Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 861K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
σημερινη επισκεψη στην χοτ βιλλα καρδιτσας το πρωι οπου δουλευε η ξενια η ουκρανεζα.δυνατο μωρο σωμα πλαδαρο βυζι ΜΠΟΜΠΑ :tits2: φατσα πολυ καλη καθολου σπασμενη μετριου αναστηματος ξανθια αυτα απο εμφανιση για οσους δεν την γνωριζουν.η τσατσογρια βεβαια ειπε το κουτοπονηρο <<εχω καινουργια κοπελα>>  λες και ηταν κανα αβγαλτο... :headbang: υπηρεσιες καλες πιπα αψογη με γλυπσημω και στα αρχιδια.στησιμο καλο ανεβηκε και απο πανω μου οπου ειχε πολυ καλη συμμετοχη.social time.στα +το πεντακαθαρο μπουρδελο .ο λιγος κοσμος.only greeks.καλα περασα.καλη σε ολα η ξενια ..θα ξαναπαω.
  πολυ καλη :tits2: :tits2: :zfuck:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
ηταν να παω βιλλα σημερα,αλλα πρωτα πηρα τηλεφωνακι (ας ειναι καλα ο gl) κ μου ανακοινωθηκε οτι δουλευει η Ρουσλανα-Ξενια...οποτε αναβαλεται απο μερους μου η βολτα (την εφαγα πολλες φορες)... :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Οταν θα μαθω για επιστροφη Ντενισας θα ενημερωσω... :grin:

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ηταν να παω βιλλα σημερα,αλλα πρωτα πηρα τηλεφωνακι (ας ειναι καλα ο gl) κ μου ανακοινωθηκε οτι δουλευει η Ρουσλανα-Ξενια...οποτε αναβαλεται απο μερους μου η βολτα (την εφαγα πολλες φορες)... :knockinb: :knockinb: :knockinb: Οταν θα μαθω για επιστροφη Ντενισας θα ενημερωσω... :grin:
  φιλε δεν νομιζω να επιστρεφει η περιφημει ντενισα .η ρουσλανα παντως ειναι καλη

jack23

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
gl τι θα φαμε εμεις αυριο που θα ειμαστε Τρικαλα?
δυστηχως δεν διαβαζω τιποτα ενθαριντικο για περιοχη.
ξερεις τιποτα παραπανω?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
gl τι θα φαμε εμεις αυριο που θα ειμαστε Τρικαλα?
δυστηχως δεν διαβαζω τιποτα ενθαριντικο για περιοχη.
ξερεις τιποτα παραπανω?

Μπα δε θα ξερει , διακοπες ειναι
ολο και καμια καντινα θα βρεις παντως  :cheesy:

jack23

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
απο κοψιδια καλα τα πανε εκει δεν εχω παραπωνο σουπερ αλλα απο το αλλο κρεας, δεν

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
 φιλε δεν νομιζω να επιστρεφει η περιφημει ντενισα
θα σου απαντησω μεσα στην βδομαδα τυπε αν θα ξαναγυρισει...μεχρι τοτε stand by... ;)(την Τριτη θα ειμαι στα αμαρτωλα λημερια του Βαρδαρη ετσι κ αλλιως...) :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Θα ειναι τουλαχιστον αστειο να περιμενει να ξεχειμωνιασει η βιλλα μονο με την Ξενια...δεν λεω φιλοτιμο κρεβατι,αλλα τιποτα παραπανω... :P

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
θα σου απαντησω μεσα στην βδομαδα τυπε αν θα ξαναγυρισει...μεχρι τοτε stand by... ;)(την Τριτη θα ειμαι στα αμαρτωλα λημερια του Βαρδαρη ετσι κ αλλιως...) :knockinb: :knockinb: :knockinb: Θα ειναι τουλαχιστον αστειο να περιμενει να ξεχειμωνιασει η βιλλα μονο με την Ξενια...δεν λεω φιλοτιμο κρεβατι,αλλα τιποτα παραπανω... :P
  μια χαρα φιλε ειναι η ξενια την υδρωνει την φανελα της και πολλα μπραβο απο μενα... :rockon: :rockon: :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
 μια χαρα φιλε ειναι η ξενια την υδρωνει την φανελα της και πολλα μπραβο απο μενα... :rockon: :rockon: :rockon:
μη βιαζεσαι τυπε ,δεν ειπα το αντιθετο,ισα-ισα κανε ενα κοπο κ διαβασε κριτικες που εχω γραψει για αυτην... ;)(οσο εχω πει κ αναφερει για αυτην ειναι θετικα)...
απλα στην συγκριση Ντενισα - Ξενια,η δευτερη χανει κ με διαφορα.Γκεγκε? ;)

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
μη βιαζεσαι τυπε ,δεν ειπα το αντιθετο,ισα-ισα κανε ενα κοπο κ διαβασε κριτικες που εχω γραψει για αυτην... ;)(οσο εχω πει κ αναφερει για αυτην ειναι θετικα)... απλα στην συγκριση Ντενισα - Ξενια,η δευτερη χανει κ με διαφορα.Γκεγκε? ;)
  νταξει ρε φιλε μην μας φας κιολας την ντενισα δεν την εχω δοκιμασει για να σου πω αλλα μολις διαβασα της κριτικες σου και των αλλων μελων σαλταρα ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙΙΙΙΙ?????? :fuck2:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ντενισα με ξενια καμια σχεση....καμια ομως.....κλασεις ανωτερη η ντενισα.....

zeus1984

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Like
70
Πόντοι
1
διΑβαζα οτι γραφοταν για τη ντενισα! και δε τα πιστευα μεχρι που δοκιμασα! ειναι πολυ μπροστα η κοπελα!!!! απιστευτη!!!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
διΑβαζα οτι γραφοταν για τη ντενισα! και δε τα πιστευα μεχρι που δοκιμασα! ειναι πολυ μπροστα η κοπελα!!!! απιστευτη!!!
αυριο το πρωι φευγω για Σαλονικα κ δεν προλαβα να πεταχτω μεχρι βιλλα.Γυρισε τελικα? :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μια αναφορα και απο τρικαλα.....
-οδος τρικαλων πυλης κλειστο.....ερημωσε εδω και εναμιση χρονο....μονο ο σκυλος απεξω θυμιζει οτι καποιος φυλαει το οικημα και τον χωρο.....
-οδος τρικαλων καλαμπακας....το σπιτι της αντζελας κλειστο ακομη με αλυσιδα βαρια....αγνωστο και εδω τι συνεβη.....θα μαθουμε εν καιρω...μηπως παιζει κανενα προβλημα αδειας;μηπως εγκατελειψε οριστικα την πολη;μηπως παρεδωσε και αυτην την αδεια;
-καρδιτσης ανοιχτο το σπιτι με την μαρια την πολωνεζα να κανει τις τελευταιες της εμφανισεις....απο δευτερα θα ειναι η καινουρια κοπελα λεει.....τα χαρτια ετοιμαστηκανε.....για να δουμε τι θα δουμε....η μαρια παει σε μπουρδελο στην ροδο μεχρι τελος του 2011 τουλαχιστον.....

αυτα.....με την τριτη αδεια τι γινεται ρε δημοτικοι υπευθυνοι;ακομα να βγει; :think:

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
μια αναφορα και απο τρικαλα..... -οδος τρικαλων πυλης κλειστο.....ερημωσε εδω και εναμιση χρονο....μονο ο σκυλος απεξω θυμιζει οτι καποιος φυλαει το οικημα και τον χωρο..... -οδος τρικαλων καλαμπακας....το σπιτι της αντζελας κλειστο ακομη με αλυσιδα βαρια....αγνωστο και εδω τι συνεβη.....θα μαθουμε εν καιρω...μηπως παιζει κανενα προβλημα αδειας;μηπως εγκατελειψε οριστικα την πολη;μηπως παρεδωσε και αυτην την αδεια; -καρδιτσης ανοιχτο το σπιτι με την μαρια την πολωνεζα να κανει τις τελευταιες της εμφανισεις....απο δευτερα θα ειναι η καινουρια κοπελα λεει.....τα χαρτια ετοιμαστηκανε.....για να δουμε τι θα δουμε....η μαρια παει σε μπουρδελο στην ροδο μεχρι τελος του 2011 τουλαχιστον..... αυτα.....με την τριτη αδεια τι γινεται ρε δημοτικοι υπευθυνοι;ακομα να βγει; :think:
ωραιος :rockon: :rockon: :rockon: να σε ρωτησω ρε παιχτη η ντενισα γυρισε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom