Νέα

Μπουρδέλα στας Σέρρας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα band
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 787
  • Εμφανίσεις 128K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
ok Κουκλάκη, ευχαριστώ πολύ.
Ηρθε η Ιουλια στο 4ο Σερρων τρεχα να προλαβεις μην φυγει παλι.

στα αλλα η Κορινα στο 1ο Σερρων
και στο 3ο Σερρων μια Ειρηνη απο Ρωσια ολο μες στο υπνο  :sleeping: :sleeping: :sleeping:
το 2ο Σερρων ηταν κλειστο ποτε θα ανοιξει δεν γνωριζω

Υ.Γ. Το 1ο και το 3ο χαλασε η πιατσα ασε που σου ζητανε για αρχη 50 ευρω και γλυφωμουνι 60 ευρω. Μαγκες μακρια. :badair: :badair: :badair:
Θελουν να βγαλουν τα ΕΝΦΙΑ και την αναδουλεια ετσι δεν γινετε δουλεια με τους πελατες να πανε στο διαλα τα βρωμομουνα  :S
Θα γραψω κριτικη περι Κορινας οποτε βρω ευκαιρια , δεν ειναι οπως την ξερατε παλια , αλλαξε ο χαρακτηρας της εγινε παλιοχαρακτηρας  :S :S :S

Houdini

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
12
Πόντοι
0
Ευχαριστώ φιλε για την ενημέρωση.
Το κακό εναι ότι δεν προβλέπεται επίσκεψη στας Σέρρας το αμέσως επόμενο διάστημα.

Φαντάζομαι ότι αν ζητούσα επιπέον πληροφορίες, όπως π.χ. Πόσο θα καθήσει, θα ζητούσα πολλά ...;

ΥΓ. Από τις 15:30-16:00 και μετά ειναι ανοιχτό το σπίτι, ή και πιο νωρίς;

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Στο 3ο Σερρων ή Ειρήνη  είναι μια μαυρομαλα με τεράστιες! :tits: ??? :grin:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Ευχαριστώ φιλε για την ενημέρωση.
Το κακό εναι ότι δεν προβλέπεται επίσκεψη στας Σέρρας το αμέσως επόμενο διάστημα.

Φαντάζομαι ότι αν ζητούσα επιπέον πληροφορίες, όπως π.χ. Πόσο θα καθήσει, θα ζητούσα πολλά ...;

ΥΓ. Από τις 15:30-16:00 και μετά ειναι ανοιχτό το σπίτι, ή και πιο νωρίς;
Δεν ξερω την ρωτησα για ποσο θα καθησει , αλλα ουτε αυτη ξερει ,  δεν ειναι στο χερι της.
Θα ειναι ανοιχτο 15,30 με 16,00 η ωρα. Απο τις 10,00 ανοιγουν το πρωι το 2ο και 4ο

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Επισκεψη  στα μπουρδελα των Σερρων  στις 16.11.2015 ωρα  18,15 .
Αρχισα από το 1ο Σερρων  με την σιγουρια  ότι θα περασω καλα με την Κορινα.
Περιγραφη της Κορινας δειτε παλιες κριτικες και συναδελφων .
Πηρα το προγραμα των 30 ευρω.Ουτε το μουνι της ηθελα να γλυψω δεν ειχα και πολλα στην τσεπη λογω της κρισης ηθελα να περασω με αυτά που ειχα  άλλες 10 μερες.
Μπαίνω στο δώμα της δινω το 30αρι.Αρχιζομαι κανονικά όπως άλλες φορές. Για μια δόση με σταματά  και με λέει κλείσε τα μάτια σου έχω έκπληξη. Εγώ ο αφελής κλείνω τα μάτια δεν σκέφτηκα τίποτα περίεργο από ότι θα μου δίνε. Με δένει τα χέρια με χειροπέδες και είχε ένα δονητή και με το βάζει στην κωλοτρυπιδα. Φωνάζω να σταματήσει με λέει θα σε βουλώσω το στόμα με μια κόκκινη μπάλα. Την λέω δεν γουστάρω τέτοια γούστα. Τέλος πάντων  η πουτσα από την  καυλα δεν κατέβαινε  , όπως ήμουν και δεμένος με τις χειροπέδες με ανεβαίνει από πάνω και με λέει γλύψε το μουνι μου αλλιώς θα σε βουλώσω το στόμα. Τις έκανα το χατίρι. Ύστερα γαμιοταν από πάνω μου και ξανά γλυφωμουνι μέχρι που έχυσα στο μουνι της(με καπότα).Με βγάζει τις χειροπέδες και με λέει σε άρεσε μωρό μου η έκπληξη και με καθαρίζει και τον πουτσο με τα μωρομαντηλα της . Σκέπτομαι  εκείνη την ώρα , αν την πω δεν με άρεσε που ξέρεις εδώ μπορώ να φύγω μαύρος στο ξύλο μπορεί να είχε κανα μαστίγιο γιαυτο την απάντησα ναι με άρεσε για να ντυθώ και να την κάνω όπου φύγει φύγει. Αφού ντύνομαι  με στήθηκε στην πόρτα και με λέει θέλω αλλά 30 ευρώ. Την λέω κάναμε συμφωνία με 30 και ζητάς άλλα 30 δεν σου ζήτησα τέτοια γούστα μόνη σου τα δωσες αυτά τα αυταρχικά και το γλυφωμουνι. Για να μην μαλώνω τις τα δινω και ουτε θα ξαναπατησω στο βρωμομουνο  άμα κάνει σε όλους  έτσι θα χάσει πολύ κόσμο.
Από μένα δεν θα την ξανά συστήσω σε κανένα να πάει στο 1ο και στο 3ο Σερρών .
Για την απαράδεκτη συμπεριφορα της , αν κανενας γουσταρει  δονητες και ξυλο ας παει να τρώει και ξυλο και πλαστικια  πουτσα  στον κωλο και να πληρωνει και πολλα οσο θα τις λείπουν τις Κορινας. Πρώτη φορα με εβαλε γυναικα  πλαστικια  πουτσα στον κωλο και τελευταία  .

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Πηρα το προγραμα των 30 ευρω.Ουτε το μουνι της ηθελα να γλυψω δεν ειχα και πολλα στην τσεπη λογω της κρισης ηθελα να περασω με αυτά που ειχα  άλλες 10 μερες.
Μπαίνω στο δώμα της δινω το 30αρι.Αρχιζομαι κανονικά όπως άλλες φορές. Για μια δόση με σταματά  και με λέει κλείσε τα μάτια σου έχω έκπληξη. Εγώ ο αφελής κλείνω τα μάτια δεν σκέφτηκα τίποτα περίεργο από ότι θα μου δίνε. Με δένει τα χέρια με χειροπέδες και είχε ένα δονητή και με το βάζει στην κωλοτρυπιδα. Φωνάζω να σταματήσει με λέει θα σε βουλώσω το στόμα με μια κόκκινη μπάλα. Την λέω δεν γουστάρω τέτοια γούστα. Τέλος πάντων  η πουτσα από την  καυλα δεν κατέβαινε  , όπως ήμουν και δεμένος με τις χειροπέδες με ανεβαίνει από πάνω και με λέει γλύψε το μουνι μου αλλιώς θα σε βουλώσω το στόμα. Τις έκανα το χατίρι. Ύστερα γαμιοταν από πάνω μου και ξανά γλυφωμουνι μέχρι που έχυσα στο μουνι της(με καπότα).Με βγάζει τις χειροπέδες και με λέει σε άρεσε μωρό μου η έκπληξη και με καθαρίζει και τον πουτσο με τα μωρομαντηλα της . Σκέπτομαι  εκείνη την ώρα , αν την πω δεν με άρεσε που ξέρεις εδώ μπορώ να φύγω μαύρος στο ξύλο μπορεί να είχε κανα μαστίγιο γιαυτο την απάντησα ναι με άρεσε για να ντυθώ και να την κάνω όπου φύγει φύγει. Αφού ντύνομαι  με στήθηκε στην πόρτα και με λέει θέλω αλλά 30 ευρώ. Την λέω κάναμε συμφωνία με 30 και ζητάς άλλα 30 δεν σου ζήτησα τέτοια γούστα μόνη σου τα δωσες αυτά τα αυταρχικά και το γλυφωμουνι. Για να μην μαλώνω τις τα δινω και ουτε θα ξαναπατησω στο βρωμομουνο  άμα κάνει σε όλους  έτσι θα χάσει πολύ κόσμο.
Για την απαράδεκτη συμπεριφορα της , αν κανενας γουσταρει  δονητες και ξυλο ας παει να τρώει και ξυλο και πλαστικια  πουτσα  στον κωλο και να πληρωνει και πολλα οσο θα τις λείπουν τις Κορινας. Πρώτη φορα με εβαλε γυναικα  πλαστικια  πουτσα στον κωλο και τελευταία  .
Να προσέχεις τύπε. Σε ξεφτύλισε!

MaximTsigalko7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
11
Like
290
Πόντοι
601
Πήγαινα που δεν πήγαινα τώρα δεν θα ξαναπατήσω.Να πάς γαμιάς και να φύγεις γαμημένος.

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Το Studio Secret ανοιξε και ειναι η Ιουλια χωρις τσατσα και περνας καλα  :rockon: :rockon: :rockon: επιτελους γαμησα καλα πιο καλη περιποιηση η Ιουλια απο τις αλλες φορες.

στα αλλα στον Αι Γιαννη  τζιφος νεκρα δεν εχει τιποτα οπως τα αφησα χαλια μαυρα  :S

Houdini

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
12
Πόντοι
0
Το Studio Secret ανοιξε και ειναι η Ιουλια χωρις τσατσα και περνας καλα  :rockon: :rockon: :rockon: επιτελους γαμησα καλα πιο καλη περιποιηση η Ιουλια απο τις αλλες φορες.

στα αλλα στον Αι Γιαννη  τζιφος νεκρα δεν εχει τιποτα οπως τα αφησα χαλια μαυρα  :S

που είναι το Studio Secret μαν?

MaximTsigalko7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
11
Like
290
Πόντοι
601
Mπουρδέλα scout report.Στο 1ο μπουρδέλο δίπλα στο πρώην εργαστήριο στο Χρυσό μετά το πάθημα του συναγωνιστή Κουκλάκη δεν πήγα.Στο 2ο μπουρδέλο είχε ένα πιπινάκι με ωραίο κώλο μεν ψιλοάβυζο δε.Στο 3ο μπουρδέλο μιά όμορφη κοπέλα με καλό βυζάκι και καλό κώλο αλλά δεν πήγα.Στο 4ο μπουρδέλο είχε μιά νταρντάνα(οι λάτρεις των busty θα την λατρέψουν) την Τζίνα από Σερβία(που αντικατέστησε την Ιουλία) για την οποία και θα ανεβάσω κριτική

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Mπουρδέλα scout report.Στο 1ο μπουρδέλο δίπλα στο πρώην εργαστήριο στο Χρυσό μετά το πάθημα του συναγωνιστή Κουκλάκη δεν πήγα.Στο 2ο μπουρδέλο είχε ένα πιπινάκι με ωραίο κώλο μεν ψιλοάβυζο δε.Στο 3ο μπουρδέλο μιά όμορφη κοπέλα με καλό βυζάκι και καλό κώλο αλλά δεν πήγα.Στο 4ο μπουρδέλο είχε μιά νταρντάνα(οι λάτρεις των busty θα την λατρέψουν) την Τζίνα από Σερβία(που αντικατέστησε την Ιουλία) για την οποία και θα ανεβάσω κριτική
Μπραβο στον Mimnermus90  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

wow1234

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας συνάδελφοι

απο βδομαδα θα ειμαι στα εξωτικά ερρας για δουλεια και λεω να κανω επισκεψη στα κορίτσια της πολης....

υπάρχει τιποτα αξιολογο αυτο τον καιρο;

τι τιμες παιζουν;

MaximTsigalko7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
11
Like
290
Πόντοι
601
Καλησπέρα και καλή χρονιά.Μπουρδέλα 3 και 4 ήταν κλειστά.Ανοιχτά το 1 και το 2 μπουρδέλα.Στο πρώτο απέναντι απ'το στρατόπεδο δούλευε η Τζίνα που ήταν στο 4ο μπουρδέλο και για την οποία έγραψα κριτική.Στο 1ο μπουρδέλο δούλευε η Ειρήνα για την οποία ευθύς αμέσως θα ανεβάσω κριτική.

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
1ο Κορινα εστειλα ενα φιλο μου την ειδε και την εκανε  :badair:
2ο Η Σαρα μια Γυφτορουμανα 30 χρονων  μικρο βυζι μελαχρινη γυρω στο 1,75 μ. με τα πολλα τατουαζ  ολο μη μη μημηκιασα μαπα το καρπουζι  :S μακρια  :S
3ο Κλειστο
4ο Η Μαριαννα απο Ρωσια γυρω στα 28 χρονων  βυζια λιγο πιο μεγαλα απο τις Σαρας , μελαχρινο καλο πιπινι καλη για απλο

αυτα απο την Μπουρδελοτσαρκα χτες 30.1.2016 20,30 η ωρα

Σεκρετ δεν πηγα ακουσα εχει ενα ξανθο καλο, αλλα και εκει με ειπαν οι Σερραιοι οτι  περιμενεις ουρα , ακομα και μετα τις 1,00 το βραδυ εαν πας δεν ξερω ποια ειναι ουτε τηλ. εχει το κοψε το αφεντικο λογω κρισης  :S

θα αναεβασω κριτικες

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Που είναι ρε παιδιά εκείνη η μαρθα;;;

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Που είναι ρε παιδιά εκείνη η μαρθα;;;
Λαρισα- Καρδιτσα-Αθηνα-Αλεξανδρουπολη κανει το ρολο  της τσατσας

Αυτη περασε τα 60 χρ. ακομα :knockinb:??  μπορει και να βγηκε στην συνταξη  :grin:

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Λαρισα- Καρδιτσα-Αθηνα-Αλεξανδρουπολη κανει το ρολο  της τσατσας

Αυτη περασε τα 60 χρ. ακομα :knockinb:??  μπορει και να βγηκε στην συνταξη  :grin:
Ε δε νομίζω ρε φιλε.αντε να είναι 45 τώρα. Από κάτι άλλους πατσάδες χίλιες φορές η μαρθα.εχεις κάποια πληροφορια;

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Kαλησπερα στους συναγωνιστες απο τα Σερρας ρε μαγκες μηπως δουλευει εκει σε σε σας σε κανενα μια ξανθια πιπινα λεπτουλα εν ονοματη Παολα???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom