Νέα

Μπουρδέλα και Studio με Ασιάτισσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPAWN
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 450
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

crazyj

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα και από ένα καινούργιο. Επειδη μ'αρέσουν οι ασιάτισσες κτύπησα σαν free lancer από Ομόνοια. Κινέζάκι εξαιρετικό.Κοντό όπως όλα αλλά πολύ ευέλικτο.Πολύ καλή πιπούλα , πολύ καλό σφικτό κωλαράκι. Μου άρεσε .Τοπ συγκεκριμένο το έχω πάρει δύο τρεις φορές.Την έβαλα να μου καθαρίσει και τα balls από τις τριχούλες. Εξαιρετική!!

πόσο πάνε οι κινεζούλες στην Ομόνοια? έχω μία φαντασίσωση με 2 κινεζούλες...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Σε ποιο σημείο στην Ομόνοια;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλημέρα και από ένα καινούργιο. Επειδη μ'αρέσουν οι ασιάτισσες κτύπησα σαν free lancer από Ομόνοια. Κινέζάκι εξαιρετικό.Κοντό όπως όλα αλλά πολύ ευέλικτο.Πολύ καλή πιπούλα , πολύ καλό σφικτό κωλαράκι. Μου άρεσε .Τοπ συγκεκριμένο το έχω πάρει δύο τρεις φορές.Την έβαλα να μου καθαρίσει και τα balls από τις τριχούλες. Εξαιρετική!!
για δωσε λεπτομερειες τυπε

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
uparxei simeio na broume kinezakia???kanoun piatsa pouthena??mono gia maures ksero omonoia

milf-fan

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Κριτικές
28
Like
0
Πόντοι
11
χτες στη σωκράτους πέρναγε ένα τρελό ασιατικό μωρό με ντύσιμο ξέκωλο και μακρύ μαλλί
μάλλον ήταν της δουλειάς. θα ξανατσεκάρω γιατί ήμουν σε ταξί.
έχει πάρει κανείς μια κινέζα που έχει σπίτι κάπου στη θερμοπυλών
100 ευρώ φουλ με μασαζ; τι λέει εμφανισιακά;

Αλάργα!
αδιαφορο μιλφ, ουτε πιπα ξερει ουτε συφρυροκοπημα αντεχει, ένα χάλι
και μιζέρια ολο το πακετο
αλαργα!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
χτες στη σωκράτους πέρναγε ένα τρελό ασιατικό μωρό με ντύσιμο ξέκωλο και μακρύ μαλλί
μάλλον ήταν της δουλειάς. θα ξανατσεκάρω γιατί ήμουν σε ταξί.
έχει πάρει κανείς μια κινέζα που έχει σπίτι κάπου στη θερμοπυλών
100 ευρώ φουλ με μασαζ; τι λέει εμφανισιακά;
100 ευρω τυπε?
πολλα ειναι δικε μου
την πηγες στις θερμοπυλες για στενο μαρκαρισμα ε :2funny:

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1

pos ginete bre paidia gia boithiste???uparxoun kinezakia mikra na peraso mia bolta??ti ores paizoun kai poso paei???pite kamia pliroforia giati thelo ena konto kinezaki

zedemonio

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά ευχαριστώ για τα posts σας. Αν μπορείτε να μου στείλετε λεπτομέρειες για την περιοχή της Ομόνειας, θα σας ήμουν ευγνώμων...

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Μια βδομαδα πριν και συγκεκριμενα στην οδο ΓΕΡΑΝΙΟΥ εξω απο το χοτελ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ,,,εθεαθει ασιατισσα.Δεν μπορω να πω με σιγουρια οτι ηταν κινεζα...αλλα μπορει και απο καζακσταν η κυργισταν...ξεχωριζε σαν τη μυγα μεσα στις αθιγγανες,και στις βαλκανιες.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Λιλί, στο στούντιο Ευνειδών, παργματική κινέζα και ομορφούλα με ωραίο σώμα και σκουρόχρωμες ρόγες κάγκελο. Κάνει και μασαζάκι και για τους τολμηρούς ακά. Αμόλυντη ακόμα από το κύκλωμα η κοπέλίτσα είναι gfe άσε που πλημμυρίζει το μουνάκι της. Έβαλα κριτική. 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.291
Πόντοι
22.785
Λιλί, στο στούντιο Ευνειδών, παργματική κινέζα και ομορφούλα με ωραίο σώμα και σκουρόχρωμες ρόγες κάγκελο. Κάνει και μασαζάκι και για τους τολμηρούς ακά. Αμόλυντη ακόμα από το κύκλωμα η κοπέλίτσα είναι gfe άσε που πλημμυρίζει το μουνάκι της. Έβαλα κριτική. 

Λύσαξες χιλ ....... λύσαξες !!!!!!

backoffice

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
44
Πόντοι
0
ναι διδυμου 8
τροφωνιου 13
πρωινη βαρδια παιζανε και οι 2
πηγαινε αποκει και ψαξε
ρωτα και τις τσατσαδες
αν θες freelancer παιζουν πολλες ομονοια
κινεζες ομως

γειά σας παιδιά... μια λεπτομέρεια ψάχνω και δεν τη βρίσκω... στην Ομόνοια έχει μπόλικο πράμα αλλά τι ώρες; (πλευρά KFC Goodys, σωστά; )

ΚΑΛΕΝΤΕΡΗΣ

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετώ τη παρέα και σπεύδω να δημιουργήσω το Θέμα Ασιάτισσες γιατί ενώ πρόσεξα οτι συζητιούνται ΠΟΛΥ και απο πολλούς, εντούτοις δέν υπάρχει μέρος στο forum με συγκεντρωτικά στοιχεία για το πού βρίσκονται ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ σχιστοματούλες! Ντροπή μάς...

Λοιπόν, για μέρη, studios, πιάτσες κλπ. που ξέρετε σίγουρα οτι μπορεί κανείς να ξεμουνιάσει μια η παραπάνω απο τις υπέροχα τραγανές και καυλομπουκωμένες ασιατισούλες καθώς και αλλαγές για τα μέρη αλλά και τις ώρες πού συχνάζουν μπορούμε πλέον να γράφουμε ΕΔΩ

Ας οργανωθούμε λοιπον και που ξέρετε μπορεί να γουστάρουν που τις ζητούν πολλοί και να ερθούν περισσότερες επιτέλους!

ENJOY

(και συγγνώμη που δεν κάνω εγώ την αρχή αλλά είμαι φρέσκος στη πόλη  :dancing: )

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
καλωςήρθες λοιπόν παίχτη μου....

Λοιπόν θα κάνω την αρχή σαν λάτρης των σχιστομάτικων....

Χαλκοκονδύλη απέναντι ακριβώς απο το τέρμα των λεοφωρείων είναι η κλασσική πιάτσα που κάνουν τα κορίτσια μας....ο αριθμός τους πλέον έχει αυξηθεί σε 7-8 και τις βρίσκουμε συνήθως στο πόστο τους απο 16.00 έως 23.00. ηλικίες απο 18-19 με ωραίες αναλογίες μέχρι milf του 10άρικου...η εμεπειρία καιτα γεγονότα λένε οτι οι θείες κάνουν καλύτερ σεξ απο τα πιτσιρίκια αλλά εννοείται οτι τα κορίτσια βγάζουν καλύτερα γούστα στο δωμάτιο...στο παρελθόν έχουν τιμηθεί αρκετ΄ς απο αυτές και αποδείχθηκε οτι άξιζε τον κόπο΄.... τελευταία εχει εμφανιστεί μια καινούρια που σκάει μύτη μετα τις 7 με μνι φυστα και ψυλοτάκουνα την οποία θέλω πολύ να την δοκιμάσω.....

υ.γ αν κάποιος ξέρει για άλλη πιάτσα με σχιστομάτες ας ενημερώσει...

ΚΑΛΕΝΤΕΡΗΣ

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλώς σε βρήκα μερακλή ! Επι το έργον λοιποόν Η λίστα ξεκινά:

ΠΙΑΤΣΕΣ:
1. ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΕΡΜΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΩΡΕΣ 16:00-23:00

neeext :grin:

saxakas

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0

Χαλκοκονδύλη απέναντι ακριβώς απο το τέρμα των λεοφωρείων είναι η κλασσική πιάτσα που κάνουν τα κορίτσια μας....ο αριθμός τους πλέον έχει αυξηθεί σε 7-8 και τις βρίσκουμε συνήθως στο πόστο τους απο 16.00 έως 23.00. ηλικίες απο 18-19 με ωραίες αναλογίες μέχρι milf του 10άρικου...η εμεπειρία καιτα γεγονότα λένε οτι οι θείες κάνουν καλύτερ σεξ απο τα πιτσιρίκια αλλά εννοείται οτι τα κορίτσια βγάζουν καλύτερα γούστα στο δωμάτιο...στο παρελθόν έχουν τιμηθεί αρκετ΄ς απο αυτές και αποδείχθηκε οτι άξιζε τον κόπο΄.... τελευταία εχει εμφανιστεί μια καινούρια που σκάει μύτη μετα τις 7 με μνι φυστα και ψυλοτάκουνα την οποία θέλω πολύ να την δοκιμάσω.....

πολυ καλο θεμα παιδια οι ασιατισες εχουν πολυ ιδιαιτερο παρουσιαστικο εξ ου και η κατηγορια σε πορνοσαιτ. αλλα κατι που εχω παρατηρησει και δεν μου αρεσει καθολου ειναι οτι οι περισσότερες ειναι αξυριστες εως αηδιας. αν εχεις εμπειριες φιλε πες μας και για τιμες, υπηρεσιες που προσφερουν τα κοριτσια και αν υπαρχει ξενοδοχειο εκει διπλα
αντε και καλες τσαρκες

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

επιβαιβεωνω οτι γραφει ο τυπος
ειναι 8 κατα την τελευταια καταμετρηση
οι 3-4 ειναι μονιμες σχεδον εκει
πιστευω οτι ειναι πολλη καλη περιπτωση μια κιτρινιαρα για freelancer
οσες εχω παρει εγω ηταν αρκετα καλες
ειναι ολες κινεζες,εχει και μικρες αλλα οι πιο πολλες ειναι μιλφ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom