τσατσος σε πιεζει να μπεις με το ζορι να γαμησεις μετρια η Γκλορυ ρουμανα νταρντανα 25 χρονων αλλα δεν λει για πολλα για μια φορα να φυγουν τα χοντρα , βαζει και κρεμα στο μουνι δεν μπορεις να κανεις γλυφομουνι γλυφεις ζελε ή κρεμαΣτο 1ο μου είπαν για μια Σάρα ξανθιά από Ρουμανία.το 2ο είχε μια μελαχρινή Ρουμάνα.το 3ο ένα ρουμανικό με πολύ ωραίο πρόσωπο όπου και πέρασα τελικα.για όποιον ενδιαφέρεται θα κάτσει ακόμα τρεις μέρες.
. Το secret δεν έκλεισε οριστικά?θα ξαναανοιξει?Στο 1ο ένα κοντό ξανθό ρουμανακι δεν λει και πολλα.
τα άλλα όλα κλειστά λόγω ζέστης τα μοντέλα βρίσκονται στην χαλικιδικη ετσι με ειπε ο τσατσος απο το 1ο
Γενικά χαλια περασα και απο το Σικρετ ακομα να ανοίξει και εκείνο .
Αυτα τα νεα απο τα Σερρας.
καλα μπανια καλό 15 αυγουστο και καλά βόλια
Στην Δραμα στην Φτελια ηρθε μια πορνοσταρ η Ελλη για οσους απο τα Σερρας ενδιαφερονται ας δουν φωτο στο θρεντ Στουντιο Νο1 Φτελια