Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 908K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
πηγα σημερα στο σπιτακι προς Λαρισα,ειχε την μαυρουλα Γουεντυ στο μενου.Κοσμο δεν ειχε κανεναν.
κ μιας κ πηγα μεχρι εκει της εριξα κ αυτηνης μια πουτσα  :zfuck:
ολα καλα,το μονο κακο την ωρα που εχυνα μεσα στην μουναρα της τραβηχτηκε αποτομα νομιζοντας οτι εσπασε η καποτα κ μου το χαλασε πανω στο καλυτερο... :crazy:
ρομαντικο σκηνικο για μπιλυ:χαλασε η κλειδαρια απο το αμαξι μου,με αποτελεσμα να κλειδωθω απ εξω...κ ευτηχως που χαλασε εξω απο το σπιτι μου οταν γυρισα,γιατι εαν χαλαγε εξω απο το τσαρδι θα γελαγανε κ οι πετρες... :S

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
μουφες σου ειπαν μαν...πηγα σημερα,ειχε την μαυρουλα Γουεντυ στο μενου.Κοσμο δεν ειχε κανεναν.
κ μιας κ πηγα μεχρι εκει της εριξα κ αυτηνης μια πουτσα  :zfuck:
ολα καλα,το μονο κακο την ωρα που εχυνα μεσα στην μουναρα της τραβηχτηκε αποτομα νομιζοντας οτι εσπασε η καποτα κ μου το χαλασε πανω στο καλυτερο... :crazy:
ρομαντικο σκηνικο για μπιλυ:χαλασε η κλειδαρια απο το αμαξι μου,με αποτελεσμα να κλειδωθω απ εξω...κ ευτηχως που χαλασε εξω απο το σπιτι μου οταν γυρισα,γιατι εαν χαλαγε εξω απο το τσαρδι θα γελαγανε κ οι πετρες... :S

θα σε βλεπε κανας πιρφορος η καμια ελλεηνιδα και θα σου βγαινε το ονομα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
θα σε βλεπε κανας πιρφορος η καμια ελλεηνιδα και θα σου βγαινε το ονομα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μπα δεν θα ηταν αυτο το προβλημα,γιατι ετσι κ αλλιως δεν με ξερει κανεις στα Τρικαλα
το θεμα ειναι οτι δεν θα μπορουσα να γυρισω με τα ποδια Καρδιτσα
+ δεν εχω οδικη ασφαλεια για να ερθουν να με μαζεψουν...θα επρεπε να τηλεφωνησω καποιον απο την οικογενεια μου να με μαζεψει,το οποιο φυσικα ειναι η υπερτατη ρομπα.  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
μπα δεν θα ηταν αυτο το προβλημα,γιατι ετσι κ αλλιως δεν με ξερει κανεις στα Τρικαλα
το θεμα ειναι οτι δεν θα μπορουσα να γυρισω με τα ποδια Καρδιτσα
+ δεν εχω οδικη ασφαλεια για να ερθουν να με μαζεψουν...θα επρεπε να τηλεφωνησω καποιον απο την οικογενεια μου να με μαζεψει,το οποιο φυσικα ειναι η υπερτατη ρομπα.  :grin:
παρεπιπτωντος πηγα για την καινουργια Βουλαγαρα,αλλα τζιφος.

και συ τζαμπατζης τυπε?  :2funny: :2funny: :2funny:  :rockon:
εμενα μια φορα περσυ εμεινα απο λαστιχο  :2funny:,ευτυχως βρεθηκε ενας Ιαχωβας και με βοηθησε  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

ΥΓ.Η μαυρουλα καλη?  :grin: :grin: :grin: :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
και συ τζαμπατζης τυπε?  :2funny: :2funny: :2funny:  :rockon:
εμενα μια φορα περσυ εμεινα απο λαστιχο  :2funny:,ευτυχως βρεθηκε ενας Ιαχωβας και με βοηθησε  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

ΥΓ.Η μαυρουλα καλη?  :grin: :grin: :grin: :grin:
εχω ασφαλεια αυτοκινητου ρε Κωστακη,οδικη δεν εχω....
η μαυρουλα καλη,αλλα σημερα λιγο μου τα χαλασε...τεσπα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
εχω ασφαλεια αυτοκινητου ρε Κωστακη,οδικη δεν εχω....
η μαυρουλα καλη,αλλα σημερα λιγο μου τα χαλασε...τεσπα.

αυτο λεμε τυπε,δεν εχεις οδικη βοηθεια σαν εμενα  :grin:
χωρις ασφαλεια δεν κανει  :police: :police: :police: :police:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
τωρα καταλαβα την μαλακια που εκανα...μπερδεψα το Χ στουντιο με αυτο της Λαρισης...νομισα οτι εκει πηγε η καινουργια αφιξη η βουλγαρα... :idiot:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
τωρα καταλαβα την μαλακια που εκανα...μπερδεψα το Χ στουντιο με αυτο της Λαρισης...νομισα οτι εκει πηγε η καινουργια αφιξη η βουλγαρα... :idiot:
Αμάν ρε μαλέα....5 τσαρδιά είναι ναούμε.... :grin:
Έλα Αθήνα,να δεις το φως το αληθινό..... :hi: :hi: :hi: :kneel: :kneel: :kneel: :wanker: :wanker: :wanker:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
gl εχει τηλεφωνο το σπιτι της Ελλης?
για να μην τραβιεμαι αδικα ως εκει.... :zombie: