elpotero
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 0
δεν εχει να κανει με ενημερωση,ειναι καθαρα για αλλο θεμα.Και εγώωωω θέλωωω!!!
Οκ!δεν εχει να κανει με ενημερωση,ειναι καθαρα για αλλο θεμα.
Οκ!
κανένα πρόβλημα!
Καλοπερνάτε στα Τρίκαλα. Ειδικά η Τσέχα είναι όλα τα λεφτάτσεχα νικολετα σημερα προς μεγαλοχωρι η βαρβαρα ξαναγυριζει απο δευτερα
μονικα προς Χ στουντιο
+Ειδικά η Τσέχα είναι όλα τα λεφτά
Καρδίτσης πάλι η Μαριαλένα
ZEI αυτος μας οδηγει....Ο κόπρος δίπλα, που η αλυσίδα του έφτανε μέχρι την πλαϊνή είσοδο,
ζει, ή ψόφησε;
βαρβαρα στο στουντιακι προς μεγαλοχωριΚαλησπέρα..παίζει τίποτα καλό αυτές τις μέρες στα Τρίκαλα;;
Τρικαλα:
Σημερινο περασμα απο το τσαρδι διπλα στο Κινεζικο,δυστηχως ηταν κλειστο,πηγα να τιμησω Βαρβαρα,αλλα πηρα τα αρχιδια μου.
επισκεψη λοιπον στο Καρδιτσης για Μαριαλενα,αλλα αντι αυτης,ειχαμε αλλαγη κ επιστροφη της Νικολ-την κοπελα που την προηγουμενη φορα δεν προλαβα να τιμησω.
Δυστηχως -περα απο την εμφανιση,οπου ειναι ομορφο πιπινι- παιρνει ΜΗΔΕΝ σε συμμετοχη κ διαθεση. Ευτηχως δεν πηρα προγραμμα.
Μονο σε στιγμες απελπιστικης αγαμιας θα ξαναπηγαινα...κ παλι θα το σκεφτομουνα.
Αργοτερα κριτικη.
φολα /κομοδινο πες το οπως θες...μηδεν συμμετοχη,μουτρωμενη,μηδεν διαθεση κτλ.φολα?
μεσα στο προγγραμα κ αυτα
φολα /κομοδινο πες το οπως θες...μηδεν συμμετοχη,μουτρωμενη,μηδεν διαθεση κτλ.
ισως επρεπε να παω στο Χ στην ρωσσιδα την αλλη...μαλακια μου
εννοειται...μολις εστειλα κ κριτικη.keep on walking bro
η νικολετα θα πηγαινε μαλλον αλλα μετα τις 6 απογευμαΤρικαλα:
Σημερινο περασμα απο το τσαρδι διπλα στο Κινεζικο,δυστηχως ηταν κλειστο,πηγα να τιμησω Βαρβαρα,αλλα πηρα τα αρχιδια μου.
επισκεψη λοιπον στο Καρδιτσης για Μαριαλενα,αλλα αντι αυτης,ειχαμε αλλαγη κ επιστροφη της Νικολ-την κοπελα που την προηγουμενη φορα δεν προλαβα να τιμησω.
Δυστηχως -περα απο την εμφανιση,οπου ειναι ομορφο πιπινι- παιρνει ΜΗΔΕΝ σε συμμετοχη κ διαθεση. Ευτηχως δεν πηρα προγραμμα.
Μονο σε στιγμες απελπιστικης αγαμιας θα ξαναπηγαινα...κ παλι θα το σκεφτομουνα.
Αργοτερα κριτικη.
η νικολετα θα πηγαινε μαλλον αλλα μετα τις 6 απογευμα
στο χ επρεπε οντως να πας ακομα μονικα ειναι
εννοειται...μολις εστειλα κ κριτικη.
Τωρα τελευταια σκεφτομαι να βρω μονιμο μουνι να αραξω λιγο.