colonel nathan jessup
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 534
- Πόντοι
- 306
Βαρβαρα και παλι στο στουντιο προς μεγαλοχωρι
Nεα καλη αφιξη στο καρδιτσης που βαφτηκε και εξωτερικα
Νικολ απο μολδαβια ξανθουλα ψηλουλα ομορφη με μεγαλα φυσικα βυζια αλλα μιλφοπιπινι με καλες αναλογιες αψογα ελληνικα και εμπειρια...εχει δουλεψει σε μαγαζια επαρχια και αλλου
Στεφανια προς μεγαλοχωρι
Σασα στο x studio
υποθετω πως ναι ειπε θα καθοταν μεχρι τελος του μηνα.....αν περασω θα ενημερωσωστο Καρδιτσης ειναι ακομη η πιτσιρικα ή εφυγε?
ωραιος. θενκςυποθετω πως ναι ειπε θα καθοταν μεχρι τελος του μηνα.....αν περασω θα ενημερωσω
ναι.Η Στεφανία είναι σε αυτό; Ρωτάω γιατί το καλοσκέφτομαι για μια εξόρμηση
Ευχαριστώ φίλε. Μάλλον θα πάω. Την έχω δοκιμάσει 3 φορές παλιότερα στην Σόλωνος στον Βόλο και έχει περάσει με επιτυχία το crash testναι.
κ αν πας να μας πεις εντυπωσεις.
τιποτα,να περασεις καλα αν πας.Ευχαριστώ φίλε. Μάλλον θα πάω. Την έχω δοκιμάσει 3 φορές παλιότερα στην Σόλωνος στον Βόλο και έχει περάσει με επιτυχία το crash test
εχει ερθει κανα 2 φορες στο ιδιο σπιτι με την Στεφανια,αυτο που ποσταρες την φωτογραφια...Α ρε φίλε. Τι μου θυμίσες; Με την Τσέχα την Νικολέτα έχω κάνει απ΄τα καλύτερα γαμήσια της ζωής μου στην Μωυσέως στον Βόλο. Δυστυχώς έχω χάσει τα ίχνη της
Καλά μαντάτα μου φέρνεις φίλε. θα παρακολουθώ το thread ανελλιπώς απο εδώ και στο εξής και αν έρθει θα την τιμήσω. Πρός το παρόν Στεφανίαεχει ερθει κανα 2 φορες στο ιδιο σπιτι με την Στεφανια,αυτο που ποσταρες την φωτογραφια...
δεν μας διαβασεις εδω που τα γραφουμε με τον κολονελο >
ειναι καυλα η μιλφαρα αυτη
πιστευω θα ξαναρθει...
ωραιος.Καλά μαντάτα μου φέρνεις φίλε. θα παρακολουθώ το thread ανελλιπώς απο εδώ και στο εξής και αν έρθει θα την τιμήσω. Πρός το παρόν Στεφανία
Καλά μαντάτα μου φέρνεις φίλε. θα παρακολουθώ το thread ανελλιπώς απο εδώ και στο εξής και αν έρθει θα την τιμήσω. Πρός το παρόν Στεφανία
Όντως φίλε. Κάνει τίμιο γαμήσι η μιλφάραπολυ καλη η στεφη
στον Βολο ειναι ακομη η μιλφαρα η πορνοσταρ η τζουλη ? ή εφυγε?Όντως φίλε. Κάνει τίμιο γαμήσι η μιλφάρα
Δυστυχώς έφυγε. Αλλά δεν έχουμε παράπονο, κάθησε 3 ολόκληρους μήνες σερί. Τον Οκτώβριο θα είναι στην Βέροια και λογικά μετά θα επιστρέψει πάλι Βόλο. Η Τζούλια γαι μένα είναι κορυφή, παθιασμένη και τα δίνει όλα.στον Βολο ειναι ακομη η μιλφαρα η πορνοσταρ η τζουλη ? ή εφυγε?
με ενα 20 αρικο την ειχα κανει σουρωτηρι στην Βεργας (Αθηνα)...
ναι ειναι καλη περιπτωση...την ειχα παρει κ γω κανα 2-3 φορες κ εμεινα ευχαριστημενος.Δυστυχώς έφυγε. Αλλά δεν έχουμε παράπονο, κάθησε 3 ολόκληρους μήνες σερί. Τον Οκτώβριο θα είναι στην Βέροια και λογικά μετά θα επιστρέψει πάλι Βόλο. Η Τζούλια γαι μένα είναι κορυφή, παθιασμένη και τα δίνει όλα.