dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
νεα αφιξη βανα απο βουλγαρια στο Χ στουντιο......δεν την ειδα απλα τηλεφωνο,αν παω θα γραψω
νεα αφιξη βανα απο βουλγαρια στο Χ στουντιο......δεν την ειδα απλα τηλεφωνο,αν παω θα γραψω
gia rixto k Ellinika kostakisκολκο παρι βε?
gia rixto k Ellinika kostakis
στα 30 κ δυο τσαρδια το εχουν κ 35 το απλοποσο παει το μαλλι εκει στην κρυα καρδιτσα?
στα 30 κ δυο τσαρδια το εχουν κ 35 το απλο
... ;)
χαιρω πολυ Κωστακη κ το Μεταξι το χει 10,αφου τα ξερεις τα σκατα της επαρχιαςμοναστηριου στην πιατσα εχει με 15-20
πηγα εριξα μια καλη πουτσα στην Καρλα την καυλα.
Να τα λεμε αυτα παιδια
μουφες σου ειπαν μαν...πηγα σημερα,ειχε την μαυρουλα Γουεντυ στο μενου.Κοσμο δεν ειχε κανεναν.
κ μιας κ πηγα μεχρι εκει της εριξα κ αυτηνης μια πουτσα
ολα καλα,το μονο κακο την ωρα που εχυνα μεσα στην μουναρα της τραβηχτηκε αποτομα νομιζοντας οτι εσπασε η καποτα κ μου το χαλασε πανω στο καλυτερο...
ρομαντικο σκηνικο για μπιλυ:χαλασε η κλειδαρια απο το αμαξι μου,με αποτελεσμα να κλειδωθω απ εξω...κ ευτηχως που χαλασε εξω απο το σπιτι μου οταν γυρισα,γιατι εαν χαλαγε εξω απο το τσαρδι θα γελαγανε κ οι πετρες... :S
μπα δεν θα ηταν αυτο το προβλημα,γιατι ετσι κ αλλιως δεν με ξερει κανεις στα Τρικαλαθα σε βλεπε κανας πιρφορος η καμια ελλεηνιδα και θα σου βγαινε το ονομα
μπα δεν θα ηταν αυτο το προβλημα,γιατι ετσι κ αλλιως δεν με ξερει κανεις στα Τρικαλα
το θεμα ειναι οτι δεν θα μπορουσα να γυρισω με τα ποδια Καρδιτσα
+ δεν εχω οδικη ασφαλεια για να ερθουν να με μαζεψουν...θα επρεπε να τηλεφωνησω καποιον απο την οικογενεια μου να με μαζεψει,το οποιο φυσικα ειναι η υπερτατη ρομπα.
παρεπιπτωντος πηγα για την καινουργια Βουλαγαρα,αλλα τζιφος.
εχω ασφαλεια αυτοκινητου ρε Κωστακη,οδικη δεν εχω....και συ τζαμπατζης τυπε?
εμενα μια φορα περσυ εμεινα απο λαστιχο ,ευτυχως βρεθηκε ενας Ιαχωβας και με βοηθησε
ΥΓ.Η μαυρουλα καλη?
εχω ασφαλεια αυτοκινητου ρε Κωστακη,οδικη δεν εχω....
η μαυρουλα καλη,αλλα σημερα λιγο μου τα χαλασε...τεσπα.
γαμησετα...στην επομενη ανανεωση θα βαλω κ οδικη βοηθεια...για παν ενδεχομενο.αυτο λεμε τυπε,δεν εχεις οδικη βοηθεια σαν εμενα
χωρις ασφαλεια δεν κανει
Αμάν ρε μαλέα....5 τσαρδιά είναι ναούμε....τωρα καταλαβα την μαλακια που εκανα...μπερδεψα το Χ στουντιο με αυτο της Λαρισης...νομισα οτι εκει πηγε η καινουργια αφιξη η βουλγαρα...
εχω ερθει Αθηνα μπιλυ πολλακις κιολας.Αμάν ρε μαλέα....5 τσαρδιά είναι ναούμε....
Έλα Αθήνα,να δεις το φως το αληθινό.....
phges telikagl εχει τηλεφωνο το σπιτι της Ελλης?
για να μην τραβιεμαι αδικα ως εκει....