διπλα στο Κινεζικο. προς Λαρισα μερια μετα την διασταυρωση
Thanks!!
διπλα στο Κινεζικο. προς Λαρισα μερια μετα την διασταυρωση
δυστηχως δοκιμαστηκε ξανα κ οσο καλη ηταν την πρωτη φορα,τοσο απαραδεκτη ηταν αυτη τη φορα...την φαγαμε την φολα κ ειχα καιρο να την φαω ετσι...Ανοιχτο της Αναστασιας με ενα πιπινι με γυαλακια,με 2 αρακι βυζακι κ ομορφο κωλο.Την εχω ξαναπετυχει εκει παλιοτερα.
Δοκιμαστηκε ,πολυ καλη , φρεσκαδουρα σκετη.
αψογη η μιλφαρα στο Καρδιτσης.
πολυ καλη πιπα,ανετη στις εναλλαγες στασεων κτλ...καλο προσωπο,ωραιο 2,5 αρι σφιχτο βυζομπαλο κ δυνατη κωλαρα...καποια στιγμη κριτικη.
νομιζω μεχρι την αλλη εβδομαδα θα κατσει.
εφυγε ,την εστειλαΣε ευχαριστούμε για την ενημέρωση !!
Στείλε και μια κριτική!
;)
Προλαβαίνω να ανεβάσω και δική μου!
και στο Λαρίσης επάνοδος για την φοβερή Στεφανιααλλαγη στο Καρδιτσης,εφυγε η μιλφαρα κ στη θεση της ηρθε μια νεαρη,ψηλη, μοντελε διαστασεων ,με 2 αρακι φυσικο βυζακι,ξανθια.
μου την παρουσιασανε σαν Ισπανιδα.
Δοκιμαστηκε κ ηταν πολυ καλη μεσα στο δωματιο κ κανει κ καλη πιπα.
καποια στιγμη οταν μπορεσω κριτικη.
hot villa εχει μια μιλφ απο Ουκρανια,δοκιμαστηκε κ ειναι τιμια κατασταση.Καλησπέρα στο x studio και στο Hot villa έχει τίποτα καλό??
τουμπανο η Ελλη ,αλλα προσφερε πανω-κατω το ιδιο τυποποιημενο προγραμμα...ακουσα πως ξανανοιξε αυτο προς πυλη (τουμπανο η ελλη που δουλευε τοτε ), αλλα πανε 3-4 χρονια και λογο εργων δε μπορεσα να το βρω
τουμπανο η Ελλη ,αλλα προσφερε πανω-κατω το ιδιο τυποποιημενο προγραμμα...
ε,οχι δα,δεν θα στεναχωρηθω κ για την Ελλη,αλλα τα παραπανω προφανως στα εκανε οχι γτ σε ''αγαπουσε'' αλλα γτ εκτιμησε την μπανκα σου. ;)δε θελω να σε στεναχωρησω αλλα σε εμενα ειχα κανει αρκετα παραπανω χωρις $$ (μονο το κλασικο 30αρι).
ομως το 2013-14 παιζει να τις ειχα αφησει κανενα 500αρικο μεσα σε 1.5χρονο
αναπτηρα ομως δε μου ειχε δωσει >
Ντενιζα,Νατασσα (εδινε κ κωλο στα 30),Ελβιρα Γαλλιδα,Καρλα (εδινε κωλο στα 60),Νικολετα η τσεχα στης Αναστασιας,μια Ρουμανα που τσιμπουκωνε ακα χωρις να το χρεωνει κ εκανε πορνοσταρικο γαμησι (ξεχναω το ονομα,αργοτερα την πετυχα Λιοσιων-Αθηνα ) κτλ...χμμμ απο την αρχη ειχε ξεκινησει καλα, μετα γουσταρα εγω και συνεχισα εκει.
μαλλον γιατι ημουν μικρουλης τοτε και κολλησε η χημεια μεταξυ μας, ποιος ξερει.
αρχες 14 εφυγα οποτε δε προλαβα πολλα.
μια ντενισα θυμαμαι (το καλυτερο σεξ με εκδιδομενη) στο hot vila, 2φορες την προλαβα.
κατι αλλο σπουδαιο δε μου ερχεται στο μυαλο.
τοτε τουλαχιστον γενικα θα ευρησκες κατι οκ που δε θα πεταγες τα λεφτα σου.
τους τελευταιους μηνες, εχουν ελαχιστο κοσμο και εχουν εχουν το στυλ ξεπετας, το σκεφτομαι πολυ για να περασω και τις περισσοτερες φορες δε περναω γιατι δε μου γεμιζουν το ματι :thubsdown: