You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδέλα με τρανς/τραβεστί στην Αθήνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pisoxostis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 835
- Εμφανίσεις 467K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 6155
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Α και κατι αλλο αδερφε δεν καταλαβα προς τι ο τσαμπουκας ελπιζω να ειναι απλως χιουμορ
Όχι, μωρέ, τσαμπουκάς. Σ' ένα συμπέρασμα κατέληξα. Αν κάνω λάθος, πες μου.
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
Έλα, έλα! Μάλλον τον έχεις φάει εκεί και τώρα προσπαθείς να δικαιολογήσεις τον εαυτό σου.
Δεν πειράζει θα το λησμονήσεις σιγά σιγά. (μέχρι να τον ξαναφάς)
Xαχαχαχαχαχα...
Ποτε τον παιρνεις ποτε τον τρως?
Οπως λεει και ο Μπουγας (ειναι μικρος ο μισθος)
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
στην αδιεξοδο φυλης 104 παιζει και η αννα η οποια ειναι εγχειρισμενη και ψιλοανωμαλη !!!!
Δευτερα τριτη Πεμπτη κ Σαββατο μονο πρωι.
Οταν λες ανωμαλη εννοεις οτι πρεπει να πας με τσιγκινο σωβρακο?
αχαχαχαχαχαχαχαχ
Δηλαδη αδερφε αν καταλαβα καλα πηδηξες ενα μουνι που πριν απο λιγο καιρο τραβαγε και εχυνεΠαιδιά επειδή δεν είμαι από Αθήνα βρέθηκα ως φαντάρος είχα επισκευτεί το studio Λουκά Νίκος κοντά στο Θησείο. Αυτό είναι που έλεγε πριν ο συνάδελφος στου ψυρρή? εκείνη η περιοχή είναι? δηλαδή η Γιώτα που δούλευε το 2004 ήτανε trans?
κι ομωσ ναι!!
Δεν θυμαμαι νουμερα, αλλα,μολις μπεις Εφεσσου απο Αχαρνων, το πρωτο ειναι στο αριστερο χερι, ανεβαινεις λιγες σκαλες και χτυπας κουδουνι. Το δευτερο ειναι στο επομενο τετραγωνο, απο την ιδια πλευρα του δρομου, ισογεια μονοκατοικια.τον αρι8μο απο Εφεσσου και αχαρνων μπορεις να μας το πεις?
aggelooos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Ρε παιδια να σας ρωτησω κατι που το εχω απορια χρονια μιας και σας βρηκα? Στους μη εγχειρισμενους γαμας κωκο σωστα? Σους εγχειρισμενους τι γαμας αν δε γαμας κωλο? Εχουν πλαστικο μουνι? Πως μοιαζει? καταλαβαινουν τιποτα? Αρχιδια οι εγχειριμενοι εχουν η τα κοβουν όλα? Α και αν θελουν να παν για κατουρημα πως πανε?? Αυτα γιατι τα εχω πραγματικα απορια απο μικρος και επειδη δε θα ηθελα να μαθω ο ιδιος πως ρωταω.
Ψυρρή νομίζω αν και δεν έχω προλάβει να πάω τελευταία...Που την Βρίσκουμε????
Η οδός είναι Σαρρή και Λουκά Νίκα γωνιακό όπως κατεβαίνεις την Ερμου στο τέρμα δεξιά απέναντι από ένα θέατρο
mpourdeli@ris
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 22
- Πόντοι
- 1
η Αλικη που δουλευει ρε παιδια?Τι ωρες?Ποσο?
Ναι φίλε μου είναι στον δρόμο που καταλήγει στα μαγαζιά στου ΨυρρήΛουκά Νίκα???? (Με κεφαλαια ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ)
Σορρυ ου χαλαω το thread αλλα υπαρχει τετοια οδος???
Παντως με τετοια ονομασια οδου το "σπιτι" παραμπεμπει σε μη εγχειρισμενο τραβελι!!!(Τραβελια με ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ)
Ειναι ενα μπουρδελο με εσωτερικη καγκελοπορτα? Γιατι μια φορα που πηγα τα κλασα νομιζα οτι θα με κλεισουν μεσα και θα με βιασει το τραβελι αυτο....Αντζελα στο Φυλης 104-μακραν- η καλυτερη σημερα
Εκει Κυριακη/Δευτερα/Τριτη/Παρασκευη απογευματινη βαρδια, 17.00'-24.00', κοστος απο Ε 25 εως Ε 60.
Συναγωνιστη, οντως αυτο ειναι, δοκιμασε αφοβα Αντζελα,η μονη που αξιζει εκει.Δεν κινδυνευεις απο τιποτα εκει, καθαροτατο και η Α απαιχτη.Απο Δευτερα εκει, τωρα λειπει σε διακοπες.Ειναι ενα μπουρδελο με εσωτερικη καγκελοπορτα? Γιατι μια φορα που πηγα τα κλασα νομιζα οτι θα με κλεισουν μεσα και θα με βιασει το τραβελι αυτο....
Καλα το ειχα οσμιστει οτι ητανε τραβελι και την εκανα τρεχοντας....Συναγωνιστη, οντως αυτο ειναι, δοκιμασε αφοβα Αντζελα,η μονη που αξιζει εκει.Δεν κινδυνευεις απο τιποτα εκει, καθαροτατο και η Α απαιχτη.Απο Δευτερα εκει, τωρα λειπει σε διακοπες.
Δεν εχω τα κοτσια να παω με τραβελι ακομα προτιμω τα φυσικα μουνια!
Διαγραμμένο μέλος 9044
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Για το 99 έχουμε να διαβάσουμε πολύ καιρο. εχει παει πρόσφατα καποιος συνάδελφος?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K