dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
νεα αφιξη βανα απο βουλγαρια στο Χ στουντιο......δεν την ειδα απλα τηλεφωνο,αν παω θα γραψω
![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
νεα αφιξη βανα απο βουλγαρια στο Χ στουντιο......δεν την ειδα απλα τηλεφωνο,αν παω θα γραψω
gia rixto k Ellinika kostakisκολκο παρι βε?![]()
gia rixto k Ellinika kostakis![]()
στα 30 κ δυο τσαρδια το εχουν κ 35 το απλοποσο παει το μαλλι εκει στην κρυα καρδιτσα?![]()
στα 30 κ δυο τσαρδια το εχουν κ 35 το απλο
... ;)
χαιρω πολυ Κωστακη κ το Μεταξι το χει 10,αφου τα ξερεις τα σκατα της επαρχιαςμοναστηριου στην πιατσα εχει με 15-20![]()
πηγα εριξα μια καλη πουτσα στην Καρλα την καυλα.
Να τα λεμε αυτα παιδια![]()
μουφες σου ειπαν μαν...πηγα σημερα,ειχε την μαυρουλα Γουεντυ στο μενου.Κοσμο δεν ειχε κανεναν.
κ μιας κ πηγα μεχρι εκει της εριξα κ αυτηνης μια πουτσα
ολα καλα,το μονο κακο την ωρα που εχυνα μεσα στην μουναρα της τραβηχτηκε αποτομα νομιζοντας οτι εσπασε η καποτα κ μου το χαλασε πανω στο καλυτερο...
ρομαντικο σκηνικο για μπιλυ:χαλασε η κλειδαρια απο το αμαξι μου,με αποτελεσμα να κλειδωθω απ εξω...κ ευτηχως που χαλασε εξω απο το σπιτι μου οταν γυρισα,γιατι εαν χαλαγε εξω απο το τσαρδι θα γελαγανε κ οι πετρες... :S
μπα δεν θα ηταν αυτο το προβλημα,γιατι ετσι κ αλλιως δεν με ξερει κανεις στα Τρικαλαθα σε βλεπε κανας πιρφορος η καμια ελλεηνιδα και θα σου βγαινε το ονομα![]()
![]()
![]()
![]()
μπα δεν θα ηταν αυτο το προβλημα,γιατι ετσι κ αλλιως δεν με ξερει κανεις στα Τρικαλα
το θεμα ειναι οτι δεν θα μπορουσα να γυρισω με τα ποδια Καρδιτσα
+ δεν εχω οδικη ασφαλεια για να ερθουν να με μαζεψουν...θα επρεπε να τηλεφωνησω καποιον απο την οικογενεια μου να με μαζεψει,το οποιο φυσικα ειναι η υπερτατη ρομπα.
παρεπιπτωντος πηγα για την καινουργια Βουλαγαρα,αλλα τζιφος.
εχω ασφαλεια αυτοκινητου ρε Κωστακη,οδικη δεν εχω....και συ τζαμπατζης τυπε?![]()
![]()
![]()
εμενα μια φορα περσυ εμεινα απο λαστιχο,ευτυχως βρεθηκε ενας Ιαχωβας και με βοηθησε
![]()
![]()
ΥΓ.Η μαυρουλα καλη?![]()
![]()
![]()
![]()
εχω ασφαλεια αυτοκινητου ρε Κωστακη,οδικη δεν εχω....
η μαυρουλα καλη,αλλα σημερα λιγο μου τα χαλασε...τεσπα.
γαμησετα...στην επομενη ανανεωση θα βαλω κ οδικη βοηθεια...για παν ενδεχομενο.αυτο λεμε τυπε,δεν εχεις οδικη βοηθεια σαν εμενα
χωρις ασφαλεια δεν κανει![]()
![]()
![]()
![]()
Αμάν ρε μαλέα....5 τσαρδιά είναι ναούμε....τωρα καταλαβα την μαλακια που εκανα...μπερδεψα το Χ στουντιο με αυτο της Λαρισης...νομισα οτι εκει πηγε η καινουργια αφιξη η βουλγαρα...![]()
εχω ερθει Αθηνα μπιλυ πολλακις κιολας.Αμάν ρε μαλέα....5 τσαρδιά είναι ναούμε....
Έλα Αθήνα,να δεις το φως το αληθινό.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
phges telikagl εχει τηλεφωνο το σπιτι της Ελλης?
για να μην τραβιεμαι αδικα ως εκει....![]()