You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 870K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
enas11
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 9
- Πόντοι
- 10
κλείστο όπως και το Λαρίσης από Πέμπτη ανοίγει με ΛουίζαΧαιρετω του συναγωνιστες! Ξερει κανεις εαν το μπουρδελο προς πυλη ειναι ανοιχτο?
Brasidas Xlempouras
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τι παιζει XStudio τωρα στις γιορτες;
traveler2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα συναγωνιστές... θα ήθελα τη βοηθειά σας γιατί είμαι νέος σαν χρήστης στη σελίδα..
Εκτός από τα κλασσικά μαγαζιά στην περιοχή των Τρικάλων κ Καρδίτσας υπάρχει περίπτωση να βρούμε κοπέλα ανεξάρτητη ;;;ακόμη και στη Λαρισα δεν με νοιάζει....
Τα φώτα σας αν μπορείτε....
Εκτός από τα κλασσικά μαγαζιά στην περιοχή των Τρικάλων κ Καρδίτσας υπάρχει περίπτωση να βρούμε κοπέλα ανεξάρτητη ;;;ακόμη και στη Λαρισα δεν με νοιάζει....
enas11
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 9
- Πόντοι
- 10
Λένα και στο στούντιο προς Μεγαλοχώρι η ΣτεφανίαΤι παιζει XStudio τωρα στις γιορτες;
traveler2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η Λένα δεν άξιζε για εμένα... Η Στεφανία έχει δοκιμαστεί;;Εγκρίνεται απο επιδόσεις και καθαριότητα;
Brasidas Xlempouras
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Βασικα αξιζει για 1η φορα στα Τρικαλα;
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
ναι εχει δοκιμαστει η Στεφανια,ειναι καθαρη παντα κ στην τιμη του απλου προγραμματος (30 €) ειναι απλα μια καλη καταθεση.Τιποτα παραπανω κ λιγοτερο,ειναι λιγο τυπικη στις υπηρεσιες της κ αυτο το εχω συμπερανει σε ολες τις φορες που την εχω τιμησει...κ δεν ειναι λιγες.Η Λένα δεν άξιζε για εμένα... Η Στεφανία έχει δοκιμαστεί;;Εγκρίνεται απο επιδόσεις και καθαριότητα;
ειναι παντα το ιδιο δεν δινει το κατι παραπανω.
Στην κατηγορια αυτη προτιμω προσωπικα τη νικολετα οταν κ οποτε ξαναρθει.Ειναι πιο θερμη γυναικα κ πολυ πιο ομορφη.
μπες στο κανεσεξ.κομ κ βαλε επιλογες Τρικαλα,Καρδιτσα,Λαρισα κτλ θα σου βγαλει πολλα πραγματα.Καλημέρα συναγωνιστές... θα ήθελα τη βοηθειά σας γιατί είμαι νέος σαν χρήστης στη σελίδα..
traveler2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σε ευχαριστωωωω για τις πληροφορίες..ξέρεις τι φάση παίζει με αυτή την Betty στη λαρισα;;;ναι εχει δοκιμαστει η Στεφανια,ειναι καθαρη παντα κ στην τιμη του απλου προγραμματος (30 €) ειναι απλα μια καλη καταθεση.Τιποτα παραπανω κ λιγοτερο,ειναι λιγο τυπικη στις υπηρεσιες της κ αυτο το εχω συμπερανει σε ολες τις φορες που την εχω τιμησει...κ δεν ειναι λιγες.
ειναι παντα το ιδιο δεν δινει το κατι παραπανω.
Στην κατηγορια αυτη προτιμω προσωπικα τη νικολετα οταν κ οποτε ξαναρθει.Ειναι πιο θερμη γυναικα κ πολυ πιο ομορφη.
μπες στο κανεσεξ.κομ κ βαλε επιλογες Τρικαλα,Καρδιτσα,Λαρισα κτλ θα σου βγαλει πολλα πραγματα.
enas11
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 9
- Πόντοι
- 10
άψογη η νέα άφιξη στο Χ στουντιο βικη απο στούντιο στην μεταμορφωσης στν Αθηνα μεταγραφή
μπαμπατσικη ξανθιά μεγάλες φυσικές βυζαρες και αψογη επαγγελματιας με αρίστη γνώση του πως να περάσει καλά ένας αντρας,γλωσσοφιλα,πάθος,τελεια στησιματα ενω δινει και κωλο και κανει φοβερο στοματικο
την συνιστώ σε ολους οσους αρέσουν τα πληθωρικά μωρά με καμπύλες
νέο πιπίνι υπάρχει και προς μεγαλοχωρι
η βικη θα μείνει μέχρι και Κυριακή
μπαμπατσικη ξανθιά μεγάλες φυσικές βυζαρες και αψογη επαγγελματιας με αρίστη γνώση του πως να περάσει καλά ένας αντρας,γλωσσοφιλα,πάθος,τελεια στησιματα ενω δινει και κωλο και κανει φοβερο στοματικο
την συνιστώ σε ολους οσους αρέσουν τα πληθωρικά μωρά με καμπύλες
νέο πιπίνι υπάρχει και προς μεγαλοχωρι
η βικη θα μείνει μέχρι και Κυριακή
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 130
- Εμφανίσεις
- 8K