Νέα

Μπουρδέλα στας Σέρρας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα band
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 785
  • Εμφανίσεις 128K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

luckyseven!

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2024
Like
146
Πόντοι
0
Το Σαββατο η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας παιζει στα ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΕΡΡΑΣ παιζει τιποτα καλο πριν το παιχνιδι ? |

Οποια αδερφια πανε στο ματσακι εαν θελουν μπορουμε να βρεθουμε πριν για ρετσινες

artemhss

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2014
Κριτικές
9
Like
31
Πόντοι
0
Ναι ανοιξε ξανα εκει που ηταν το 1ο μπουρδελο διπλα σε ενα εργαστηρι μπουγατσας αυτο απεναντι απο το πρωην στρατοπεδο και με μεγαλα γραματα απο εξω γραφει QUEEN αλλα δεν ξερω τι παιζει αν το εχουν σαν καμπαρε-στριπτιτζαδικο ή αν ειναι μπουρδελο. οποιος εχει παει ή ξερει τι ειναι να γραψει να ξερουμε και εμεις.
Καλησπέρα. Λειτουργεί σαν μπουρδελο και οι τιμές ξεκινάνε από 40€ όπως και στα άλλα. Πέτυχα μια κοντή τσιγγανορουμανα..

MaximTsigalko7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
11
Like
269
Πόντοι
601
Καλησπέρα. Λειτουργεί σαν μπουρδελο και οι τιμές ξεκινάνε από 40€ όπως και στα άλλα. Πέτυχα μια κοντή τσιγγανορουμανα..
Για το 2ο μπουρδέλο έχουμε εικόνα ποιά δουλεύει;

MaximTsigalko7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
11
Like
269
Πόντοι
601
To 2ο έχει εδώ και πολύ καιρό που είναι κλειστο
Λάθος δικό μου όχι αυτό που είναι δίπλα στο Queen το 3ο που είναι ακριβώς στον δρόμο για Αη-Γιάννη και νομίζω πώς είναι ανοιχτό.

Mike45gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2021
Like
2.839
Πόντοι
446
Λάθος δικό μου όχι αυτό που είναι δίπλα στο Queen το 3ο που είναι ακριβώς στον δρόμο για Αη-Γιάννη και νομίζω πώς είναι ανοιχτό.
Ποιο; Αυτό που είναι απέναντι από το παλιό στρατόπεδο του Εμμανουήλ Παππά; Που το είχανε γριές; Υπάρχει ακόμα αυτό;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom