KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
Ιαπωνιδα θελει, οχι γιαπωνεζα,Γιαπωνεζα στην Ιαπωνια
Ιαπωνιδα θελει, οχι γιαπωνεζα,Γιαπωνεζα στην Ιαπωνια
Οπως λεει καθ ο τιτλος ψαχνω για κινεζα ιαπωνιδα η κορεατισα σε ρδελο η καλλ γκιρλ. Επισης θελω οποιος γνωριζει να μου πει που εχει κοπελα με μουνι αξυριστο σε ρδελο κατα προτιμηση .
Έχω μια ελληνιδα 54 ετών στη Θεσσαλονίκη, με βυζάρες και κωλάρα ποντιακή και το μουνί δάσος! Αν θέλεις ανέβα να στη συστήσω, εγώ τη γαμάω πού και πού.σπάνιο πράγμα το αξύριστο μουνί τύπε. Πρέπει μάλλον να βρεις καμιά γεροντοκόρη ;)
Διαβάζοντας (ως παθών)τη κριτική συναγωνιστή για την Κιμ στο στούντιο επί της Ισμήνης ,ακόμη μια φορά επιβεβαιώνεται τι μούφα και απάτη είναι οι Ταϋλλανδέζες στην Ελλάδα.Μακριά! Μαύρο και πάλι μαύρο ! Το ηθικό δίδαγμα είναι ότι για να γαμήσεις καλά ένα Τάυ θα πρέπει να πας στη πηγη!
Δεν μπορεί να είναι όλες μούφες. Έχει κανείς συναγωνιστής να προτείνει έστω και μια καλή Ασιάτισσα σε μασάζ, στούντιο, έσκορτ;
γιατι ρε συ, αφου λεγανε καλα λογια πριν...............
Someone already visited www.athinon318.com/girls/milana-1]Milana (chinese)[/url] and could give a feedback?
https://[URL unfurl="true"]www.athinon318.com/assets/images/girls/59b166f628dbb_2572_milana-1.JPG[/img[/URL]]
:rose:
She looks very sexy... Looking for good asian girl but not easy to find one in Athens.
I visited already Kim (thai) but she is a scam, very bad services, had herpes on the pussy and just interested by your money.
So any comments on Milana would be welcome. :dancing:
[/quote]
I visited Milana. She is not chinese, she is russian, but has a little bit of asian characteristics. She is cute but nothing special. I didn't try her because i think 50 euros is too much for this girl.