Νέα

Μπουρδέλα στας Σέρρας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα band
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 787
  • Εμφανίσεις 128K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
εννοειται μαν..για απλο προγραμμα 40 ευρω...δεν γαμιομαστε λεω γω... :grin:
(ευτηχως σε μας εχει 30...)

που εισαι εσυ?σε ποια πολη?αυτο π γραφει ο κουκλακης ειναι κ καλα στουντιο  :grin:
κ Σερρες τ απλο ξεκιναει 30,Θεσσαλονικη μερικα μεινανε μονο με 25 ολα τ αλλα απο 30 κ πανω  :headbang:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
και η Στελλα ελληνιδα ειναι
και οι δυο εχουν ιδιο υψος 1,6
νταρντανες ωραια τιτς  :tits2: σε αφηνουν να τα πιανεις να τα γλυφεις
η Βικτωρια εχει και ενα τατου και κανει με απλο κατευθειαν καραμπαλινκ εχει καστανο μαλλι με λιγο κοκινο απλα το ξαναλαξε την τιμη και αρχιζει με 40 ευρα το απλο .Κανει με 60 ευρα ,  69 ακαποτο τσιπουκι . Για μερικους ισως τζουζη λιγακι απο τιμη αλλα οποιοι γουσταρουν καραμπαλινκ και σε γλυφει στα αυτια στο σωμα σε κανει τουρμπο.Δινει κωλο με 100 ευρα. αυτα σε γενικες γραμμες. κριτικες δεν γραφω γιατι ενας τυπος εδω εχει προβλημα εδω στο σαιτ μολις του περασει θα ξαναγραφω :grin:
δεν βιαζονται και οι δυο

θα γραψω εγω μην αγχωνεσαι  :grin: :grin:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Εχω μια πληροφορια το σικρετ κλεινη νωρις το βραδυ 00:30 με 01:00 .
Τωρα που πλακωσαν και οι ζεστες ισως να ανοιγουν αραια και που.
παρτε τηλ. πριν πατε.
υπαρχει και θρεντ εδω με τα τηλ. επαρχιας.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
παρτε τηλ. πριν πατε.

παρτε τηλ. πριν πατε.

ρε κουκλακη που τις ειδες τις ωραιες στα Σερρας??Η Καζακστανη ειναι σαν αναποδο γαμωτο  :headbang: :headbang: μονο που την ειδα τρομαξα  :o :o :o
και στο σικρετ η ελληνιδα π ελεγες ηταν ψιλομπαζο  :headbang: :headbang: :headbang:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
ρε κουκλακη που τις ειδες τις ωραιες στα Σερρας??Η Καζακστανη ειναι σαν αναποδο γαμωτο  :headbang: :headbang: μονο που την ειδα τρομαξα  :o :o :o
και στο σικρετ η ελληνιδα π ελεγες ηταν ψιλομπαζο  :headbang: :headbang: :headbang:
τις γαμησες ή μονο τις ειδες ?  :grin:
Ειπαμε κινεζα - καζακστανη δεν ειναι δικα σου γουστα  :S

αλλα για την ελληνιδα μεχρι και απο το βιντεο ερως πηγαν πελατες και ολοι τα ιδια λενε καλα λογια την ιδια γνωμη εχουν με μενα  ;)
αμα θες πανε καμια βολτα στο βιντεο-ερως να τα ακουσεις  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
τις γαμησες ή μονο τις ειδες ?  :grin:
Ειπαμε κινεζα - καζακστανη δεν ειναι δικα σου γουστα  :S

αλλα για την ελληνιδα μεχρι και απο το βιντεο ερως πηγαν πελατες και ολοι τα ιδια λενε καλα λογια την ιδια γνωμη εχουν με μενα  ;)
αμα θες πανε καμια βολτα στο βιντεο-ερως να τα ακουσεις  :grin:

μονο τις ειδα ρε...τετοια μπαζα μακρια  :grin: :grin:
καλυτερα μουλεν ρουζ  ;)

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Τραγική  η μπουρδελο -κατάσταση χτες  22/06/2014 στις Σέρρες. :S
Χτες γύρω στις 19,30 η ώρα ξεκίνησα  από το 4ο Σερρών. Δούλευε η Στέλλα από το Σεκρετ . Για την κοπέλα δεν έχω να πω τίποτα τι ξέρω την γαμησα αρκετές φορές όσες φορές κατέβαινα Σέρρες. Ο Τσατσος  μας την χάλασε την δουλειά. Η συμπεριφορά του ήταν απαράδεκτη μέχρι εξωφρενική αν ήταν άλλος στην  θέση μου  θα του έριχνε κάνα μάτσο  ξύλο έχει χάρη που συγκρατήθηκα δεν ξέρω τι τον πείραξε . Μου την είπε από την αρχή κιόλας  , ότι είμαι ματάκιας ,  ότι παίρνω μόνο μάτι και την επόμενη  φορά  αν ξαναπάω όποια και να νε η κοπέλα  θα την παίρνω στο δωμάτιο δίχως να ρωτώ τιμές κλπ. Γουρούνι στο σακί  θέλει να παίρνω ο τύπος . Αυτός γαμαει γουρούνι  ? Μήπως είναι  αδελφή τον παίρνει δεν γαμήθηκε  και για αυτό  τέτοια συμπεριφορά ? Γκαου είναι ο τύπος ούτε ιδέα έχει από μπουρδελα καλύτερα είχαν τσατσαδες που τον βρήκαν τον πυροβολημένο . Μάγκες μακριά μέχρι να φύγει από την Σέρρες ο τύπος .
Πήγα στο 3ο ήταν η κινέζα αλλά είχε ουρά.
Έπειτα πήγα στο 2ο άλλη καντεμιά.2 πελάτες μέσα μάλωνε ο  ένας  με την τσατσα και με την κοπέλα ,  πλήρωσε 90 ευρώ για πίπα δίχως καπότα … . Άκουσα έκανε παράπονα  πίπα μισού λεπτού και γαμηση σχεδόν καθόλου αφού την ήρθε και περίοδο της κοπέλας. Η τσατσα το λογάριασε για μαμηση .  Ζήτησε τα λεφτά του πίσω τον είπε θα τον έδινε μόνο 30 ευρω η τσατσα  πίσω για αποζημίωση , τελικά πήρε ο τύπος μόνο 20 ευρα. Έκλεγε τα λεφτά του η τσατσα έλεγε ‘’θα το κλείσουμε σήμερα’’. Η κοπέλα ήθελε να δουλέψει με ταμπονακι   ήθελε να γαμηθει με μένα , ούτε τιμές με είπε με έλεγε ο άλλος ο τύπος που καθόταν στον καναπέ ‘’κάνε την μην φας φόλα δεν αξίζει δεν βλέπεις τι έπαθε ο φίλος μου ‘’ καλά που τον άκουσα και την έκανα .Έμοιαζε την άλλη λίγο από το 1ο στην εμφάνιση .
Το 1ο ήταν κλειστό

Στο Σικρετ ήταν η Βικτώρια  με αυτά που γιναν  στον Αι-Γιάννη δεν είχα διάθεση να γαμησω  :zfuck:
Τελικά κατάλαβα μόνο τα λεφτά μας θέλουν  καμία καλή υπηρεσία ή κοπέλα  δεν λένε να φέρουν  μια Βικτώρια  και εκείνη την αύξησε την ταρίφα το απλό 40 ευρώ.

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
στο 2ο ηταν η τσατσα απο το 4ο που ηταν με την Ρουμανα - Αντριαννα.
Γυρισε στο ποστο της φαινετε.  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Τραγική  η μπουρδελο -κατάσταση χτες  22/06/2014 στις Σέρρες. :S
Χτες γύρω στις 19,30 η ώρα ξεκίνησα  από το 4ο Σερρών. Δούλευε η Στέλλα από το Σεκρετ . Για την κοπέλα δεν έχω να πω τίποτα τι ξέρω την γαμησα αρκετές φορές όσες φορές κατέβαινα Σέρρες. Ο Τσατσος  μας την χάλασε την δουλειά. Η συμπεριφορά του ήταν απαράδεκτη μέχρι εξωφρενική αν ήταν άλλος στην  θέση μου  θα του έριχνε κάνα μάτσο  ξύλο έχει χάρη που συγκρατήθηκα δεν ξέρω τι τον πείραξε . Μου την είπε από την αρχή κιόλας  , ότι είμαι ματάκιας ,  ότι παίρνω μόνο μάτι και την επόμενη  φορά  αν ξαναπάω όποια και να νε η κοπέλα  θα την παίρνω στο δωμάτιο δίχως να ρωτώ τιμές κλπ. Γουρούνι στο σακί  θέλει να παίρνω ο τύπος . Αυτός γαμαει γουρούνι  ? Μήπως είναι  αδελφή τον παίρνει δεν γαμήθηκε  και για αυτό  τέτοια συμπεριφορά ? Γκαου είναι ο τύπος ούτε ιδέα έχει από μπουρδελα καλύτερα είχαν τσατσαδες που τον βρήκαν τον πυροβολημένο . Μάγκες μακριά μέχρι να φύγει από την Σέρρες ο τύπος .
Πήγα στο 3ο ήταν η κινέζα αλλά είχε ουρά.
Έπειτα πήγα στο 2ο άλλη καντεμιά.2 πελάτες μέσα μάλωνε ο  ένας  με την τσατσα και με την κοπέλα ,  πλήρωσε 90 ευρώ για πίπα δίχως καπότα … . Άκουσα έκανε παράπονα  πίπα μισού λεπτού και γαμηση σχεδόν καθόλου αφού την ήρθε και περίοδο της κοπέλας. Η τσατσα το λογάριασε για μαμηση .  Ζήτησε τα λεφτά του πίσω τον είπε θα τον έδινε μόνο 30 ευρω η τσατσα  πίσω για αποζημίωση , τελικά πήρε ο τύπος μόνο 20 ευρα. Έκλεγε τα λεφτά του η τσατσα έλεγε ‘’θα το κλείσουμε σήμερα’’. Η κοπέλα ήθελε να δουλέψει με ταμπονακι   ήθελε να γαμηθει με μένα , ούτε τιμές με είπε με έλεγε ο άλλος ο τύπος που καθόταν στον καναπέ ‘’κάνε την μην φας φόλα δεν αξίζει δεν βλέπεις τι έπαθε ο φίλος μου ‘’ καλά που τον άκουσα και την έκανα .Έμοιαζε την άλλη λίγο από το 1ο στην εμφάνιση .
Το 1ο ήταν κλειστό

Στο Σικρετ ήταν η Βικτώρια  με αυτά που γιναν  στον Αι-Γιάννη δεν είχα διάθεση να γαμησω  :zfuck:
Τελικά κατάλαβα μόνο τα λεφτά μας θέλουν  καμία καλή υπηρεσία ή κοπέλα  δεν λένε να φέρουν  μια Βικτώρια  και εκείνη την αύξησε την ταρίφα το απλό 40 ευρώ.

Εγω τυπε κουκλακη Σαλονικη ημουν κ Χαλκιδικη ημουν..επαιρνα ματι στις παραλιες κ εβγαινα με γκομενακια κανονικα ... :grin: :grin: :grin:
καλα ο αλλος εδωσε 90ευρω για ακαποτη πιπα? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
και τον εδωσε πισω μονο 20 και το δεχτηκε?τι βλακας που ειναι  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
ποσο μαλακες ειναι αυτοι οι Σερραιοι τελος παντων....πολυ κατσικογαμηδες ρε παιδι μου  :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny:
τον τσατσο αν λες ειναι ενας ψηλος βλακας στο 4ο εμας δν μας εκανε παραπανα αλλα δν μπηκαμε μονο ειδαμε εκεινη τ ρομμουνα και φυγαμε και
2 φορες πηγαμε κιολας  :grin: :grin:..φαινεται μας ειδε ετσι τουμπανους κ δν εκανε παραπονα εμεις δν τα σημωνουμε τα πολλα πολλα κ παντα κανουμε παζαρια.... :grin: :grin:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Εγω τυπε κουκλακη Σαλονικη ημουν κ Χαλκιδικη ημουν..επαιρνα ματι στις παραλιες κ εβγαινα με γκομενακια κανονικα ... :grin: :grin: :grin:
καλα ο αλλος εδωσε 90ευρω για ακαποτη πιπα? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
και τον εδωσε πισω μονο 20 και το δεχτηκε?τι βλακας που ειναι  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
ποσο μαλακες ειναι αυτοι οι Σερραιοι τελος παντων....πολυ κατσικογαμηδες ρε παιδι μου  :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny:
τον τσατσο αν λες ειναι ενας ψηλος βλακας στο 4ο εμας δν μας εκανε παραπανα αλλα δν μπηκαμε μονο ειδαμε εκεινη τ ρομμουνα και φυγαμε και
2 φορες πηγαμε κιολας  :grin: :grin:..φαινεται μας ειδε ετσι τουμπανους κ δν εκανε παραπονα εμεις δν τα σημωνουμε τα πολλα πολλα κ παντα κανουμε παζαρια.... :grin: :grin:
στο 4ο ειναι αυτος (ο τσατσος) ο ψιλος και βλακας με περικεφαλεα  :grin: ακομα εκει ειναι εστειλα αλλον δουλευε η γυφτορουμανα απο οτι με ειπε δεν την γαμησε ουτε ο φιλος που στειλα  :S

το 1ο ανοιξε πηγα χτες 30/06/2014 ωρα 17,00 ηταν μια ξανθια κρητικια δηθεν τα κανει ολα τα μισα με τα ειπε τα αλλα μισα δεν ηξερε να με πει περιμενα την τστατσα που αλλα τσατσα δεν βγηκε και φυγα  :badair:
τιμη απλο 30  γυμνο τσιμπουκι 50  κωλο δινει αλλα τιμη η τσατσα θα μου λεγε
ουτε με συστηθηκε πως την λενε χαλαλουχαχαχαχ στον κοσμο της η κοπελα δεν την γαμησα

στο 3ο ηταν η Νταιανα

στο 2ο ηταν η ιδια με την περιοδο που ειδα ηταν εξω νομιζε θα μπω με το οχημα αλλα εστριψα για το 3ο
κωλοβαρουσαν εξω τσατσα και κοπελα

στο Σεκρετ ηταν η Βικτωρια αυτη γαμησα και απο κει ενα καφεδακι στο Μικελ

μετα πηγα στο τσιτισζεν (Ακροπολη Σερρων) για ουζομεζε ειδα και την μπαλα την εθνικη με την κοστα ρικα

αυτα τα νεα μαγκες
Οι Σερραιοι ειναι λιγο γκαου αλλα κωστακι τι να κανουμε τι αλλη φορα θα ντυθω τσομπανος να αφησω και κανα μουστακι και μουσι να τον παζαρεψω τον πουστη τον τσατσο  :grin:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096

καταθεση εγινε στις 12 /07/2014 και 14/07/2014

Στο 1ο το ΣΚ ηταν η Καμελια απο Θεσ/νικη πολυ καλή στο  :zfuck:
Χτες ηρθε μια Χριστινα απο Ρουμανια την γαμησα και αυτη καλη και εξυπεριτικη μεχρι και πετσετα με εφερε επειδη ειχα ιδρωσει .

στο 2ο ηταν η Νικολετα κοκινομαλλα και αυτη για το μπουλο  :S
στο 3ο ηταν η Νταιννα αξιζει αλλα δεν την γαμησα επειδη πηγα στις αλλες.
στο 4ο ανοιχτο αλλα δεν πηγα μηπως ειναι ο τσατσος και με την πει παλι  :S

στο Σεκρετ η Κατυ απο Γαλλια μια κοντη μελαχρινη με μικρα τιτς  :tits2: ( γυφτοβουλγαρα ειναι ) για τον πουτσο καβαλα η κοπελα μη μη  ολο μη που να με σηκωθει εκανε και παραπονα στην τσατσα οτι  δεν με σηκωνετε.
Χωρις προκαταρτικα απο μονος οπ πουτσος δεν σηκωνετε  :grin:

αυτα τα νεα μαγκες

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
καταθεση εγινε στις 12 /07/2014 και 14/07/2014

Στο 1ο το ΣΚ ηταν η Καμελια απο Θεσ/νικη πολυ καλή στο  :zfuck:
Χτες ηρθε μια Χριστινα απο Ρουμανια την γαμησα και αυτη καλη και εξυπεριτικη μεχρι και πετσετα με εφερε επειδη ειχα ιδρωσει .

στο 2ο ηταν η Νικολετα κοκινομαλλα και αυτη για το μπουλο  :S
στο 3ο ηταν η Νταιννα αξιζει αλλα δεν την γαμησα επειδη πηγα στις αλλες.
στο 4ο ανοιχτο αλλα δεν πηγα μηπως ειναι ο τσατσος και με την πει παλι  :S

στο Σεκρετ η Κατυ απο Γαλλια μια κοντη μελαχρινη με μικρα τιτς  :tits2: ( γυφτοβουλγαρα ειναι ) για τον πουτσο καβαλα η κοπελα μη μη  ολο μη που να με σηκωθει εκανε και παραπονα στην τσατσα οτι  δεν με σηκωνετε.
Χωρις προκαταρτικα απο μονος οπ πουτσος δεν σηκωνετε  :grin:

αυτα τα νεα μαγκες

:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι