Οκ, θα παω και θα σου πω..Αδερφέ τράβα μια βόλτα στη Δήμητρα και μετά τα λέμε!!!
Ειπες οτι ειναι το πρωτο δεξια..
Απεναντι απο το στρατοπεδο εννοεις?
Οκ, θα παω και θα σου πω..Αδερφέ τράβα μια βόλτα στη Δήμητρα και μετά τα λέμε!!!
μεγαλε η γκομενα να ξερεις οτι ειναι τραβελι.τωρα αν θελεις να πας πανε.Οκ, θα παω και θα σου πω..
Ειπες οτι ειναι το πρωτο δεξια..
Απεναντι απο το στρατοπεδο εννοεις?
μεγαλε η γκομενα να ξερεις οτι ειναι τραβελι.τωρα αν θελεις να πας πανε.
το αλλον μπορει να τον γαμαει κιολας.Χαχαχα
Το ειχα φανταστει..
Απλα, ο αλλος πιο πανω ειναι ή ασχετος, ή θελει να κανει promotion..
Αδερφέ τράβα μια βόλτα στη Δήμητρα και μετά τα λέμε!!!
ειναι Τραβελι με τα ολα του ..... αληθινό μουνια θέλουμε οχι φιαγμένο απο πλαστικο χειρουργο ...
τιποτα καλυτερο στις Σέρρες δεν υπάρχει ?
exo paei santaski pano apo 20 fores to aytokinito to afino ligo meta to gefyraki sto market apenanti kai den exo kanena problima ,,, oso gia tis gynaikes pernan stin ellada kai kanoyn doyleia poio sigkekrimena se HOTEL ton serrwn kai se misi wra einai sto xwrio toys kyries,,, sto santanski exei mono gyftises kai gyftoys
μαλακιες εγραψε δεν υπαρχει κατι τετοιο στις σερρες φιλε να ξερεις.μαλακιες λεει.Αυτά έγραψε ο φίλος μας στο θρεντ του Σαντάνσκι.
Έχει κάποιος συγκεκριμένες πληροφορίες ;
Ποια ξενοδοχεία, πως έρχεσαι σε επαφή και όλα αυτά ;
μαλακιες εγραψε δεν υπαρχει κατι τετοιο στις σερρες φιλε να ξερεις.μαλακιες λεει.
Paides,se 2 meres ksekinaw to proswpiko mou tour stis Serres.Anameinate plirofories kai photografiko uliko apo tin kokkini zwi twn Serrwn!
ποια ειναι αυτη ρε φιλε?GIA DETE PIA EXW APO FB
καταρχην γραφε με ελληνικους χαρακτηρες γιατι θα σε σβησουν.TO TRAVELAKI P LENE OI ALLOI
METALAGMENO MEN KORIFI DE
λοιπον φιλε ακου να δεις.την δημητρα την ξερω διοτι ψωνιζει απο ενα μαγαζι που εχει μια φιλη μου στις σερρες.δεν εχω παει στο μπουρδελο να ξερεις.αυτη που ειναι στην φωτο δεν ειναι η δημητρα με το slk200 να ξερεις.γιαυτο μην βαζεις φωτο που δεν ανταποκρινοντε στην πραγματικοτητα.αν εχεις την δικη τις φωτο να βαλεις αρκει να ειναι αληθηνη.παραπλανης τους συναγωνιστες με το να βαζεις λαθος φωτογραφιες.ΟΚ-
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΦΙΛΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ
ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ
ΟΛΟ ΤΑΧΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ-ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΚΑΛΑ