ευχαριστω babbino μαλλον καλα πρεπει να περασες!φιλε pacwman . Η Χαρα που εχω δοκιμασει εγω ειναι μη εγχειρισμενη κορμαρα γυρω στα 26.κοκκινομαλλα με πλουσιο στηθος.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδέλα με τρανς/τραβεστί στην Αθήνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pisoxostis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 836
- Εμφανίσεις 468K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Φυλης 104,στο αδιεξοδο, αξιζει ΜΟΝΟΝ η Αντζελα.Βαρδια μονον απογευμα/βραδυ Κυριακη/Δευτερα/Τριτη και Παρασκευη αν δεν κανω λαθος.Εγχειρισμενη,ξανθια,καλο σωμα, προθυμη, με Ε 40,περισσοτερη ωρα και "κωλουρι".
Στο Πιπινου και Αριστοτελους, μονον ΜΗ εγχειρισμενα, μετριες, γενικα, καταστασεις. ΕΥΡΩ 40.
Καλλιφρονα και Δροσοπουλου,κατ'εμε, αξιζει μονον η Διω,μαυρο μακρυ μαλλι, καλο σωμα, εγχειρισμενη ΑΛΛΑ δεν δινει κωλουρι.
Φυλης 99-υπογειο-εχουν γραφτει καλες κριτικες για την Καρμεν,μαλλον σε απογευματινη βαρδια πρεπει να παιζει.
Στα δυο σπιτια της Εφεσσου/Αχαρνων, μονον εγχειρισμενα,με οριακα καλυτερα, αυτα του δευτερου σπιτιου, δηλαδη της ισογειας μονοκατοικιας.Καποιες δινουν κωλουρι με κατι εξτρα.
Στο Πιπινου και Αριστοτελους, μονον ΜΗ εγχειρισμενα, μετριες, γενικα, καταστασεις. ΕΥΡΩ 40.
Καλλιφρονα και Δροσοπουλου,κατ'εμε, αξιζει μονον η Διω,μαυρο μακρυ μαλλι, καλο σωμα, εγχειρισμενη ΑΛΛΑ δεν δινει κωλουρι.
Φυλης 99-υπογειο-εχουν γραφτει καλες κριτικες για την Καρμεν,μαλλον σε απογευματινη βαρδια πρεπει να παιζει.
Στα δυο σπιτια της Εφεσσου/Αχαρνων, μονον εγχειρισμενα,με οριακα καλυτερα, αυτα του δευτερου σπιτιου, δηλαδη της ισογειας μονοκατοικιας.Καποιες δινουν κωλουρι με κατι εξτρα.
arxigamikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
στην αδιεξοδο φυλης 104 παιζει και η αννα η οποια ειναι εγχειρισμενη και ψιλοανωμαλη !!!!
Δευτερα τριτη Πεμπτη κ Σαββατο μονο πρωι.
Δευτερα τριτη Πεμπτη κ Σαββατο μονο πρωι.
Διαγραμμένο μέλος 9044
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Φυλης 104,στο αδιεξοδο, αξιζει ΜΟΝΟΝ η Αντζελα.Βαρδια μονον απογευμα/βραδυ Κυριακη/Δευτερα/Τριτη και Παρασκευη αν δεν κανω λαθος.Εγχειρισμενη,ξανθια,καλο σωμα, προθυμη, με Ε 40,περισσοτερη ωρα και "κωλουρι".
Εκτος τη Διω τι αλλο παιζει Καλλιφρονα?
edit savalas
φιλαρακι γραφε με μικρα Ελληνικα,την επομενη απο το να στο διορθώσω θα στο διαγράψω
anarchymits
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
μια ερώτηση παιδιά. πως μπορώ να καταλάβω αν η κοπέλα είναι τρανσ μεσα στα σκοτάδια? αν το φώς απο εξω είναι μπλέ τι παίζει?
Ρε παιδια συγνωμη κι ολας αλλα τι σκατα λετε ποιος φυσιολογικος αντρας θα πηγαινε με τρανς ειναι αηδιαστικο και κατι αλλο στα στουντιο Πιπινου και Δροσοπουλου υπαρχουν τρανς ?Ρωταω μπας και εχω γαμησει κανα πουστη κατα λαθος.Α και κατι αλλο οταν λετε ΜΗ εγχειρισμενα δηλαδη με αρχιδια ρε παιδια παμε καλα?Φυλης 104,στο αδιεξοδο, αξιζει ΜΟΝΟΝ η Αντζελα.Βαρ δια μονον απογευμα/βραδυ Κυριακη/Δευτερα/Τριτη και Παρασκευη αν δεν κανω λαθος.Εγχειρισμενη,ξανθια,καλο σωμα, προθυμη, με Ε 40,περισσοτερη ωρα και "κωλουρι".
Στο Πιπινου και Αριστοτελου ς, μονον ΜΗ εγχειρισμενα, μετριες, γενικα, καταστασεις . ΕΥΡΩ 40.
Φυλης 99-υπογειο-εχουν γραφτει καλες κριτικες για την Καρμεν,μαλλον σε απογευματιν η βαρδια πρεπει να παιζει.
Στα δυο σπιτια της Εφεσσου/Αχαρνων, μονον εγχειρισμενα,με οριακα καλυτερα, αυτα του δευτερου σπιτιου, δηλαδη της ισογειας μονοκατοικι ας.Καποιες δινουν κωλουρι με κατι εξτρα.
