batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
οποιος ενδιαφερεται ασ παει ετσι γ τ ενημέρωση απλα ...
οποιος ενδιαφερεται ασ παει ετσι γ τ ενημέρωση απλα ...
Απο προσοντα τ λεει?Την ειχα παρει οταν εκανε πιατσα με το αυτοκινητο καβαλας
απεναντι απο τα μικελ.
Για ξεφορτωμα ειναι πολυ καλη.
Ιδια τιμη και στο αυτοκινητο και απο τοτε μου ελεγε με τα ιδια χρηματα να πηγαινω στο σπιτι της με περισσοτερη ανεση και χρονο για περισσοτερς ανωμαλιες.
Απο προσοντα τ λεει?
ρε μουτρο πρεπει ν εισαι τιγκα ανομαλος εσυ ετσι????Την ειχα παρει οταν εκανε πιατσα με το αυτοκινητο καβαλας
απεναντι απο τα μικελ.
Για ξεφορτωμα ειναι πολυ καλη.
Ιδια τιμη και στο αυτοκινητο και απο τοτε μου ελεγε με τα ιδια χρηματα να πηγαινω στο σπιτι της με περισσοτερη ανεση και χρονο για περισσοτερς ανωμαλιες.
ρε μουτρο πρεπει ν εισαι τιγκα ανομαλος εσυ ετσι????
φιλε μ νομιζω μονο φυλης εχειαλανια μ καλησπερα υπαρχει κανα μαγαζι στο μεταξι με κανα καλο καλο κοριτσι με εργαλειο αυτη την περιοδο?
Δεληγιώργη 30, αγορίνα! Ναι έχει όλες τις ώρες. Από τα πρωτα μπουρδελα με τραβελια! Χα χα! Έκανα και εγώ κατι αρπαχτες, τέλη δεκαετίας 80, χα χα! Στάνταρ νυχτερινή βάρδια, 11 μμ με όσο πάει! Φουσκωτός τούμπανο, τότε! Σαλοναρισμα με σπασουάρ πάλης, και μεταμεσονυχτίως και ολόγυμνος να βλέπουν οι πελάτες … τα προσόντα!!!! «Ο παίδαρος μου! Με παλαμάρι σπέσιαλ! Κάνει φούλ πυραυλάτο και δίνει κώλο σε μερακλήδες!», έλεγε ο τσάτσος! Στάνταρ πελάτες ταξιτζήδες, οικοδόμοι, μαστόρια, χαμάληδες, στρατιωτικοί και επαρχία, πολύ επαρχία!!! Τότε, από τα λίγα μπουρδέλα που δέχονταν και μαύρους! Να βγαίνει ο εργαζόμενος από δωμάτιο με τζαμαϊκανό και να μπαίνει σε δωμάτιο με κονγκολέζο! Για ώρες! Μέχρι το κωλομουνό του να μην αντέχει άλλο, παρόλους τους τόνους αλοιφής ξυλοκαϊνης! Αχαχαχχχ!!!Καλημερα.Δεληγιωργη που ακριβως φιλε?εχει ολες τις ωρες τραβεστι?
λενε τιποτα ομως φιλε η φολα ειναι?Δεληγιώργη 30, αγορίνα! Ναι έχει όλες τις ώρες. Από τα πρωτα μπουρδελα με τραβελια! Χα χα! Έκανα και εγώ κατι αρπαχτες, τέλη δεκαετίας 80, χα χα! Στάνταρ νυχτερινή βάρδια, 11 μμ με όσο πάει! Φουσκωτός τούμπανο, τότε! Σαλοναρισμα με σπασουάρ πάλης, και μεταμεσονυχτίως και ολόγυμνος να βλέπουν οι πελάτες … τα προσόντα!!!! «Ο παίδαρος μου! Με παλαμάρι σπέσιαλ! Κάνει φούλ πυραυλάτο και δίνει κώλο σε μερακλήδες!», έλεγε ο τσάτσος! Στάνταρ πελάτες ταξιτζήδες, οικοδόμοι, μαστόρια, χαμάληδες, στρατιωτικοί και επαρχία, πολύ επαρχία!!! Τότε, από τα λίγα μπουρδέλα που δέχονταν και μαύρους! Να βγαίνει ο εργαζόμενος από δωμάτιο με τζαμαϊκανό και να μπαίνει σε δωμάτιο με κονγκολέζο! Για ώρες! Μέχρι το κωλομουνό του να μην αντέχει άλλο, παρόλους τους τόνους αλοιφής ξυλοκαϊνης! Αχαχαχχχ!!!
Μια φορά έκανα το λάθος και πέρασα πάνε πέντε χρόνια νομίζω άθλια κατάσταση φοβόμουν τι θα ακουμπήσεις και τι θα πατήσεις. Δούλευε τότε μια ευτραφής τραβεστί η Μαρίνα αργότερα την είχα πετύχει και στην Πιπίνου.θυμάμαι ότι ούτε καν δωμάτια δεν είχε. Μονοκόμματο με κάτι κουρτίνες να ανοίγουν αριστερά και δεξιά και μαύρο σκοτάδι.
Κάποια εποχή δούλευαν και γυναίκες. Τα σεντόνια πάντα ψωλοχυμένα. Άπλωναν όμως και κανένα εκεί σε μια αυλή όπως μπαίνεις στο ξεκάρφωτο. Αυτά πριν 25 και βάλε χρόνια. Αυτά πριν 25 και βάλε χρόνια.
πιστευω πως παντα ηταν σε αθλια κατασταση. απο τα πιο βρωμικα που εχω δει. παντα ξενερωνα με αυτο το ψευτο face control, απο το πορτακι και εφευγα. μια φορα ειχα μπει μεσα και πανικοβληθηκα, και η τυπισα που δουλευε τραγικη. απλα με ειχε φαει η περιεργεια να περασω... κανα 20αρικο ειχε στοιχισει τοτε η περιεργεια, ουτε τα ρουχα δεν εβγαλα, οντως δεν μπορουσες να ακουμπησεις πουθενα. 15 + χρονια πισω ολα αυταΜια φορά έκανα το λάθος και πέρασα πάνε πέντε χρόνια νομίζω άθλια κατάσταση φοβόμουν τι θα ακουμπήσεις και τι θα πατήσεις. Δούλευε τότε μια ευτραφής τραβεστί η Μαρίνα αργότερα την είχα πετύχει και στην Πιπίνου.
Μια άλλη φορά που πέρασα με τη μούρη που είδα στο πορτακι πήρα δρόμο.
Ρώτα Δεληγιώργη 30 στο Μεταξουργείοθα ηθελα να με γαμησουν σε μπουρδελο υπαρχει καποιο?