Νέα

Μπουρδέλα με τρανς/τραβεστί στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pisoxostis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 834
  • Εμφανίσεις 467K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Like
56
Πόντοι
0
Η καλύτερη τρανς που υπάρχει σε στούντιο?

Mpirimpas76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
11
Like
1.169
Πόντοι
371
Η καλύτερη τρανς που υπάρχει σε στούντιο?
Το καλύτερη είναι σχετικό φίλε...το βασικό είναι να μην είναι ξεπέτα !!!
Για εμένα ας πούμε καλύτερη είναι η Βικαρα απο Αγκύρας 1....
Για άλλον κάποια άλλη τρανς...
Είναι και τι σου βγάζει η καθεμιά...

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.819
Πόντοι
3.886
Το καλύτερη είναι σχετικό φίλε...το βασικό είναι να μην είναι ξεπέτα !!!
Για εμένα ας πούμε καλύτερη είναι η Βικαρα απο Αγκύρας 1....
Για άλλον κάποια άλλη τρανς...
Είναι και τι σου βγάζει η καθεμιά...
Η Βίκυ αν την θες για παθητική είναι ότι καλύτερο...Για ενεργητική είναι με τις μέρες της

PazzFuzz

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
64
Πόντοι
0
Παιδιά την είχε πάρει το μάτι μου πέρσι στην πλατεία Βικτωρίας να πίνει καφέ και σήμερα να κατηφορίζει Μεταξουργείο....
Ψιλή επιβλητική τρανσέξουαλ με ξανθό καρέ μαλλί και λίγη κοιλίτσα....την ξέρετε? Πως την λένε, έχει αγγελία και που τη βρίσκουμε?

Jay333

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
0
Στα τέλη του Αυγούστου έκανα τις δύο πρώτες μου απόπειρες με τρανς και σε οίκο γενικώς. Η πρώτη με Σόφη στο φ99 τραυματική.... Αν εγκριθεί και δημοσιευτεί θα μάθετε λεπτομέρειες στο γιατί. Η δέυτερη στο φ104 ακριβώς το αντίθετο. Δε θυμάμαι το όνομα της κοπέλας αλλά ήταν κυριολεκτικά σε εμφάνιση και σε συμπεριφορά αυτό που ψάχνει κανείς όταν πρωτοπηγαίνει. Είχε μάυρο δέρμα, πολύ γυναικεία ψαρακτηριστικά και μια γλύκα που ούτε σε γυναίκα δε βρίσκεις. Δεν έκανε το παραμικρό χωρίς να σιγουρευτεί ότι ειμαι οκ με αυτό και ότι μου αρέσει. Φυσικά επειδή είναι στούντιο η τιμή είναι πολύ μεγαλύτερη και κατά τη γνώμη μου καμία συνέυρεση δεν αξίζει τριψήφιο ποσό. Ωστόσο και στο φ99 με το 1/3 της τιμής μάλλον περισσότερο τα κλαψα. Στο 99 πέρασα πραγματικά άσχημα και ένιωσα σαν να μουν εγώ η πουτάνα. Σαν να μην υπήρχα και σαν να μην ειχε σημασία τι θέλω. Σας τα γράφω εδώ γιατί δεν βρίσκω το φ104 για να γράψω κριτική και για να έχουμε όλοι τον νου μας στο τι ζητάμε και τι πάιρνουμε

Εγγρ.
25 Αυγ 2023
Like
943
Πόντοι
81
Στα τέλη του Αυγούστου έκανα τις δύο πρώτες μου απόπειρες με τρανς και σε οίκο γενικώς. Η πρώτη με Σόφη στο φ99 τραυματική.... Αν εγκριθεί και δημοσιευτεί θα μάθετε λεπτομέρειες στο γιατί. Η δέυτερη στο φ104 ακριβώς το αντίθετο. Δε θυμάμαι το όνομα της κοπέλας αλλά ήταν κυριολεκτικά σε εμφάνιση και σε συμπεριφορά αυτό που ψάχνει κανείς όταν πρωτοπηγαίνει. Είχε μάυρο δέρμα, πολύ γυναικεία ψαρακτηριστικά και μια γλύκα που ούτε σε γυναίκα δε βρίσκεις. Δεν έκανε το παραμικρό χωρίς να σιγουρευτεί ότι ειμαι οκ με αυτό και ότι μου αρέσει. Φυσικά επειδή είναι στούντιο η τιμή είναι πολύ μεγαλύτερη και κατά τη γνώμη μου καμία συνέυρεση δεν αξίζει τριψήφιο ποσό. Ωστόσο και στο φ99 με το 1/3 της τιμής μάλλον περισσότερο τα κλαψα. Στο 99 πέρασα πραγματικά άσχημα και ένιωσα σαν να μουν εγώ η πουτάνα. Σαν να μην υπήρχα και σαν να μην ειχε σημασία τι θέλω. Σας τα γράφω εδώ γιατί δεν βρίσκω το φ104 για να γράψω κριτική και για να έχουμε όλοι τον νου μας στο τι ζητάμε και τι πάιρνουμε
την εχω παρει την Σοφη σαν ενεργητικος,το παθητικο ετσι κ αλλιως δεν μ ενδιαφερει.
Απο τις χειροτερες κατ εμε...αδιαφορη,αγγαρεια,βαριεστημενη ΔΥ νοοτροπια.
Δεν ξερω αν ειναι ετσι μ ολους,αλλα εννοειται δεν ξαναπηγα.
Γενικα ο οικος δεν εχει κ το καλυτερο ονομα οσον αφορα υπηρεσιες.
Καλυτερα Αγκυρας 1,Φ104 ή εκεινο στη πιπινου

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.819
Πόντοι
3.886
Νμζ η Σόφη είναι καθαρά ενεργητική και το δείχνει για αυτό πήγε έτσι η φάση

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.411
Πόντοι
2.356
Έχει κανείς πληροφόρηση για το τι παίζει στην Πιπίνου 54 αυτή τη περίοδο και ποιες έχει και τι ώρες; Δεν θέλω να πετύχω την "παλιά" Κορίνα. Τις προάλλες, πριν λίγες μέρες, πήγα νωρίς το απόγευμα (γύρω στις 17:00 καθημερινή) και ήταν κλειστό με σβηστά φώτα. Είχα να πάω βόλτα σε εκείνα τα μέρη πολλά, πολλά χρόνια.

Υ.Γ. Αυτό το μπουρδέλο, μου βγάζει κάτι το "γοητευτικά" παρακμιακό.

Τελευταία τροποποίηση:

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.819
Πόντοι
3.886
Έχει κανείς πληροφόρηση για το τι παίζει στην Πιπίνου 54 αυτή τη περίοδο και ποιες έχει και τι ώρες; Δεν θέλω να πετύχω την "παλιά" Κορίνα. Τις προάλλες, πριν λίγες μέρες, πήγα νωρίς το απόγευμα (γύρω στις 17:00 καθημερινή) και ήταν κλειστό με σβηστά φώτα. Είχα να πάω βόλτα σε εκείνα τα μέρη πολλά, πολλά χρόνια.

Υ.Γ. Αυτό το μπουρδέλο, μου βγάζει κάτι το "γοητευτικά" παρακμιακό.
Νμζ πρωινές ώρες είναι ανοιχτό

xazo786

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2023
Like
34
Πόντοι
0
το δεληγιωργη 30 μου ειχε κατι τραβελια ,δουλευει ακομα η οχι,αν ναι συμφερει

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom