Επισκέπτης
Ποιες έχουν μείνει;
Η Μόνικα/Ασία στο Μούσες είναι μιλφ
Η Νάντια στο Silver spa είναι προμιλφ
Η Σίντυ στο Σινώπης μιλφ
Η Βανέσα στο Σινώπης λίγο πιο νέα
Ποιες έχουν μείνει;
Η Μόνικα/Ασία στο Μούσες είναι μιλφ
Η Νάντια στο Silver spa είναι προμιλφ
Η Σίντυ στο Σινώπης μιλφ
Η Βανέσα στο Σινώπης λίγο πιο νέα
καλησπέρα σε πια βάρδια είναι η κυρία που αναφέρεις ?Φυλής 66Δ πρωινή η Ντέμυ, ταϋλανδεζα από το Πουκετ.
Νεαρή, όμορφη, αδύνατη, μακρύ μαλλί μαύρο μεταξένιο, φτιαγμένα χείλη αλλά όχι αντιαισθητικά.
Ομιλητική, με την κλασσική προφορά ασιάτισας που μας φτιάχνει, πρόσχαρη, απλό πρόγραμμα, πολύ καλή πίπα με λάστιχο.
Συνισταται στους ασιατόφιλους/ταυλανδόπληκτους διότι εμφανισιακά είναι αυτό που πάντα θέλαμε και ονειρευόμασταν. Κατά τα άλλα μέτριο πρόγραμμα.
καλησπέρα σε πια βάρδια είναι η κυρία που αναφέρεις ?
Του τοκανες δυσκολο.
Φυλής 66Δ πρωινή η Ντέμυ, ταϋλανδεζα από το Πουκετ.
Νεαρή, όμορφη, αδύνατη, μακρύ μαλλί μαύρο μεταξένιο, φτιαγμένα χείλη αλλά όχι αντιαισθητικά.
Ομιλητική, με την κλασσική προφορά ασιάτισας που μας φτιάχνει, πρόσχαρη, απλό πρόγραμμα, πολύ καλή πίπα με λάστιχο.
Συνισταται στους ασιατόφιλους/ταυλανδόπληκτους διότι εμφανισιακά είναι αυτό που πάντα θέλαμε και ονειρευόμασταν. Κατά τα άλλα μέτριο πρόγραμμα.
Αν ειναι αυτη απο την ΤΑυλανδη εγω ειμαι απο την Νορβηγια.....ταπα, προσωπο με γωνιες, υπερβολικα λεπτη και αβυζη...
Δεν δοκιμασα....
Ξέρει κανείς να μου πει αν αξίζει η Νίνα η ψηλή Κινέζα από Καλλιρόης 48?
Από Πουκέτ είπε.
Αλλά είχε και την προφορά και το στυλ. Δεν μου μοιάζει για Καζάκα
Εκτός αν είναι τόσο καλά δασκαλεμένη
Πάντως το φαντασιακό το καλύπτει
Χα χαΑυτή τη στιγμή τα δεδομένα είναι κάπως ασαφή και δυσοίωνα.
Υπάρχει η Γιόκο στο Βουλής 41, ήταν παλιά στο Κηφισίας 10 (άλλοτε ως γιαπωνέζα, άλλοτε ως κορεάτισσα)
Υπάρχει η Σίντυ στο Σινώπης
Αναφέρθηκε μια Φιλιππινέζα Νουμα στο Μούσες αλλά μάλλον ήταν μούφα, διότι ποτέ κανείς δεν την είδε
Υπάρχει και η Γιν Γιν στο Κατεχάκη που είναι κινέζα γλυκύτατη και πανέμορφη με καλό πρόγραμμα.
Παίζει μια ταυλανδέζα στο Moment massage στο Κουκάκι που κάνει μόνο φραπέ.