το ελεησον και σοσον ημας το εχεις ακουσει?Σόρυ που επεμβαίνω αλλά το περί ορέξεως κολοκυθόπιτα το έχεις ακόυσει;
ΓΑΜΑΤΕ(γυναικες)ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ
Αδερφέ εισαι εκτός υλης.Αμα δεν γουστάρεις δεν ποστάρεις.Ρε παιδια συγνωμη κι ολας αλλα τι σκατα λετε ποιος φυσιολογικος αντρας θα πηγαινε με τρανς ειναι αηδιαστικο και κατι αλλο στα στουντιο Πιπινου και Δροσοπουλου υπαρχουν τρανς ?Ρωταω μπας και εχω γαμησει κανα πουστη κατα λαθος.Α και κατι αλλο οταν λετε ΜΗ εγχειρισμενα δηλαδη με αρχιδια ρε παιδια παμε καλα?
Απο συμβουλες και ηθική εχουμε χορτάσει τοσα χρόνια.
anarchymits
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
δεν απαντήθηκε η ερωτησή μου ρε παιδιά. πως μπορώ να καταλαβω αν η κοπέλα ειναι τρανς. και επίσης το μπλέ φως σε μερικά μπουρδέλα τι σημαίνει?
Δεν νομιζω το μπλε φως να σημαινει κατι το ιδιαιτερο,μαλλον ξεμεινανε απο λευκες λαμπες. Στο ημιφως, ειναι λιγο δυσκολο να ξεχωρισεις καλα, αλλα, η φωνη, σχεδον παντα, ειναι ενας οδηγος, γι'αυτο ορισμενες δεν μιλανε οταν βγαινουν σαλονι. Επισης ο σωματοτυπος, το μεγεθος των χεριων, οι πλατες και τυχον περιεργα στηθη. Διαβαζωντας το thread, θα εντοπισεις τα σπιτια που εχουν αποκλειστικα εγχειρισμενα/μη εγχειρισμενα.δεν απαντήθηκε η ερωτησή μου ρε παιδιά. πως μπορώ να καταλαβω αν η κοπέλα ειναι τρανς. και επίσης το μπλέ φως σε μερικά μπουρδέλα τι σημαίνει?
Rafelo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.790
- Πόντοι
- 5.547
τον αρι8μο απο Εφεσσου και αχαρνων μπορεις να μας το πεις?
Διαγραμμένο μέλος 6155
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδια συγνωμη κι ολας αλλα τι σκατα λετε ποιος φυσιολογικος αντρας θα πηγαινε με τρανς ειναι αηδιαστικο και κατι αλλο στα στουντιο Πιπινου και Δροσοπουλου υπαρχουν τρανς ?Ρωταω μπας και εχω γαμησει κανα πουστη κατα λαθος.Α και κατι αλλο οταν λετε ΜΗ εγχειρισμενα δηλαδη με αρχιδια ρε παιδια παμε καλα?
Έλα, έλα! Μάλλον τον έχεις φάει εκεί και τώρα προσπαθείς να δικαιολογήσεις τον εαυτό σου.
Δεν πειράζει θα το λησμονήσεις σιγά σιγά. (μέχρι να τον ξαναφάς)
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.554
- Πόντοι
- 456
Αυτή δεν είναι η Χαρά. Είναι η Δήμητρα (Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα από τις 5 μέχρι τις 9 περίπου) που είναι και η πιο ωραία του μαγαζιού.φιλε pacwman . Η Χαρα που εχω δοκιμασει εγω ειναι μη εγχειρισμενη κορμαρα γυρω στα 26.κοκκινομαλλα με πλουσιο στηθος.
Η Χαρά είναι περίπου στην ίδια ηλικία, μελαχροινή με ίσια μακρυά μαλλιά και αδύνατη (Δευτέρα και Τετάρτη απόγευμα).
Μόνο μία παίζει εκεί εγχειρισμένη, που πάει Παρασκευή και Σάββατο απόγευμα.
Δευτέρα και Τετάρτη μέχρι τις 5 περίπου το απόγευμα είναι η Καίτη που έχει και προφίλ με φωτό στο adult.gr
δεν απαντήθηκε η ερωτησή μου ρε παιδιά. πως μπορώ να καταλαβω αν η κοπέλα ειναι τρανς. και επίσης το μπλέ φως σε μερικά μπουρδέλα τι σημαίνει?
Θα το καταλαβεις , εαν της ζητησεις να σε .......
Το μπλε φως σε καποιες περιπτωσεις κανει πιο μυστηριακη την ατμοσφαιρα , και καλυπτει τις ατελειες του τραβελιου , μπορει βεβαια να τους εχει καει η κοκκινη λαμπα , και εβαλαν οτι βρηκαν προχειρο .
Οχι νομιζω οτι εκει ειχαν original μουνι τωρα δεν ξερω αν στην μπουρδελοκαριερα μου εχω ξεπαρπαλιασει κανα μουνι πρωην πουτσο αλλα δε νομιζωΈλα, έλα! Μάλλον τον έχεις φάει εκεί και τώρα προσπαθείς να δικαιολογήσεις τον εαυτό σου.
Α και κατι αλλο αδερφε δεν καταλαβα προς τι ο τσαμπουκας ελπιζω να ειναι απλως χιουμορΈλα, έλα! Μάλλον τον έχεις φάει εκεί και τώρα προσπαθείς να δικαιολογήσεις τον εαυτό σου.
Παιδιά επειδή δεν είμαι από Αθήνα βρέθηκα ως φαντάρος είχα επισκευτεί το studio Λουκά Νίκος κοντά στο Θησείο. Αυτό είναι που έλεγε πριν ο συνάδελφος στου ψυρρή? εκείνη η περιοχή είναι? δηλαδή η Γιώτα που δούλευε το 2004 ήτανε trans?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K